Aprendre a viure i a menjar
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Aprendre a viure i a menjar

Llegim al llibre "Aprender a vivir, aprender a comer", de Núria Roura: "La salut millora la majoria de vegades només menjant de forma saludable, eliminant de la dieta els aliments que no ens cauen bé i fent combinacions fàcils de digerir; però també cal aprendre a gestionar les emocions, a perdonar, a acceptar, i a rendir-se en el sentit més bonic, així com a viure sense cuirasses ni pors." En parlarem a "L'ofici de viure" amb Núria Roura, coach d'estil de vida saludable, energètica i nutritiva, i Marta Verges, creadora de Kalegria i autora de "Cómeme el tarro". Sentirem per començar la reflexió de Marc Verges, nutricionista, especialista en dietoteràpia i medicina naturista, i autor del llibre "Las grasas buenas". Sentirem també les novetats dels Amics de "L'ofici de viure" amb Cristina Bota Cos. I acabarem el programa amb l'espai de creixement personal de Sergi Torres.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS