TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 2125 resultats.

 • Em sento assetjat/assetjada
  Escolta àudio

  Em sento assetjat/assetjada

  L'assetjament, sigui en l'àmbit que sigui, pot causar problemes psicològics, o fins i tot conduir a malalties com la depressió, l'ansietat o l'estrès. Per la psicòloga Marta Tena la persona assetjada ha de buscar formes de resposta més assertives davant de l'assetjador, i posar límits al seu comportament. En parlarem a "L'ofici de viure" amb les psicòlogues Mati Segura i Eva Juan. Començarem amb la reflexió de la també psicòloga Assumpció Salat. I acabarem el programa amb el Bloc de notes de l'Àlex Rovira.

 • "L'assetjament laboral sempre és un procés"
  Escolta àudio

  "L'assetjament laboral sempre és un procés"

  A "L'ofici de viure", les psicòlogues Eva Juan i Mati Segura ens donen pistes per identificar si estem sent assetjats, i sobre com defensar-nos de l'assetjament.

 • Cooperació com a via pel creixement personal
  Escolta àudio

  Cooperació com a via pel creixement personal

  Diu Àlex Patakkos a "En busca de sentido": "Quan treballem de forma productiva i creativa amb els altres, la nostra experiència de sentit pot ser profunda, entrem en el regne del que Víctor Frank'l denominava el sentit últim, connexió amb el jo superior, amb la consciència universal, amor, bé col·lectiu". En parlarem a "L'ofici de viure" amb els psicòlegs Xavier Guix, autor entre d'altres de "El sentido de la vida o la vida sentida" i Monia Presta, autora del llibre "Apláudete a ti mismo". Escoltarem per començar la reflexió de Pere Monràs, metge oncòleg, expert en economia del coneixement i fundador d'hèlix3c. I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • "Hem de trobar un equilibri entre ser sociables i estar aïllats"
  Escolta àudio

  "Hem de trobar un equilibri entre ser sociables i estar aïllats"

  A "L'ofici de viure" els psicòlegs Xavier Guix i Mònia Presta ens conviden a trobar un equilibri entre la màxima col·laboració i la solitud d'un mateix.

 • Cal sensibilitzar de la importància d'analitzar la política des de les emocions
  Escolta àudio

  Cal sensibilitzar de la importància d'analitzar la política des de les emocions

  A "L'ofici de viure" parlem amb el catedràtic Rafael Bisquerra sobre la importància de les emocions en les transformacions polítiques i socials a partir del llibre "Política y emociones", i en col·laboració també amb el psicòleg Ricard Cayuela.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Política i emocions
  Escolta àudio

  Política i emocions

  Diu el catedràtic Rafael Bisquerra, al llibre "Política y emoción" "S'ha de sensibilitzar la classe política, els analistes polítics, els investigadors en ciències polítiques i socials, i la societat en general sobre el pes que tenen les emocions en els processos polítics, en el vot individual, i en el contagi de climes emocionals polítics tòxics". En parlarem a "L'ofici de viure" amb el catedràtic d'Orientació Psicopedagògica de la Universitat de Barcelona Rafael Bisquerra, i amb Ricard Cayuela vicedegà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, i President de la Comissió d'Ètica i Deontologia. Per començar escoltarem la reflexió de Manel Güell coach d'equips i professor associat de la Universitat de Barcelona, i autor del llibre "Emociones en sèrie, de la inteligencia emocional a la inteligencia ética". I acabarem amb el "Bloc de notes" de l'Àlex Rovira.

 • Som éssers energètics fets d'energia masculina i femenina
  Escolta àudio

  Som éssers energètics fets d'energia masculina i femenina

  A "L'ofici de viure" parlem amb Mercè Brey, amb un ampli coneixement i responsabilitats en el món empresarial i bancari, que ens presenta el seu llibre "Eres lo mejor que te ha pasado, quiérete", on ens parla de com trobar l'equilibri entre les energies que ens configuren

 • Com podem gestionar les nostres energies per trobar l'equilibri?
  Escolta àudio

  Com podem gestionar les nostres energies per trobar l'equilibri?

  A "L'ofici de viure" en parlarem amb Mercè Brey, amb una gran experiència al món empresarial, i autora del llibre "Eres lo mejor que te ha pasado...Quierete!". Diu Mercè Brey "Som per sobre de tot éssers energètics, gestors d'energia masculina i femenina. Però homes i dones ens hem acostumat a negar la bondat de les competències típicament femenines, considerant-les debilitats; i el que cal, és que retrobem l'equilibri entre la nostra energia masculina i femenina". Escoltarem per començar la reflexió de la psicòloga Araceli Gutierrez, psicòloga clínica, i autora de "El silencio del camino", i acabarem el programa amb l'espai de creixement personal del Sergi Torres.

 • Sergi Torres
  Escolta àudio

  Sergi Torres

 • L'art de sanar les ferides emocionals, Kintsukuroi
  Escolta àudio

  L'art de sanar les ferides emocionals, Kintsukuroi

  Kintsukuroi, és l'antic art japonès de recompondre l'objecte que s'ha trencat amb or, deixant a la vista la reconstrucció, perquè, per ells, una peça reconstruïda és un símbol de fragilitat, fortalesa i bellesa... Diu Tomàs Navarro "no t'avergonyeixis de la teva cicatriu, no la tapis, no l'amaguis, al contrari, embelleix-la, perquè en ella hi ha la mostra més gran de la teva fortalesa" En parlarem a L'ofici de viure amb el psicòleg Tomàs Navarro, autor del llibre Kintsukuroi, i amb la psicòloga Laura del Caño. Per començar escoltarem la reflexió d'Araceli Gutierrez, psicòloga i autora de "El silencio del camino". I acabarem el programa amb el "Bloc de notes" de l'Àlex Rovira.

 • "Som fràgils, però ens podem reconstruir i enfortir"
  Escolta àudio

  "Som fràgils, però ens podem reconstruir i enfortir"

  A "L'ofici de viure" el psicòleg Tomàs Navarro ens parla del llibre "Kintusukuroi, l'art de sanar ferides emocionals". En parlem també amb la psicòloga Laura del Caño, que explica com la ferida emocional es crea en la relació amb els altres, i com a través dels símptomes podem accedir a la cura de la ferida i posar amor allà on no n'hi va haver.

 • Quadern de notes
  Escolta àudio

  Quadern de notes

 • Som naturalesa i sentim la vitalitat de la primavera
  Escolta àudio

  Som naturalesa i sentim la vitalitat de la primavera

  Amb el Dr. Miquel Masgrau i la sanadora prànica Marta Puig parlem a "L'ofici de viure" de com harmonitzar-nos amb la primavera perquè és un moment per florir, però també els metges noten a les seves consultes els malestars relacionats amb la primavera, com ara les al·lèrgies.