MeteoTaula 126- Diego Soto, responsable del Celler Mas Estela. Viticultura biodinàmica
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 126- Diego Soto, responsable del Celler Mas Estela. Viticultura biodinàmica

Avui tractarem el concepte de "vins biodinàmics" amb el responsable del Celler Mas Estela i representant a Catalunya i Espanya de l'associació de viticultors biodinàmics Renaissance des Appellations. Com es caracteritza aquesta tipologia de vins, quines tasques es porten a terme des de l'associació i l'entrellat del Celler Mas Estela són els fils argumentals de l'entrevista.
Pregunta: els tractaments que s'apliquen per obtenir vins biodinàmics són naturals?
Premi: lot de mels de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: romaní, taronger, pel de taronja i mel amb gelea reial.
>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS