MeteoTaula 202 -  Temps d'arròs, al camp i al plat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player

MeteoTaula 202 - Temps d'arròs, al camp i al plat

Quan queda ben poc per acabar la collita d'arròs i és hora de fer un primer balanç. Parlem de l'arròs des de dos punts de vista: des del camp amb Jordi Margalef, pagès i productor de "Lo nostre arròs"; i des del plat amb el cuiner Jordi Vidal, del restaurant Can Batiste de Sant Carles de la Ràpita. Com us agrada l'arròs? Quina varietat utilitzeu per cuinar?

Pregunta: Cal reposar l'arròs a la paella abans de servir-lo, quant de temps aproximadament?
Premi: LOT amb 5 pots de Mel de 250 grams, de romaní, pell de taronja, gelea, ametlles i taronger, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS