Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

MeteoTaula 181- Botigues Enrique Tomás: l'art de tallar bon pernil!

Durada: 17 min
12/05/2016
Ens acompanya l'Enrique Tomás, empresari i propietari d'aquests establiments on el pernil és el producte estrella. La seva empresa es va crear al 1982 i té gairebé 35 anys de trajectòria, amb una expansió a nivell global. Us expliquem el perquè d'aquest model d'èxit i les propietats del pernil salat. Sabíeu que menjar-ne amb moderació no engreixa?


Pregunta: Normalment, quin pernil serà més gustós, amb més o menys greix infiltrat a la carn?
Premi:. LOT de primavera, amb 5 pots de Mel de 250 grams, de romaní, pell de taronja, gelea, ametlles i taronger, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios