Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

MeteoTaula 121 - MeteoTaula:Josep Maria Pereda, 4a generació Hotel Bertran- Salàs de Pallars

Durada: 12 min
19/03/2015
El MeteoTaula d'aquesta setmana és 100% pallarès, i amb història. Es tracta d'aquest establiment que porta Josep Maria Pereda, que ens ha explicat la seva trajectòria i experiència d'emprenedoria dins del sector de l'hostaleria i la restauració. "Som hotel, però tradicionalment hem sigut una fonda", ens comenta. Tenen una gastronomia totalment casolana, amb plats com albergínies farcides, carns a la brasa o canelons de la padrina. Precisament, 'la padrina' (la seva àvia) té 90 anys, i continua fent aquests canelons. En Josep Maria ens diu que encara es mengen els mateixos canelons que fa 100 anys: tota una herència gastronòmica, cultural i generacional.

Pregunta: A l'hotel Bertran, hi trobarem cuina sofisticada o cuina de xup-xup?
Premi: LOT DE MELS, gentilesa de Mels Alemany. Amb 4 pots de mel: de castanyer, farigola de 500 grams i crema d'avellana i mel amb pròpolis de 250 grams.
>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios