Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

MeteoTaula 182- Restaurants "Fishhh": nou concepte del "fast-food"

Durada: 15 min
19/05/2016
Posem sobre la taula un nou concepte de restaurant i ho fem de la mà dels seus propietaris. Ells són Lluís Enric de Buen i Xavier Torrens, del Fishhh Illa Diagonal i Fly&Fishhh de l'Aeroport T4. Per què diem que aquests establiments tenen un nou concepte? Doncs perquè pretenen ser un restaurant gastronòmic en format de centre comercial, amb fast food de molta qualitat. Ens expliquen els antecedents, el present i les expectatives de futur

Pregunta: Fishhh de l'Illa aposta pel peix de proximitat o pel marisc internacional?
Premi:. LOT de primavera, amb 5 pots de Mel de 250 grams, de romaní, pell de taronja, gelea, ametlles i taronger, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios