TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 2080 resultats.

 • L'espiritualitat de l'Islam
  Escolta àudio

  L'espiritualitat de l'Islam

  Diu Dídac Lagarriga, autor de "Del teu germà musulmà" sobre l'experiència personal d'incorporació a l'islam "Entrar a l'islam m'ha ajudat a recuperar un cert equilibri emocional, i a recuperar la dimensió espiritual i tornar a un reconeixement que em transcendís i tornés a situar-me en un estat d'atenció i agraïment". De l'espiritualitat de l'islam, en parlarem a "L'ofici de viure" amb Halil Barcena, islamòleg, i especialista en mística sufí; i amb Dídac Lagarriga, editor i traductor. Començarem escoltant la reflexió de Dolors Bramon, professora Emèrita d'Estudis Islàmics, i autora entre d'altres de "L'Islam avui. Alguns aspectes controvertits". I acabarem el programa amb el "Bloc de notes de l'Àlex Rovira".

 • "L'esperit islàmic és arquetípic i atemporal"
  Escolta àudio

  "L'esperit islàmic és arquetípic i atemporal"

  A "L'ofici de viure" parlem de l'esperit islàmic amb Dídac Lagarriga, autor d'"El teu germà musulmà" -on documenta la seva conversió a l'islam i ens proposa un diàleg entre el cristianisme i l'islam-, i amb l'islamòleg Halil Bárcena.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • "Regular el pes de manera holística és mirar la persona com un tot"
  Escolta àudio

  "Regular el pes de manera holística és mirar la persona com un tot"

  A"L'ofici de viure" ens acompanyen la coach d'alimentació conscient Maria Pilar Casanova i la coach alimentària i especialista en trastorns alimentaris de sobrepès Mentxu Da Vinci. Des de la seva perspectiva, veure les dificultats per regular el pes només en l'alimentació és un error, i s'ha de tenir en compte la part física, mental, emocional i espiritual.

 • Com podem regular el pes de manera holística?
  Escolta àudio

  Com podem regular el pes de manera holística?

  Llegim al llibre "Medita tu peso" "El teu nivell d'energia és una ràpida manera de notar si estàs alimentant la teva màquina adequadament. I el menjar no és l'únic que afecta els teus nivells d'energia, molts altres aspectes de la nutrició –el son, l'aire, l'aigua, les relacions saludables, la feina gratificant- també l'influeixen notablement". De com regular el pes de manera holística en parlarem a "L'ofici de viure" amb Maria Pilar Casanova, coach i Directora del Master de Mindfulness del Institut Gestalt,i Instructora de Mindful Eating (alimentació conscient); i amb Mentxu Da Vinci, directora d'Armonia corporal, coach alimentària, especialista en trastorns alimentaris de sobrepès, i naturòpata. Escoltarem per començar la dietista holística Leire Piriz, autora de "Zumoteràpia para las cuatro estaciones". I acabarem el programa escoltant l'espai de "Creixement personal del Sergi Torres" En parlem a "L'ofici de viure" amb

 • Com ser més proactius? I menys reactius...
  Escolta àudio

  Com ser més proactius? I menys reactius...

  Ens proposa el coach Raimon Samsó "Pregunta't: ets reactiu –vas a remolc del que succeeix- o ets proactiu –fas que les coses passin?" En parlarem amb el director de l'Institut d'Experts Raimon Samsó, autor d'"El código de la manifestación i amb el psicòleg Joan Quintana, autor de "Relaciones poderosas". Escoltarem, per començar, la reflexió del psicoterapeuta i escriptor Jorge Bucay, el comentari del doctor en Psicologia Pedro Moreno, autor d'"Abrirse a la vida", i acabarem amb el "Bloc de notes de l'Àlex Rovira".

 • "Com podem saber si som reactius o proactius?"
  Escolta àudio

  "Com podem saber si som reactius o proactius?"

  Els coachs Raimon Samsó i Joan Quintana ens parlen de com podem identificar si som proactius o reactius a "L'ofici de viure". Joan Quintana ens proposa que ens fem aquesta reflexió: "Si em sento i em faig responsable del que sento i faig, llavors vol dir que sóc proactiu."

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • Com podem cultivar la bellesa interior?
  Escolta àudio

  Com podem cultivar la bellesa interior?

  Diu la psicòloga Raquel Aldana que la verdadera bellesa és a l'interior, és una actitud, que només es pot mirar amb els ulls de l'ànima: i un interior bell s'aconsegueix estimant la vida, i sanant el nostre interior. En parlarem a "L'ofici de viure" amb Idil·li Lizcano, perfumista, creador de l'empresa Alqvimia i mestre espiritual, i amb la Doctora en filosofia Begoña Roman. Començarem amb la reflexió de Demian Bucay, psiquiatre i psicoterapeuta; escoltarem també el Doctor en psicologia Pedro Moreno, autor de "Abrirse a la vida"; i acabarem el programa amb l'espai de "Creixement personal del Sergi Torres".

 • L'autèntic agraïment
  Escolta àudio

  L'autèntic agraïment

  Diu la matemàtica Annie Marquier: que "La gratitud és sanadora, obre el cor, és la qualitat més eficaç per crear un estat de coherència, i és en l'origen del poder de la creació." En parlarem a "L'ofici de viure" amb el professor de meditació Antonio Jorge Larruy; i amb la professora de ioga Mònica Calvo. Escoltarem per començar la reflexió del mestre de ioga Ramiro Calle, i acabarem el programa amb el Bloc de notes de l'Àlex Rovira.

 • L'agraïment és un estat de consciència
  Escolta àudio

  L'agraïment és un estat de consciència

  A "L'ofici de viure" parlem de què és l'autèntic agraïment amb Mònica Calvo i l'Antonio Jorge Larruy, un agraïment que no necessita motius perquè està lligat a una comprensió profunda: som agraïment.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres