MeteoTaula 117 - Vicent Marqués, historiador de la cuina. Llibre "les millors coques catalanes"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 117 - Vicent Marqués, historiador de la cuina. Llibre "les millors coques catalanes"

Avui marxem cap a València per parlar amb aquest 'historiador gastronòmic' que ha escrit el llibre de les millors coques catalanes. Les coques són un producte artesanal molt antic a la zona del mediterrani i amb diferents varietats.
En Vicent va passar dels fogons al llapis i paper, ja que actualment es dedica a escriure llibres gastronòmics.
Amb ell repassem tot el reguitzell de coques (les més clàssiques... com la de verdures) fins a tan peculiars com la de greix, típica de Durro, en ple cor de la Vall de Boi.


Pregunta: Les coques catalanes són més o menys variades que les pizzes?
Premi: un exemplar del llibre "Les millors coques catalanes" de Vicent Marqués
>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS