TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 600 resultats.

 • "Llibres per somiar": "La guineu i l'aviador", de Luca Tortolini
  Escolta àudio

  "Llibres per somiar": "La guineu i l'aviador", de Luca Tortolini

  A "L'ofici d'educar" tenim el privilegi de dedicar un espai als "Llibres per somiar" de la mà de Jaume Centelles, que avui ens parla de "La guineu i l'aviador", de Luca Tortolini. Un llibre amb uns dibuixos de grans dimensions, que parla de la història d'un aviador que a la Segona Guerra Mundial cau en un bosc, on coneix una guineu i es domestiquen l'un a l'altre. Un llibre publicat per l'editorial Juventud, molt bonic i que emociona.

 • "La resposta està en els clàssics": Lluís de Requesens alerta sobre l'èxit fàcil
  Escolta àudio

  "La resposta està en els clàssics": Lluís de Requesens alerta sobre l'èxit fàcil

  A "L'ofici d'educar", Joan Santanach, de l'Editorial Barcino, ens llegeix a "La resposta està en els clàssics" un fragment d'una cobla de Lluís de Requesens, que ens permet parlar dels perills de l'èxit fàcil i de la importància de la disciplina.

 • "La veu de l'experiència": El Miquel Àngel i el Jan ens parlen de la por
  Escolta àudio

  "La veu de l'experiència": El Miquel Àngel i el Jan ens parlen de la por

  A "L'ofici d'educar", el Jan i el Miquel Àngel ens expliquen el que els fa més por, i el Miquel Àngel fins i tot ens explica una història de por. Tot això, a "La veu de l'experiència", amb muntatge de l'Edu Arnàs.

 • "Els pares que pateixen més del compte traslladen la por als seus fills"
  Escolta àudio

  "Els pares que pateixen més del compte traslladen la por als seus fills"

  A "L'ofici d'educar" parlem de com ajudar els infants a gestionar les pors: por de la foscor, dels monstres, de dormir sols, de les novetats... Diu Carme Thio de Pol que hem d'acceptar, acollir i mai ridiculitzar les pors dels infants, a la vegada que els acompanyem per fomentar que aprenguin a valdre's per ells mateixos. En parlarem amb la pedagoga Txell Gelabert i amb les psicòlogues Clara Darder i Sílvia Palou. Escoltarem el catedràtic Rafael Bisquerra; a "Llibres per somiar", Jaume Centelles ens parla de "La guineu i l'aviador", de Luca Tortolini; a "La resposta està en els clàssics", Joan Santanach, de l'editorial Barcino, ens porta un fragment d'una cobla de Lluís Recasens; i el Miquel Àngel i el Jan ens parlen del que els fa por a "La veu de l'experiència.

 • Marc Sibila: "A Catalunya estem revolucionant l'educació". Premis Baldiri i Reixac
  Escolta àudio

  Marc Sibila: "A Catalunya estem revolucionant l'educació". Premis Baldiri i Reixac

  A "L'ofici d'educar" reconeixem el valor de l'educació i dels educadors. I amb motiu dels 40 anys dels Premis Baldiri Reixac convidem a tres dels premiats: Marc Casal Pages, de IES La Garrotxa pel seu treball sobre el passat, el present i el futur dels pastors; Marc Sibila Vidal per Instròniks Band que fusiona música i tecnologia; i l'Escola Octavio Paz, per l'ús del català com a llengua vehicular en un centre amb més de la meitat d'alumnes d'origen immigrants, i en parlarem amb el director Xavier Lopez. Escoltarem també a la Marta Esteve, directora de la Fundació Carulla; i al catedràtic Rafael Bisquerra. Als "Llibres per somiar" Jaume Centelles Pastor ens porta "Flotante" de David Wiesner; a "La resposta està en els clàssics" Joan Santanach de Editorial Barcino llegeix un fragment de Ramon Llull que parla d'infidelitats; i acabarem amb el Miguel Àngel que munta a cavall i ens explica tot el que sap dels cavalls a "La veu de l'experiència"

 • "La veu de l'experiència": El Miquel Àngel parla dels cavalls
  Escolta àudio

  "La veu de l'experiència": El Miquel Àngel parla dels cavalls

  A "La veu de l'experiència" escoltem el Miquel Àngel, que munta a cavall, i que ens explica amb passió tot allò que sap dels cavalls i el que li ha passat damunt d'un cavall. I així acabem "L'ofici d'educar".

 • "Llibres per somiar": "Flotante" de David Wiesner
  Escolta àudio

  "Llibres per somiar": "Flotante" de David Wiesner

  A "L'ofici d'educar", Jaume Centelles, creador de la pàgina "La invitació a la lectura", ens porta als "Llibres per somiar" el llibre "Flotante", de David Wiesner, un dels deu millors llibres editats. Un llibre per parlar d'història, de ciència, d'informàtica, de literatura... i sense ni una sola lletra. Un llibre amb unes precioses aquarel·les que ens parla d'una càmera que passa de mà en mà. Un llibre que podeu llegir a la platja, publicat per Océano Travesía.

 • "La resposta està en els clàssics": Ramon Llull parla de la fidelitat
  Escolta àudio

  "La resposta està en els clàssics": Ramon Llull parla de la fidelitat

  A "La resposta està en els clàssics" Joan Santanach, medievalista de capçalera de "L'ofici d'educar" i editor de l'editorial Barcino, ens llegeix un fragment de l'"Arbre exemplifical" de Ramon Llull, que ens convida a parlar de les fidelitats amb els nostres fills.

 • "La resposta està en els clàssics": Esparsa d'Ausiàs March que parla del despit
  Escolta àudio

  "La resposta està en els clàssics": Esparsa d'Ausiàs March que parla del despit

  A "L'ofici d'educar", el doctor en filologia Joan Santanach, de l'Editorial Barcino, ens llegeix a "La resposta està en els clàssics" una esparsa d'Àusies March que ens parla del despit amorós, i de la irritació d'aconseguir el que no volem i que ho podem compartir amb els nostres fills.

 • "La veu de l'experiència": El Jan ens parla de futbol
  Escolta àudio

  "La veu de l'experiència": El Jan ens parla de futbol

  A "L'ofici d'educar" el Jan ens parla d'una de les seves passions: el futbol, i ens ho explica a "La veu de l'experiència".

 • "Llibres per somiar": "Steve Jobs", de Julio Fajardo Herrero
  Escolta àudio

  "Llibres per somiar": "Steve Jobs", de Julio Fajardo Herrero

  A "L'ofici d'educar", Jaume Centelles Pastor ens porta la biografia d'un inventor per als nostres fills: "Steve Jobs", de Julio Fajardo Herrero, als "Llibres per somiar". Una història explicada per un dels primers ordinadors de Jobs i publicada per Vegueta Edicions.

 • Elisenda Pascual: "Si les rebequeries o la ràbia del teu fill et superen quotidianament busca ajuda"
  Escolta àudio

  Elisenda Pascual: "Si les rebequeries o la ràbia del teu fill et superen quotidianament busca ajuda"

  Aquesta setmana, a "L'ofici d'educar", parlem de com podem posar límits a les rebequeries. Què hi ha darrere de les rebequeries? Per què ens treuen de polleguera? Com podem mantenir la calma davant d'una rebequeria i posar límits amb fermesa? En parlem amb Ketty Sellares Biel, llevadora, doctora en Psicologia i autora del llibre "Néixer per créixer"; Elisenda Pascual Marti, psicòloga, creadora d'un projecte d'acompanyament familiar i autora de "Criar i jugar", i Anna Carpena Casajuana, especialista en educació emocional. Escoltarem per començar el catedràtic Rafael Bisquerra. Jaume Centelles Pastor ens porta "Steve Jobs", de Julio Fajardo Herrero, als "Llibres per somiar"; Joan Santanach, de Editorial Barcino, ens porta una esparsa d'Àusies March a "La resposta està en els clàssics" i acabem amb el Jan, que ens parla de la seva passió pel futbol a "La veu de l'experiència".

 • "La resposta està en els clàssics": Curial reivindica que els homes també ploren
  Escolta àudio

  "La resposta està en els clàssics": Curial reivindica que els homes també ploren

  A "L'ofici d'educar" Joan Santanach, de l'Editorial Barcino, ens llegeix un fragment de "Curial e Güelfa" que parla de la importància que els homes també plorin.

 • "La veu de l'experiència": El Jan i el Teo fan figures de paper dels ninja
  Escolta àudio

  "La veu de l'experiència": El Jan i el Teo fan figures de paper dels ninja

  A "L'ofici d'educar", el Jan i el Teo s'ho passen bé fent figures de paper i ens expliquen com es fan les estrelles i les urpes de paper dels ninja, i així acabem "La veu de l'experiència".

 • "Llibres per somiar": "Un batec alhora", de Sharon Creech
  Escolta àudio

  "Llibres per somiar": "Un batec alhora", de Sharon Creech

  A "L'ofici d'educar" Jaume Centelles Pastor ens porta als "Llibres per somiar" aquesta recomanació: "Un batec alhora", de Sharon Creech, un llibre de poesia no rimada que explica la història d'una nena que corre descalça i que cada dia dibuixa una poma. Un llibre per a 12 o 13 anys, publicat per Pagès Editors.