Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

MeteoTaula 125- "La cuina de les Roses" a Sant Feliu de Llobregat

Durada: 13 min
16/04/2015
A Sant Feliu de Llobregat tenen una fixació centenària per les roses. Normalment aquesta espècie no és comestible, però tenim aquesta simbiosi curiosa sobre com es cuinen les roses. Per què St. Feliu de Llobregat és la ciutat de les roses? De quina manera les podem menjar? Ens en donen totes les clàusules la Marta Amorós, mestra de cuina i gastronomia de l'IES Martí Dot i Jaume Garcia, vicepresident de l'associació Amics de les Roses d'aquest municipi llobregatenc.

Pregunta: Qui farà la conferència inaugural de les Jornades gastronòmiques de "La cuina de les roses"?
Premi: LOT de MELS de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, pell de taronja i mel amb gelea reial.
>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios