TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1388 resultats.

 • Para, para, para!! El cinc errors més comuns del cunnilingus
  Escolta àudio

  Para, para, para!! El cinc errors més comuns del cunnilingus

  Els genitals femenins estan plens de terminacions nervioses, són delicats i, alhora, una font immensa de plaer. És cert que moltes dones no se senten còmodes amb un cunnilingus i molts homes tampoc fent-lo. Els uns i els altres sovint arrosseguen inseguretats, molts dubtes i alguns prejudicis. Si estem predisposats a passar-ho bé i a fer passar-ho bé, el cunnilingus pot ser molt plaent i molt excitant. Però si no ho fem bé, la cosa pot anar més malament del que esperàvem. Per això, avui a les "Mil i una nits", us expliquem els 5 errors a l'hora de practicar cunnilingus! En parlem amb Eva Planadecursach i Eva Moreno.

 • I jo com ho puc dir, això? (Com hem d'expressar emocions i sentiments?)
  Escolta àudio

  I jo com ho puc dir, això? (Com hem d'expressar emocions i sentiments?)

  L'afecte i les seves mostres quotidianes són el que ajuda a mantenir una relació llarga i feliç. Una cosa tan senzilla com expressar-nos, dir les coses. Però una cosa és la teoria i una altra és la pràctica. La veritat és que hi ha molta gent a qui li costa expressar els sentiments. Són molt tancats, moltes vegades perquè no en saben més. Quan s'està en parella, no expressar els sentiments dificulta tant el desenvolupament de la relació com la sexualitat. En parlem amb Núria Jorba i Ciara Molina.

 • Sífilis, l'epidèmia del segle XXI
  Escolta àudio

  Sífilis, l'epidèmia del segle XXI

  Avui dediquem el programa a una malaltia de transmissió sexual que segurament ens és familiar: la sífilis. Probablement els bons pronòstics en el tractament del virus de la sida han provocat una relaxació en la pràctica de relacions sexuals considerades de risc. Com es diagnostica la sífilis? Quins són els col·lectius de risc? Com es tracta? Com es transmet? Com la podem prevenir? Estar informat és, sempre, la millor de les opcions! En parlem amb Martí Vall, metge del CAP Drassanes, a Barcelona, i facultatiu especialista de la Unitat d'Infeccions de Transmissió Sexual Drassanes-Vall d'Hebron, i amb el psicòleg i sexòleg Ignasi Puig-Rodas.

 • Walter Riso. Vida, relacions i supervivència
  Escolta àudio

  Walter Riso. Vida, relacions i supervivència

  L'amor és el gran tema de la humanitat. Sobre l'amor hi ha reflexionat l'art, la cultura, l'antropologia... Els novel·listes n'han escrit, els psicòlegs també... Tots estimem i tots volem ser estimats. Entrevistem el prestigiós psicòleg Walter Riso, per parlar de l'amor i de la vida, aprofitant que ens presenta la seva primera novel·la, "Pizzería Vesubio".

 • I ells, com ho veuen? Problemes sexuals femenins des del punt de vista dels homes
  Escolta àudio

  I ells, com ho veuen? Problemes sexuals femenins des del punt de vista dels homes

  La sexualitat ens dona moments de gran plaer, però també presenta obstacles. La vida sexual, ens agradi o no, té contratemps, moments en què el sexe és un problema: uns fongs inoportuns, la falta de desig, dolor durant la penetració. Però, com viuen els homes i les dones els problemes de la seva parella? Als homes els costa més ser comprensius i sensibles als problemes sexuals de la parella o és un mite? En parlem amb el ginecòleg Oriol Porta i el psicòleg i sexòleg Ignasi Puig-Rodas.

 • Hi ha homes a qui no els agrada la fel·lació??
  Escolta àudio

  Hi ha homes a qui no els agrada la fel·lació??

  Durant molts anys la fel·lació va ser mal vista. Era una pràctica que es feia en bordells. Ara les coses han canviat, i es considera una pràctica més quan es tenen relacions sexuals. Però hi ha homes a qui no els acaba de convèncer. Els motius poden ser diversos. Però el principal: perquè no es practica bé. Avui, a les "Mil i una nits", dediquem el programa a parlar dels motius pels quals una fel·lació no convenç. En parlem amb Elena Crespi i Raül Escalona.

 • Relacions a distància. Història d'un fracàs anunciat?
  Escolta àudio

  Relacions a distància. Història d'un fracàs anunciat?

  Hi ha parelles que, forçades per les circumstàncies, viuen separades. No parlem de cases diferents... parlem de viure en ciutats diferents o, fins i tot, en països diferents! Les noves tecnologies són una eina per apropar-nos a l'altre, encara que sigui telemàticament. Però... quant temps pot aguantar una parella vivint a quilòmetres de distància? Quines són les claus per mantenir viva la relació? De què depèn que tolerem millor o pitjor aquesta distància? En parlem amb els psicòlegs Alícia Romero i Antoni Bolinches.

 • Sant Valentí (Els mites de l'amor romàntic)
  Escolta àudio

  Sant Valentí (Els mites de l'amor romàntic)

  El dia 14 de febrer és en molts països, especialment els anglosaxons, el dia en què s'expressa l'amor a la parella. Amb un osset amb un cor entre els braços; amb un ram de flors espectacular, o amb un sopar romàntic que pot acabar al llit com a colofó final. Però Sant Valentí té detractors. És una festa excessivament comercial? I quina és la imatge de l'amor que es ven? És potser massa rosa, massa irreal? Avui, a "Les mil i una nits", parlem de Sant Valentí i dels mites vinculats a l'amor romàntic, amb els sempre divertits Imma Sust, Raül Escalona i Isabel Moreno.

 • El panell de control femení (el clítoris)
  Escolta àudio

  El panell de control femení (el clítoris)

  És petit. Alguns dirien que amagat. Pocs sabem totes les seves possibilitats. Poques en treuen rendiment. I continua allà, esperant a ser descobert. Cada vegada ho és més. Però el clítoris és un gran desconegut que lluita per ser reconegut. El clítoris demana una cosa: ser tractat amb afecte. És l'únic òrgan sexual que la naturalesa ha creat per al plaer. Avui, a "Les mil i una nits", dediquem tota la nostra atenció al clítoris. En parlem amb Eva Moreno, José Toirán i Lara Castro.

 • Què és amor i què és obsessió?
  Escolta àudio

  Què és amor i què és obsessió?

  Voler comprovar constantment si m'estimen o no, perseguir la meva parella per saber què fa, pensar durant gairebé tot el dia en ell o ella... aquests serien algunes de les manifestacions de l'amor obsessiu. Hi ha formes i formes d'estimar, i algunes no serien les més saludables. Perquè... què és l'amor? Què és l'obessió? Parlem de l'amor obsessiu amb els psicòlegs Sònia Cervantes i Sergio Lara.

 • Consultori amb Oriol Porta. Ginecologia i sexualitat
  Escolta àudio

  Consultori amb Oriol Porta. Ginecologia i sexualitat

  El cos d'una dona és complex i ho és encara més quan parlem dels seu òrgans sexuals. La gran majoria són interiors. Els camins del plaer femení són múltiples. Però aquesta complexitat també genera dubtes, problemes i ansietat. Quin és el millor anticonceptiu? Què passa amb el sexe després de ser mare? Per què no s'arriba a l'orgasme? Avui recollim tots els dubtes ginecològics i sexuals amb el ginècoleg Oriol Porta.

 • El centre de gravetat d'una parella: el respecte
  Escolta àudio

  El centre de gravetat d'una parella: el respecte

  La parella és una construcció particular, tothom tria el seu camí. Però si en una cosa estarem tots d'acord és que la base d'una bona relació és el respecte. Sense respecte no hi ha una relació sana i equilibrada. Respecte per acceptar les diferències i els contratemps. Acceptar els errors amb una bona dosi de comprensió. Núria Jorba i Clara Figueras ens en donen les claus.

 • Oda a l'atreviment. Com explorar el sexe sense límits!
  Escolta àudio

  Oda a l'atreviment. Com explorar el sexe sense límits!

  Generalment amb el sexe, com en tantes altres coses a la vida, ens movem dins la nostra zona de confort. Trepitgem gairebé sempre els mateixos camins i repetim les mateixes coses. Però, què passa si un bon dia necessitem experimentar i provar coses noves? Us animem a explorar amb el científic Pere Estupinyà i l'escriptora Alicia Gallotti.

 • Donar-se un temps en parella. Funciona?
  Escolta àudio

  Donar-se un temps en parella. Funciona?

  Arriba un moment en què, no sabem ben bé per què, necessitem estar sols durant un temps. Moltes parelles es trobem que les coses no funcionen, una mena de neguit que s'acaba traduint en discussions, malestar... i aquell pensament d'una possible separació imminent. Abans de prendre aquesta decisió, però, seria positiu prendre's un temps per reflexionar i intentar treure l'entrellat del que està passant. En parlem amb les psicòloges Núria Jorba i Alícia Martín.

 • Ni solterons ni solterones. L'orgull de la solteria!
  Escolta àudio

  Ni solterons ni solterones. L'orgull de la solteria!

  N'hi ha que no tenen nòvio, ni nòvia, ni marit, ni muller... i no en voldrien trobar per res del món! Solters i solteres per convicció que defensen una vida plena sense parella. Parlem dels solters convençuts amb els psicòlegs Ignasi Puig-Rodas i Tomàs Navarro, i l'escriptora Llucia Ramis.