TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 53 resultats.

 • Star Wars: una galàxia no tan llunyana
  Escolta àudio

  Star Wars: una galàxia no tan llunyana

  Amb bona part de la comunitat cinèfila revolucionada per l'estrena de "Star Wars: els últims Jedi", on Luke Sywalker farà alguna cosa més que practicar la seva mirada més intensa, convidem l'escriptor culturalment dispers Marc Pastor per comentar les seves pel·lícules preferides de la saga. Per compensar, dedicarem el tràiler sincer a una de les més fluixes, "L'atac dels clons". A la col·lecció d'intocables hi afegim un musical immortal, "West Side Story". Benvinguts a "Memento", el cineclub d'iCat, amb Josep Maria Bunyol i Ferran Auberni.

 • Cesc Gay, emocions contingudes
  Escolta àudio

  Cesc Gay, emocions contingudes

  El periodista de la revista "Fotogramas" Àlex Montoya ens proposa redescobrir l'obra d'un creador que tenim ben a prop en el temps i en l'espai: Cesc Gay, el director de joies com "A la ciutat" o "Truman". A la col·lecció d'intocables retrocedim fins als anys 30 amb un clàssic de Fritz Lang, una reflexió brillant sobre el crim i la justícia: "M, el vampir de Düsseldorf". Benvinguts a "Memento", el cineclub d'iCat, amb Josep Maria Bunyol i Ferran Auberni.

 • Woody Allen, amor hipocondríac
  Escolta àudio

  Woody Allen, amor hipocondríac

  L'actriu i dramaturga Estel Solé ve a parlar-nos del director que més admira, un dels més prolífics del cinema actual. Woody Allen continua estrenant una pel·lícula cada any, d'un nivell mitjà que ja voldrien molts altres, però nosaltres ens fixarem en tres clàssics de diferents etapes de la seva filmografia. A més, Mario Casas ens recorda un dels seus càstings més curiosos i posem a prova la nova pel·lícula de Kenneth Branagh, "Asesinato en el Orient Express", al tràiler sincer. En homenatge al músic argentí Luis Bacalov, mort el passat 15 de novembre, afegim a la col·lecció d'intocables "El carter (i Pablo Neruda)", la pel·lícula que li va suposar un Òscar. Benvinguts a "Memento", el cineclub d'iCat, amb Josep Maria Bunyol i Ferran Auberni.

 • Yasujiro Ozu, a 10.000 quilòmetres
  Escolta àudio

  Yasujiro Ozu, a 10.000 quilòmetres

  Aquesta setmana ens visita Carlos Marques-Marcet, la vigília de l'estrena de "Tierra firme", una altra exploració de l'amor i els sentiments en el nou segle que aspira a revalidar l'èxit aconseguit amb "10.000 km". En Carlos comparteix amb nosaltres la seva afició per un gran mestre del cinema japonès: Yasujiro Ozu, un dels directors que més bé han sabut captar les subtileses de les relacions familiars. La nostra intocable de la setmana és un clàssic de la ciència-ficció moderna, "Gattaca", una pel·lícula amb una forta càrrega moral. I també tenim temps per sentir el tràiler sincer de "Liga de la justicia". Benvinguts a "Memento", el cineclub d'iCat, amb Josep Maria Bunyol i Ferran Auberni.

 • "Error de càsting": els problemes de David Verdaguer amb l'idioma
  Escolta àudio

  "Error de càsting": els problemes de David Verdaguer amb l'idioma

  L'actor, protagonista de "Tierra firme", ens destaca un càsting que va fer quan tenia 15 anys

 • M. Night Shyamalan: els esperits quotidians
  Escolta àudio

  M. Night Shyamalan: els esperits quotidians

  Aquesta setmana ens fixem en l'obra d'un dels directors més influents del canvi de segle, M. Night Shyamalan. L'èxit d'"El sexto sentido" va portar el públic a esperar sempre d'ell un final sorpresa, però amb els anys ha demostrat que li interessa molt més la creació d'atmosferes que mostren persones normals i corrents enfrontades amb misteris sobrenaturals. L'Esteve Plantada, cap de cultura de Nació Digital, ha escollit les seves tres pel·lícules preferides de Shyamalan. A més, escoltem el tràiler sincer de "Feliz día de tu muerte"; afegim "La dona pantera" a la col·lecció d'intocables; i David Verdaguer, a punt d'estrenar "Tierra firme", ens explica el càsting més curiós de la seva carrera. Benvinguts a "Memento", el cineclub d'iCat, amb Josep Maria Bunyol i Ferran Auberni.

 • "Tràiler sincer": "Feliz día de tu muerte"
  Escolta àudio

  "Tràiler sincer": "Feliz día de tu muerte"

  Tràiler, en clau irònica, del la pel·lícula de terror "Feliz día de tu muerte"

 • M.Night Shyamalan, per Esteve Plantada
  Escolta àudio
 • "Les intocables": "La dona pantera", una obra mestra de sèrie B
  Escolta àudio

  "Les intocables": "La dona pantera", una obra mestra de sèrie B

  Reivindiquem el clàssic que Jacques Tourneur va dirigir l'any 1942

 • Emmanuelle Riva: la melangia de l'"amour"
  Escolta àudio

  Emmanuelle Riva: la melangia de l'"amour"

  Aquesta setmana recordem una de les grans dames del cinema francès, sovint injustament relegada per la fama d'altres companyes de generació. Emmanuelle Riva, l'actriu que va brillar a "Hiroshima, mon amour" de Resnais, "Amour" de Haneke i moltes altres pel·lícules, va morir el gener passat als 89 anys. Ara rep un homenatge a l'Alternativa 2017, el Festival de Cinema Independent de Barcelona, al qual nosaltres ens afegim. A la col·lecció d'intocables, revisem una de les millors comèdies de tots els temps, un film irrepetible: "La vida de Brian". Ho fem amb permís del Front Popular de Judea... o era el Front Judaic Popular? Benvinguts a "Memento", el cineclub d'iCat, amb Josep Maria Bunyol i Ferran Auberni.

 • "Les intocables": "La vida de Brian"
  Escolta àudio
 • Documentals musicals per Cristian Pascual. Llarga vida a l'"In-Edit"!
  Escolta àudio

  Documentals musicals per Cristian Pascual. Llarga vida a l'"In-Edit"!

  Al dossier de "Memento" analitzem els millors documentals de la història amb el director del Festival In-Edit, Cristian Pascual.

 • El millors documentals musicals
  Escolta àudio

  El millors documentals musicals

  "Memento" es fixa en dues cites ineludibles del calendari festivaler català. El nostre dossier central el dedicarem a repassar alguns dels millors documentals musicals de la història amb el Cristian Pascual, director de l'In-Edit, un dels festivals més esperats pels aficionats al cine i a la música. Una mica més al sud, a Vilafranca del Penedès, arrenca el Most, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava... i per celebrar-ho, afegim "Entre copes" a la nostra col·lecció d'intocables. Salut! A més, l'actor Enric Cambray ens explica a l'Error de Càsting com s'ho va fer per poder treballar al costat de Ricardo Darín a la pel·lícula "Un cuento chino". No ens negareu que és un bon menú... Benvinguts a "Memento", el cineclub d'iCat, amb Josep Maria Bunyol i Ferran Auberni.

 • "Error de càsting": Com convertir-se en la versió jove de Ricardo Darín, Enric Cambray?
  Escolta àudio

  "Error de càsting": Com convertir-se en la versió jove de Ricardo Darín, Enric Cambray?

  L'actor Enric Cambray ens explica la seva experiència a la pel·lícula "Un cuento chino", al costat de Ricardo Darín.

 • "Les intocables": "Entre copes", visca el vi!
  Escolta àudio

  "Les intocables": "Entre copes", visca el vi!

  Aquesta setmana sumem a la nostra llista d'intocables la comèdia dramàtica "Entre copes", dirigida per Alexander Payne el 2004.