TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1294 resultats.

 • De veritat que els pols oposats s'atreuen?
  Escolta àudio

  De veritat que els pols oposats s'atreuen?

  Ella, rockera, i ell, interessat pel jazz. Ell, un pijo, i ella, una hippy. Ella, de viatge organitzat, i ell, un aventurer. Ell, tan organitzat, i ella, un desastre. Sempre es diu que els pols oposats s'atreuen. Però realment hi ha alguna teoria que demostri que persones molt diferents es resulten atractives entre elles? És molt més enriquidor estar amb algú molt diferent? Com es poden compensar aquestes diferències en el dia a dia? En parlem amb els psicòlegs i sexòlegs Esteve Planadecursach i Elena Crespi.

 • I ara, et toca a tu (material per millorar i saber més coses de sexe)
  Escolta àudio

  I ara, et toca a tu (material per millorar i saber més coses de sexe)

  Els psicòlegs tenen a mà una ampli ventall de mètodes, exercicis i material per treballar amb els pacients. Llibres que parlen sense embuts sobre sexe; pel·lícules que ajuden detectar pautes de conducta; films eròtics per agafar idees, o quaderns que ajuden a qüestionar-se qui som. Diferents materials que tenen com objectiu fer-nos créixer com a persones o coneixe'ns millor. En parlem amb Núria Jorba i Isabel Moreno.

 • Com es fan servir les boles xineses (la importància de cuidar el sòl pelvià)
  Escolta àudio

  Com es fan servir les boles xineses (la importància de cuidar el sòl pelvià)

  Un sòl pelvià tonificat és clau per tenir unes bones relacions sexuals. Però aquesta musculatura és la gran oblidada de moltes dones. Una mica de fisioteràpia, remenar els malucs i l'ús de boles xineses són algunes de les maneres que poden ajudar a mimar el sòl pelvià. Les boles xineses s'han posat molt de moda en els últims anys. Poden ser de diferents pesos. No són indicades per a tothom, però, si et van bé, són unes aliades per a una vida sexual saludable. Avui presentem les Pelvic Balls amb Montse Iserte i Andrea Batlle.

 • Consells per millorar la fertilitat, per a ells i per a elles!
  Escolta àudio

  Consells per millorar la fertilitat, per a ells i per a elles!

  Buscar un embaràs és motiu d'alegria, però quan costa d'arribar, l'espera es fa llarga, massa llarga. Per això, avui volem donar consells per incrementar la fertilitat, per a totes les parelles que es troben amb dificultats, per a ells i per a elles! És veritat que l'alimentació hi pot influir? I l'ansietat i l'estrès? Funciona l'acupuntura? La salut del nostre sòl pelvià és important? Què fem si baixa el desig? Totes aquestes i moltes altres preguntes les intentarem respondre avui a "Les 1001" amb el sexòleg Ignasi Puig Rodas, l'especialista en medicina tradicional xinesa, Meritxell Poch, i la fisioterapeuta del sòl pelvià, Anna Ponce.

 • Manual d'instruccions per lligar a Internet
  Escolta àudio

  Manual d'instruccions per lligar a Internet

  Cupido està agafant força experiència en això de tirar la canya per internet. Les tecnologies ens posen a l'abast un ventall de possibilitats sense moure'ns de casa. L'amistat, l'amor o el sexe passen per les pantalles del nostre mòbil, tauleta i ordinador. Les webs i les aplicacions de cites no coneixen límits: grans ciutats i entorns rurals, joves, mitjana edat i gent gran. En parlem amb Mariola Dinarés, directora i presentadora de "Popap" i administradora del portal Quedemonline.cat?i Francesc Núñez, sociòleg i director del programa d'Humanitats de la UOC.

 • Quins són els signes d'alerta d'una disfunció sexual?
  Escolta àudio

  Quins són els signes d'alerta d'una disfunció sexual?

