TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1805 resultats.

 • MeteoMauri 256 - bolets, vi d'àmfora i dos personatges únics
  Escolta àudio

  MeteoMauri 256 - bolets, vi d'àmfora i dos personatges únics

  MeteoMauri que traspua territori. Bolets, un vi blanc d'àmfora del Pla de Bages, turisme rural a Cistella, un home de camp únic, l'etern Verdaguer i un fotògraf del temps que és artista i acabat de guardonar amb la Creu de Sant Jordi.

 • Quin temps farà? Després de la tempesta ve la calma?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Després de la tempesta ve la calma?

  Pregunta: Diga'm el nom de l'huracà més famós dels últims dies.? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, extra arbequina de 500 ml. sense filtrar, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoAmbient 256 – Bolets i boletaires
  Escolta àudio

  MeteoAmbient 256 – Bolets i boletaires

  Ara que és temporada de bolets i han arribat les pluges, volem demanar als aficionats que gaudeixin de la sortida al bosc tot mantenint una actitud de respecte vers l'entorn natural. José Luis Gallego ens dóna uns consells sobre com agafar-los i sobre la importància i la delicadesa del fong. Pregunta: Els bolets, què són: un animal o una planta? Premi: Un lot d'11 productes Pastoret o bé una visita guiada per a 4 persones a les instal·lacions de la fàbrica per veure el procés d'elaboració dels productes. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTerra 256 – L'Etern Verdaguer, un gran personatge
  Escolta àudio

  MeteoTerra 256 – L'Etern Verdaguer, un gran personatge

  Ens acostem a Pep Salsetes, conegut com l'Etern Verdaguer, amb Jordi Puig. Tot un personatge a cavall entre el Vallès i el Maresme amb un coneixement ancestral i empíric envejable. La seva memòria segueix ben viva al mercat de cada dijous a Granollers. Pregunta: Quantes varietats hortícoles va llegar l'Etern Verdaguer? Premi: Uns auriculars de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTemps 256 – Lluís Roura, el temps en fotografies
  Escolta àudio

  MeteoTemps 256 – Lluís Roura, el temps en fotografies

  Els col·laboradors són fonamentals en el món de la meteorologia. Lluís Roura és els nostres ulls dels fenòmens meteorològics i d'estat de la mar de la Costa Brava, amb centre a l'Escala. Una persona que, a més, ha estat guardonada amb la Creu Sant Jordi. Pregunta: El col·laborador Lluís Roura ha estat guardonat amb una important distinció. Quina? Premi: 1 ampolla de cava Brut Nature Gran Reserva, gentilesa d'Agustí Torelló Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Can Clotas
  Escolta àudio

  Can Clotas

  A l'Empordà hi ha una allotjament ben singular per gaudir de la tranquil·litat sense sentir la tramuntana, és Can Clotas. La Mireia, la propietària de l'establiment, ens comenta les virtuts i tot el que hi podem trobar i descobrir. Pregunta: Can Clotas es troba situat a l'Alt o al Baix Empordà? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 256 – Celler El Molí. Vi blanc d'àmfora
  Escolta àudio

  MeteoTaula 256 – Celler El Molí. Vi blanc d'àmfora

  Aquí teniu un vi que és una joia. Josep Maria Claret, gerent del Celler El Molí, ens defineix com gaudir d'aquest vi per trobar-hi tots els matisos que conté. Un vi fermentat en àmfores en una denominació d'origen de vegades massa oblidada. Pregunta: Quants ceps trobarem a les finques del Celler El Molí? Premi: lot amb 5 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoMauri 255 - Accés regulat al Montseny, el zel del cérvol i l'arc de Sant Martí
  Escolta àudio

  MeteoMauri 255 - Accés regulat al Montseny, el zel del cérvol i l'arc de Sant Martí

  Fem el crit de guerra del mascle del cérvol a l'hora de reproduir-se. Ens acostem a conèixer el pla pilot de Santa Fe al Montseny. Tot, il·luminats per un arc de Sant Martí.

 • Quin temps farà? Uns dies de festa...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Uns dies de festa...

  Foto: Jordi Cabanes Pregunta: El vent es mesura amb dos aparells meteorològics. Quin dels dos mesura la força? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina del Priorat collita primerenca de 500 ml, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoAmbient 255 – Esclata la brama del cérvol
  Escolta àudio

  MeteoAmbient 255 – Esclata la brama del cérvol

  Fa unes tres setmanes va començar una temporada turística fins fa poc inèdita al nostre país: la brama del cérvol. José Luis Gallego ens acosta als espais naturals on es troben i ens explica com en podem gaudir des del respecte a la natura i als mateixos cérvols. Pregunta: Fins a quant pot arribar a pesar cérvol mascle? Premi: Un bitllet d'anada i tornada per al Cremallera de Núria, validesa fins al 30 d'octubre, gentilesa de FGC. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoEscapades 255 – Prova pilot de regulació en vehicles a Santa Fe de Montseny
  Escolta àudio

  MeteoEscapades 255 – Prova pilot de regulació en vehicles a Santa Fe de Montseny

  La tardor és temps de muntanya, de passejar pels boscos caducifolis. Aquesta anada i escapada a la cerca dels paisatges policromàtics va acompanyat de massificacions en alguns indrets concrets del país. Joana Barber ens parla del pla pilot de regulació d'accés a Santa Fe de Montseny. Pregunta: El Montseny és un parc natural o un parc nacional? Premi: Un lot amb un protector solar Protextrem Sport i un Protextrem Sublime, gentilesa de l'empresa Ferrer. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTemps 255 – L'arc de Sant Martí: noms, curiositats i lluita
  Escolta àudio

  MeteoTemps 255 – L'arc de Sant Martí: noms, curiositats i lluita

  Sabies que al final de l'arc de sant Martí hi ha un cofre d'or? Néstor Gómez ens explicarà llegendes, la millor època de l'any per veure'l, els diferents noms segons l'indret del país i quina ciutat del món té per bandera els colors de l'arc de sant Martí. Pregunta: L'arc de Sant Marti, de quant colors es compon? Premi: una ampolla de cava Brut Nature Gran Reserva, gentilesa d'Agustí Torelló Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTerra 255 – El blat de moro a Lleida afectat pel temps extrem
  Escolta àudio

  MeteoTerra 255 – El blat de moro a Lleida afectat pel temps extrem

  La campanya de recol·lecció del panís ha començat a Ponent amb unes perspectives "ruïnoses", per la falta de pluges aquest estiu i la calor avançada que va fer al mes de juny. Dels escenaris futurs d'aquest conreu i de la producció de la temporada, ens en parla Jordi Puig. Pregunta: Quina es la reducció que es preveu en la producció del blat de moro primerenc de les zones de Ponent? Premi: Uns auriculars de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 255 – Pizzeria La Riera, Platja d'Aro
  Escolta àudio

  MeteoTaula 255 – Pizzeria La Riera, Platja d'Aro

  Al carrer principal de Platja d'Aro hi trobem la pizzeria La Riera. Una cuina oberta i unes pizzes cuites al forn de llenya són les singularitats d'aquest establiment. Joan Díaz, propietari de la pizzeria La Riera, ens presenta la carta i els punts forts de l'establiment. Pregunta: A la pizzeria La Riera la massa es fa a mà o és portada d'un forner especial? Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams, de pell de taronja, ametlles, romaní, eucaliptus i gelea, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoMauri 254 - Fotos del temps, carabasses, sorres i ens entaulem en un gran restaurant
  Escolta àudio

  MeteoMauri 254 - Fotos del temps, carabasses, sorres i ens entaulem en un gran restaurant

  Fotografies del temps espectaculars, carabasses de 600 kg, sorres reutilitzades per les obres i un estrella Michelin a Sta. Coloma de Gramenet.