TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 2437 resultats.

 • Com canviar les exigències per preferències?
  Escolta àudio

  Com canviar les exigències per preferències?

  A "L'ofici de viure" parlem de com podem transformar les exigències per preferències. Com podem deixar de ser esclaus de les autoexigències i gaudir d'aquelles tasques que en principi ens fan mandra? En parlem amb dues psicòlogues: Hermínia Gomà Quintillà, autora d'"Autoestima para vivir", i Olga Barceló, de The Life Studio. Per començar escoltarem la reflexió de la coach Joana Frigolé, autora de "Posa llum a la teva vida, genera emocions i converses constructives". I acabarem el programa amb el "Bloc de notes" d'Àlex Rovira

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • La vida a partir dels 50
  Escolta àudio

  La vida a partir dels 50

  A L'ofici de viure parlem de la vida a partir dels 50. L'escriptor Francesc Miralles, que ha fet cinquanta anys, i el psicòleg i coach Xavier Guix , que va fer fa uns anys cinquanta anys amb nosaltres, ens parlen de com s'encara la vida a partir dels cinquanta anys amb benestar. Hem de fer balanç del que s'ha fet fins llavors? Són els cinquanta anys una oportunitat per integrar les polaritats que ens configuren? Per fer les paus? Escoltarem per començar la reflexió de la psicòloga Mireia Darder. I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres

 • La desintoxicació dels judicis
  Escolta àudio

  La desintoxicació dels judicis

  A L'ofici de viure parlem de la desintoxicació dels judicis. Amb la psicòloga Jenny Moix, autora de "Mi mente sin mi" i el psiquiatra Jordi del Rei, editor de El Grano de Mostaza ens preguntarem fins a quin punt els judicis són tòxics, per què jutgem? Jutjar pot ser una addició? Què té de perjudicial per la nostra salut emocional. Com ens podem alliberar dels judicis? si és que cal. Escoltarem per començar la reflexió de l'especialista en comunicació interpersonal Ferran Ramon-Cortes. I acabarem el programa amb el bloc de notes de l'Alex Rovira

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • Fins a quin punt som més que un cos físic?
  Escolta àudio

  Fins a quin punt som més que un cos físic?

  A "L'ofici de viure", "Fins a quin punt som més que un cos físic?" Coincidint amb la jornada de la Merry Human Life Society Barcelona sobre la mort parlarem del cos físic amb dues metges: la doctora Imma Nogués, autora de "De lo físico a lo sutil", i la doctora Luján Comas, autora de "¿Existe la muerte? Ciencia, vida y trascendencia". Ens preguntarem fins a quin punt som molt més que un cos físic, fins a quin punt estem fets d'una part material i una de subtil. I com podríem somatitzar no només emocions negatives, si no també l'alegria, la pau i l'amor? Per començar, escoltarem el doctor Manel Ballester i acabarem amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

 • De què ens informa el cos?
  Escolta àudio

  De què ens informa el cos?

  A "L'ofici de viure" ens preguntem de què ens informa el cos? En parlem amb l'especialista en medicina oriental i acupuntor Miquel Masgrau i amb l'osteòpata Quim Vicent, autor del llibre "Aprende a escuchar tu cuerpo". Com podem desxifrar allò que ens diu el cos? I com podem entendre quina informació ens donen els símptomes? Escoltarem per començar la terapeuta psicocorporal Lurdes Reina, autora del llibre "Nacer a sí mismo", i acabarem el programa escoltant el Bloc de Notes de l'Àlex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • Què vol dir mirar cap endins? Amb Satyaprem
  Escolta àudio

  Què vol dir mirar cap endins? Amb Satyaprem

  A "L'ofici de viure" ens preguntem què vol dir mirar cap endins. Vol dir fixar-nos en la respiració? En els pensaments? En els sentiments? Què vol dir, exactament, mirar cap endins? Tots els grans mestres espirituals han emfasitzat la importància de mirar-nos cap endins. Però de què es tracta, exactament? En parlarem amb Satyaprem, mestre espiritual brasiler, coincidint amb la seva tornada a Catalunya. Escoltarem per començar la reflexió de Rajen Satyam, que va canviar la seva vida després d'experimentar els Satsangs de Satyaprem. I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Com podem cultivar l'agraïment?
  Escolta àudio

  Com podem cultivar l'agraïment?

  A "L'ofici de viure" ens preguntem com podem cultivar més i millor l'agraïment. Quines són les conseqüències de ser més agraïts? Què és i què diu la indagació apreciativa sobre l'agraïment? En parlarem amb Miriam Subirana Vilanova, doctora en Belles Arts i autora de "El placer de cuidarnos", i Francesc Bonada, coach format en PNL i indagació apreciativa. Començarem escoltant la reflexió de la psicòloga Olga Barceló -The Life Studio- i acabarem el programa amb el Bloc de Notes d'Àlex Rovira.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Les lliçons d'Antonio Blay Fontcuberta
  Escolta àudio

  Les lliçons d'Antonio Blay Fontcuberta

  A "L'ofici de viure" ens preguntarem quines van ser les grans lliçons del psicòleg català Antonio Blay Fontcuberta, coincidint amb el primer congrés sobre la seva persona. Qui va ser? Què podem aprendre de les seves ensenyances? Què és la psicologia transpersonal? En parlem amb dos deixebles de Blay Fontcuberta: Antonio Jorge Larruy, director d'Espacio Interior; Jordi Sapés, de Lema, llicenciat en ciències polítiques, i Carolina Blay, psicòloga clínica i filla d'Antonio Blay Fontcuberta. Escoltarem per començar Ricardo Vidal, deixeble del mestre. I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres