MeteoTaula 125- "La cuina de les Roses" a Sant Feliu de Llobregat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 125- "La cuina de les Roses" a Sant Feliu de Llobregat

A Sant Feliu de Llobregat tenen una fixació centenària per les roses. Normalment aquesta espècie no és comestible, però tenim aquesta simbiosi curiosa sobre com es cuinen les roses. Per què St. Feliu de Llobregat és la ciutat de les roses? De quina manera les podem menjar? Ens en donen totes les clàusules la Marta Amorós, mestra de cuina i gastronomia de l'IES Martí Dot i Jaume Garcia, vicepresident de l'associació Amics de les Roses d'aquest municipi llobregatenc.

Pregunta: Qui farà la conferència inaugural de les Jornades gastronòmiques de "La cuina de les roses"?
Premi: LOT de MELS de primavera, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de romaní, taronger, pell de taronja i mel amb gelea reial.
>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS