MeteoTaula 169- "Vallesos parada i fonda" : gent, terra i patrimoni
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 169- "Vallesos parada i fonda" : gent, terra i patrimoni

Us volem acostar aquesta iniciativa de la revista "Vallesos" a través de Vicenç Relats, el seu director, i de Ramon Parellada, propietari de la Fonda Europa de Granollers. "Parada i fonda" és el nom temàtic de la desena edició amb l'objectiu de donar a conèixer i acostar la gastronomia latent de la regió vallesana. Una revista plena de modernitat, dinamisme i territori... que no podíem obviar en aquest programa!

Pregunta: Quantes fondes figuren en aquesta edició de la revista "Vallesos"?
Premi: LOT Amb 5 pots de Mel de 250 grams de farigola, crema d'avellana, pròpolis, nous i castanyer, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS