TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1441 resultats.

 • "Show must go on!" Sis maneres de sorprendre la teva parella al llit
  Escolta àudio

  "Show must go on!" Sis maneres de sorprendre la teva parella al llit

  Parelles que porten tota una vida juntes. Parelles que amb una sola mirada es comuniquen. Es coneixen tant l'un a l'altre que ja saben on es pot anar i on no. I si parlem de sexe, si la parella ha estat curiosa, pensa que ja ho ha fet tot. I, simplement, queden aquells territoris on per mutu acord ja no es vol entrar. Així que a vegades la pregunta que es planteja és: "Com el puc sorprendre i posar una mica de salsa a la relació?" En parlem amb Alícia Martín i Eva Moreno

 • Imaginació al poder! (Les fantasies sexuals)
  Escolta àudio

  Imaginació al poder! (Les fantasies sexuals)

  Les nostres fantasies eròtiques responen al que imaginem, als secrets més inconfessables. Moltes vegades, ni les confessem a la parella. Els especialistes diuen que la imaginació pot curar complexos. Però hi ha unanimitat de tots els experts que l'estrella de les fantasies sexuals és el trio. Teniu fantasies eròtiques? Les compartiu amb la vostra parella, o no hi entra, en aquests somnis? Són les mateixes per als homes que per a les dones? En parlem amb un dels trios del programa: Raül Escalona, Isabel Moreno i Imma Sust.

 • Sílvia Rubí: "Si proves el làtex, tens moltes probabilitats que t'encanti!"
  Escolta àudio

  Sílvia Rubí: "Si proves el làtex, tens moltes probabilitats que t'encanti!"

  El làtex és tot un món per descobrir. Té llenguatge, sensacions i univers propi. I quan ens hi referim, sovint parlem dels fetitxistes d'aquest material, enamorats de les sensacions que proporciona en el cos propi i en el cos de l'altre. A "Les mil i una nits", us introduïm en el món del làtex, que passa per enfundar-se de cap a peus un vestit ajustat o per posar-se uns guants. Tot serveix! La clau està en el tacte! En parlem amb el sexòleg Ignasi Puig-Rodas i amb l'actriu porno i fetitxista del làtex Sílvia Rubí.

 • "No és no" (El cas de La Manada)
  Escolta àudio

  "No és no" (El cas de La Manada)

  Una noia surt de festa i acaba sent violada per cinc homes. Una sentència que afirma que no va ser violació, sinó abús sexual. Una noia acorralada en un portal per cinc homes. Obligada a mantenir relacions sexuals. Uns nois que van gravar en vídeo alguns moments de la violació. Polèmica sobre si la noia durant la violació no es va resistir. Una cultura masclista en què alguns pensen que quan una dona diu "no" és que "sí". A "Les 1001", avui, parlem sobre el cas de La Manada, i de la importància de conscienciar que quan una dona diu que no és que no. En parlem amb Sònia Cervantes, Sara Morreres i la Jèssica.

 • L'ambient gai: com sobreviure-hi, fins i tot si ets gai!
  Escolta àudio

  L'ambient gai: com sobreviure-hi, fins i tot si ets gai!

  Ens agradi o no, els gais es mouen en un ambient que només ells coneixen. Tenen una manera de fer que només ells controlen. I fins i tot una estètica i uns espais delimitats per a ells i només ells. Tot això ho podríem englobar dins el que es coneix com a "ambient gai". Un ambient que pot arribar a ser carregós i embafós fins i tot per als mateixos gais. Us presentem un llibre que vol deixar clars dos missatges: que els gais són molt més diversos del que diu l'estereotip i que la millor manera de superar aquests estereotips és rient-se'n. Utilitzem el sentit de l'humor per glossar l'univers gai i tots els seus personatges amb els autors del llibre: Gabriel J. Martín i Sebas Martín.

 • "Vaig tardar un any per acceptar que m'havien violat"
  Escolta àudio

  "Vaig tardar un any per acceptar que m'havien violat"

  La Jèssica va patir una violació i ha tingut la valentia de fer públic el seu cas per ajudar dones que s'han trobat en una situació similar a la seva. L'ha indignat la sentència de La Manada, tot i que no la sorprèn. Acceptar el que li havia passat va ser el que més la va ajudar per superar la violació. Considera que es parla poquíssim de les conseqüències d'una violació, que encara avui dia pateix malgrat la molta ajuda que ha tingut.

 • Novetats en joguines sexuals, ara que comença el bon temps!
  Escolta àudio

  Novetats en joguines sexuals, ara que comença el bon temps!

  No sabem si la primavera és la millor estació de l'any, però el cert és que l'arribada del bon temps ens predisposa a fer més sexe. Puja la temperatura, deixem enrere l'hivern, anem més lleugers de roba... I amb tot això també toca renovar les joguines sexuals. Per això, volem fer un repàs de totes les novetats que han arribat a les botigues eròtiques. Per a iniciats i per a experimentats, per a tots els gustos i de tots els colors. En parlem amb Imma Sust, Marta Molas i Montse Iserte.

 • Tot el que tu vulguis... (Donar massa en l'amor...)
  Escolta àudio

  Tot el que tu vulguis... (Donar massa en l'amor...)

  L'amor està molt idealitzat. Moltes vegades confonem el concepte sobre què és estimar. Es pensa que per amor es pot fer tot. S'han de tolerar moltes actituds perquè és una prova d'estima. Anem mal fixats... Perquè, on queda en tot això l'amor per un mateix? Segurament, aquesta persona que som nosaltres és a qui més fidels hem de ser. Vigilar de no anar per camins que no volem. L'amor comença per un mateix. I si algú ens estima, l'última cosa que voldrà és veure'ns patir! Amb Helena Àngel i Mireia Muñoz.

 • La falta de desig sexual és l'epidèmia del segle XXI?
  Escolta àudio

  La falta de desig sexual és l'epidèmia del segle XXI?

  El desig se sent. No hi ha cap fórmula màgica. És com un misteri. És com una flama incombustible que lluita per cremar enmig de la feina, la família, les tasques domèstiques o els problemes de la vida. Cada vegada, però, moltes més persones se senten desencantades amb el sexe, no en volen saber res, no els ve de gust ni tampoc tenen cap interès per recuperar-lo. Alguns terapeutes parlen d'anorèxia sexual, de desig inhibit. En parlem amb Emma Ribas i Marina Castro.

 • Si et surten els colors al llit, que no sigui per vergonya! (Com superar la timidesa al llit)
  Escolta àudio

  Si et surten els colors al llit, que no sigui per vergonya! (Com superar la timidesa al llit)

  Per què tenim vergonya? Al llit, qui passa més vergonya: les dones o els homes? L'excitació pot contrarestar la timidesa? Fins a quin punt ens pot bloquejar, la vergonya, quan fem sexe? Aquesta nit resoldrem totes aquestes preguntes i també us donarem consells per perdre aquesta vergonya tan emprenyadora que, sovint, bloqueja el gaudi, el plaer i el joc al llit, amb els sexòlegs Elena Crespi i Esteve Planadecursach.

 • Mirallet, mirallet, digue'm qui és la més bonica (pressions sobre la imatge de la dona)
  Escolta àudio

  Mirallet, mirallet, digue'm qui és la més bonica (pressions sobre la imatge de la dona)

  Vivim en una societat en què donem molta importància a la imatge. Una societat visual. Una societat en què l'aparença sembla vital... Tradicionalment, aquesta pressió ha recaigut sempre sobre les dones. Dones atractives. Dones exuberants. Dones desitjables... Però que tenen poc de real. Aquesta imatge ens ve molt marcada pels mitjans de comunicació, tradicionals i digitals. I no es pot negar que, en moltes ocasions, hi ha sexisme. Però quines són les causes d'aquest sexisme? A "Les 1001", avui, reflexionem sobre la imatge de la dona que rebem, i com aquesta visió influeix en els nostres valors i creences. Ho fem amb Eva Moreno, Iolanda Tortajada, Mónica Artigas i Anna Solà.

 • Reset (Deseduca't per educar-te)
  Escolta àudio

  Reset (Deseduca't per educar-te)

  La societat ens ha condicionat d'una manera que no en som conscients, en valors i creences de com ha de ser una parella tant en l'aspecte sexual com emocional. Moltes d'aquestes inèrcies les portem de sèrie i mai les hem qüestionat. Qui s'hi atreviria! I diem frases tipus, com "una bona parella és aquella que..." Però a vegades cal parar, analitzar, reflexionar, desaprendre per buidar, aprendre nous preceptes per tenir una relació de parella i sexual més saludable i rica. En parlem amb Núria Jorba i Lara Castro.

 • Els cinc passos per arribar a l'orgasme
  Escolta àudio

  Els cinc passos per arribar a l'orgasme

  L'orgasme és un regal del nostre cos: és arribar al plaer màxim, una descàrrega d'energia que allibera. Però, tot i els efectes beneficiosos, l'orgasme per a algunes persones és esquiu. Hi ha persones que no n'han tingut mai. Altres tenen un problema, psicològic o físic, que els impedeix gaudir-ne. Avui, a "Les 1001", tot sobre l'orgasme. Ens posem pràctics i establim els cinc passos que faciliten arribar-hi. En parlem amb Elena Crespi, Eva Moreno i Pere Estupinyà.

 • L'hàbit sí que fa el monjo (sexe i moda)
  Escolta àudio

  L'hàbit sí que fa el monjo (sexe i moda)

  La moda influeix en la concepció que tenim de la sensualitat i la sexualitat. Una dona o un home amb un carisma particular sempre serà molt més desitjat que una persona que no té cura de la seva imatge, sigui de l'estil que sigui. La sensualitat entra pels ulls. Ens fa desitjar el que tenim al davant, el que veiem. Quan estem en intimitat, un conjunt de roba interior o una disfressa pot facilitar que la passió es dispari a 1.000. En parlem amb el sexòleg Ignasi Puig-Rodas, la dissenyadora de llenceria Rosario Puñales i el fotògraf Tentesion

 • Menys és més. (El poder dels petits detalls)
  Escolta àudio

  Menys és més. (El poder dels petits detalls)

  Què són els detalls i per què són tan importants? Aquesta, que sembla una pregunta de fàcil resposta, amaga la clau de l'èxit de moltes parelles i el perquè de la nostra autoestima. Saber estar amb un mateix ja és un primer pas per saber estar amb l'altre. Avui, a les 1001, volem aprofundir una mica més en com d'importants són els detalls per construir una relació de parella i també per fer-nos més forts a nosaltres mateixos. Descobrirem de quines maneres tan diferents podem entendre les persones que són els detalls i donarem les claus per començar a cuidar-nos, a nosaltres i a l'altre. En parlem amb les psicòlogues i sexòlogues Núria Jorba i Alícia Martín.