Anar a la navegació principalAnar al contingut

Com l'alimentació pot afavorir el benestar emocional?

Durada: 52 min
26/06/2017
Explica el Dr. Jorge Pérez-Calvo que "com més càrrega residual té un aliment, com més residus deixa a l'organisme perquè no els podrem eliminar i queden als nostres teixits, òrgans, artèries i cervell, més gran és també la nostra càrrega i el nostre desequilibri emocional i de pensament". Per contra, com més purs siguin els nostres aliments, com menys residus deixin i més nutritius i energètics resultin, més fàcil serà per al nostre organisme i per a la nostra ment alliberar-se de la sobrecàrrega psicoemocional. En parlarem a "L'ofici de viure" amb el Dr. Jorge Pérez-Calvo, autor de "Comer, sentir, vivir!" i amb la Dra.Mari Carmen Martinez, autora d'"Ho'oponopono lo siento perdóname te amo gracias" i "El espíritu de Aloha, el poder de ser feliz ahora". Escoltarem per començar la reflexió de l'assistent nutricional Marta Verges, de Kalegria. I acabarem el programa amb el Bloc de Notes de l'Àlex Rovira.

Àudios