TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1895 resultats.

 • MeteoMauri 268 - De la cuina de Carme Ruscalleda a Boí-Taüll i a Prades, i els rècords de calor
  Escolta àudio

  MeteoMauri 268 - De la cuina de Carme Ruscalleda a Boí-Taüll i a Prades, i els rècords de calor

  Ens acostem a la meteorologia del Baix Camp, ens visita Carme Ruscalleda amb el seu nou llibre, gratem de forma curiosa la terra amb Miqui Puig i la seva família, però també esquiem a Boí-Taüll i anirem de càmping a Prades.

 • MeteoNeu 268 - Boi-Taüll, una immensa experiència blanca
  Escolta àudio

  MeteoNeu 268 - Boi-Taüll, una immensa experiència blanca

  Anem més amunt del romànic, cap a l'estació d'esquí de Boí-Taüll. Unes pistes per gaudir d'un gran domini esquiable, d'un entorn magnífic i, a més, d'activitats per a tota la família, tant si voleu esquiar com si no. Martí Rafel, director general de Nozar Hotels & Resorts, ens comenta les novetats de la temporada. Pregunta: Boí-Taüll té la cota mínima per sobre o per sota dels 2.000 metres? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: alpí, snow, muntanya o esquí de fons. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 268 - Càmping Prades Park, innovació i sostenibilitat
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 268 - Càmping Prades Park, innovació i sostenibilitat

  A les muntanyes de Prades hi ha un càmping singular que aposta pel medi ambient i per la sostenibilitat: el Càmping Prades Park. Mireia Sans, gerent del resort, i Ignasi Fernández, cap de comunicació del Càmping Prades Park, ens expliquen la seva aposta i els serveis que ofereixen per conèixer el territori. Pregunta: Si volem disposar d'unes bicicletes per llogar i ens fan mandra les pujades i les baixades, quins models trobarem? Premi: Una gorra Elan esportiva tipus beisbol, gentilesa de Gregal Sport >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoAmbient 268 – L'any 2017, un reguitzell de rècords de calor
  Escolta àudio

  MeteoAmbient 268 – L'any 2017, un reguitzell de rècords de calor

  Les dades de temperatura global del 2017 el situen com el tercer any més càlid des que es tenen registres fiables, ara fa 135 anys. El problema no és la dada d'un any, sinó la tendència de temperatures a l'alça. José Luis Gallego posa el termòmetre al planeta. Pregunta: Quin lloc ha passat a ocupar el 2017 entre els anys més càlids de la història? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 268 – "La Màgia de la Cuina" amb Carme Ruscalleda
  Escolta àudio

  MeteoTaula 268 – "La Màgia de la Cuina" amb Carme Ruscalleda

  La dona amb més prestigi davant dels fogons de Catalunya i de part del món, Carme Ruscalleda, ens presenta el seu llibre "La màgia de la cuina". Amb ella descobrirem els que ens ofereix el llibre i els reptes que ens convida a superar. Pregunta: Carme Ruscalleda va publicar les primer libre ara a prop de...? 50 anys, 30 anys o 15 anys? Premi: 1 ampolla de cava BRUT NATURE GRAN RESERVA 2011, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTerra 268 – Jordi Puig Salarich, un savi rural del Llobregat al Pirineu
  Escolta àudio

  MeteoTerra 268 – Jordi Puig Salarich, un savi rural del Llobregat al Pirineu

  Descobrim un gran personatge del país vinculat al món rural, Jordi Puig Salarich, maquinista. Un persona que es va moure per tot el territori muntant màquines de munyir vaques i va estar en contacte amb bona part dels pagesos i ramaders. Un contacte que va permetre tenir un gran coneixement de la Catalunya rural. Pregunta: Quina era la professió de Jordi Puig? Premi: Lot amb 4 barres de torró (tou, crema, bombó ametlla i crocant), 1 tortell imperial i 1 estoig premium monofloral de 3 pots de mel, (agredolç de taronger, crema d'avellana i pell de taronja), gentilesa de Torrons i Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Meteotemps 268 - La meteorologia de la Selva del Camp, Jordi Escoda
  Escolta àudio

  Meteotemps 268 - La meteorologia de la Selva del Camp, Jordi Escoda

  Catalunya té una meteorologia ben variada pel gran mosaic orogràfic que ofereix, amb planes i muntanyes de diferents alçades. Jordi Escoda, observador de la Selva del Camp, ens explica les curiositats i les característiques d'aquesta població del Baix Camp. Pregunta: Jordi Escoda té un grup de wapps amb un número considerable d'integrants. Quants aproximadament? Premi: un llapis de memòria en forma de micro i una llibreta de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Més nevades?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Més nevades?

  Foto: Jordi Rubira Pregunta: Les precipitacions del cap de setmana de Reis van ser quantioses al Pirineu i també en un observatori de l'extrem sud del país a la Terra Alta. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge d'arbequina del Priorat de 250 ml, collita primerenca, gentilesa de Priordei, i un buf d'iCat. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoMauri 267 - Ceres per esquiar, el mal de les tovalloletes, escapada als Ports i carxofes
  Escolta àudio

  MeteoMauri 267 - Ceres per esquiar, el mal de les tovalloletes, escapada als Ports i carxofes

  Esquiem amb cera ecològica, veiem l'aposta de Ports Experience per un turisme diferent. Parlem de l'observatori del Centre de Lectura de Reus i fem boca amb carxofes i un formatge del Cadí que no deixa indiferent.

 • MeteoNeu 267 - Ceres ecològiques per als esquís
  Escolta àudio

  MeteoNeu 267 - Ceres ecològiques per als esquís

  Les ceres dels esquís són fonamentals per poder lliscar sobre la neu. És vital per a les competicions, però també per gaudir de la neu. Guillem Capelladedes, responsable de NZero, marca de ceres ecològiques per a esports d'hivern, ens explica la importància de les ceres i els diferents tipus que se'n fabriquen. Pregunta: La cera Nzero té origen en el petroli? Premi: 1 aplicador de cera líquida NZero per encerar en fred de la varietat que vulgui el guanyador: alpí, snow, muntanya o esquí de fons. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 267 - Ports Experience, un turisme diferent
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 267 - Ports Experience, un turisme diferent

  Us presentem un projecte d'ecoturisme i turisme sostenible en format d'agència de viatges al Parc Natural dels Ports i basat en l'slow travel, l'slow food i els soul travels. Albert Baijet i Joan Ramírez, socis de Ports Experience, ens donen a conèixer el projecte i la iniciativa. Pregunta: Ports Experience aposta pels esports d'aventura o pels valors naturals? Premi: Una gorra Elan esportiva tipus beisbol, gentilesa de Gregal Sports >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoAmbient 267 – El vàter no és una paperera
  Escolta àudio

  MeteoAmbient 267 – El vàter no és una paperera

  Ens fèiem creus de les coses que es llencen al vàter. Les tovalloletes humides són el gran perill i produeixen un gran sobrecost eliiminar-les. Jose Luís Gallego ens ofereix xifres i ens presenta la campanya contra l'abocament de tovalloletes a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Pregunta: Les tovalloletes pel WC poden anar al water? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTerra 267 – La carxofa, la reina de l'hivern
  Escolta àudio

  MeteoTerra 267 – La carxofa, la reina de l'hivern

  La carxofa és un dels cultius amb més renom de la nostra gastronomia i, en bona part, es degut al fet que ens estem menjant una flor. També pel que fa a les seves propietat medicinals. Jordi Puig ens presenta les grans virtuts d'aquest producte. Pregunta: Quina varietat és la majoritària a Catalunya ? Premi: Lot amb 4 barres de torró (tou, crema, bombó ametlla i crocant), 1 torta imperial i 1 estoig Premium monofloral de 3 pots de mel, (agredolç de taronger, crema d'avellana i pell de taronja), gentilesa de Torrons i Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 267 – Un formatge Cadí, premiat mundialment
  Escolta àudio

  MeteoTaula 267 – Un formatge Cadí, premiat mundialment

  Cadí és una coperativa que ja té més de 100 anys, la primera dins el sector lleter que agrupa ramaders de la Cerdanya i Alt Urgell. Dels productes que elaboren i del formatge premiat mundialment, ens en parla Josep Balcells, director tècnic de Cadí. Pregunta: Com es diu el formatge premiat en el darrer concurs mundial de formatges? Premi: 1 exemplar de la "Guia de vins de Catalunya 2018" de Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, gentilesa de Cossetània Edicions >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Meteotemps 267 - Jordi Bruno, observador de Reus
  Escolta àudio

  Meteotemps 267 - Jordi Bruno, observador de Reus

  Ens desplacem cap a la capital del Baix Camp, a un dels observatoris meteorològics clàssics del país, el de Reus. Jordi Bruno, observador de l'estació meteorològica del Centre de Lectura de Reus, ens comenta el temps present i com ha evolucionat durant les últimes dècades. Pregunta: On es troba l'observatori urbà de Reus? Premi: 1 ampolla de cava BRUT NATURE GRAN RESERVA 2011, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.