  La cara oculta del sexe és quan les coses no rutllen. Quan apareixen impediments que impossibiliten un funcionament normal. Els homes poden tenir problemes amb l'erecció. En algun moment de la vida, tot home tindrà una disfunció. Són problemes que sovint és tapen, es neguen. I, en conseqüència, es viuen amb certa vergonya i angoixa... Avui, a "Les 1001", posem el focus en les disfuncions sexuals masculines. Parlem de quins són els signes d'alerta que poden indicar que alguna cosa no va bé. En parlem amb Pere Estupinyà i Eduard García Cruz.

 • Somnis humits (fantasies sexuals)
  Escolta àudio

  Somnis humits (fantasies sexuals)

  Les nostres fantasies eròtiques responen al que no tenim, al que ens han explicat o a la voluntat d'arribar a les quotes més altes de plaer... Tafanejar pel forat del pany, sexe en grup, disfresses, llenceria especial, làtex, submissió... teniu fantasies eròtiques? Les compartiu amb la vostra parella, o no hi entra en aquests somnis? Són les mateixes per als homes que per a les dones? Avui, a "Les 1001", parlem de les fantasies sexuals, de quines són les més habituals i dels impediments per dur-les a terme. En parlem amb Imma Sust i Antoni Bolinches.

 • La incapacitat de dir "t'estimo!"
  Escolta àudio

  La incapacitat de dir "t'estimo!"

  Hem titulat el programa "La incapacitat de dir 't'estimo'", però de fet podríem ampliar el ventall a totes les emocions i a la dificultat de moltes persones per reconèixer-les i expressar-les. A "Les mil i una nits", intentarem entendre com es manifesta i com pateixen les persones amb aquesta dificultat, com afecta això la relació de parella i també què podem fer si ens hi trobem. En parlarem amb Eva Moreno, sexòloga i fundadora de Tapersex, i amb Mercè Conangla, psicòloga clínica, fundadora i presidenta de la Fundació Àmbit Ecologia Emocional.

 • Existeix la freqüència sexual ideal?
  Escolta àudio

  Existeix la freqüència sexual ideal?

  Hi ha una pregunta de difícil resposta que aquesta nit intentarem abordar. Una pregunta que causa molts maldecaps a més d'un: practico prou sexe? El sexe, val més admetre-ho, a vegades fa mandra! Hi ha setmanes que mai trobem el moment perquè passen al davant els nens, la feina, els amics, el cinema o les feines de casa. La cosa es complica quan surten els repetits estudis sobre cada quan practiquen sexe els madrilenys, els valencians, els extremenys... i els catalans. Un cop per setmana és normal? És massa poc? En parlem amb Pere Estupinyà, químic, bioquímic, divulgador científic i autor de "La ciencia del sexo", i Júlia Pascual, psicòloga i directora del Centre de Teràpia Breu Estratègica.

 • Manual d'amor amb Walter Riso
  Escolta àudio

  Manual d'amor amb Walter Riso

  Albert Sánchez Piñol deia a la novel·la "Victus" que a la vida només pot existir una cosa més desitjable que el primer amor: el segon. El trencament d'una relació de parella implica un canvi. Per uns és un procés ràpid. Per altres passar pàgina és difícil. Trencar amb la parella mai és fàcil: somnis i il·lusions trencades... L'amor apareix i pot desaparèixer sense preavís. Però si s'ha deixat d'estimar, per molt difícil que sigui, el millor és tancar el capítol. El dol és dur. Però aquest patiment pot ser útil per aprendre de l'experiència i il·lusionar-se per un nou inici.

 • Follamics sí o follamics no?
  Escolta àudio

  Follamics sí o follamics no?

  No us ha passat mai que un bon dia aquella persona amb qui havíeu compartit converses, cafès i cinemes us la trobeu al llit? Quins són els perills de fer sexe amb els amics? Pros i contres amb la psicòloga i sexòloga Núria Jorba, i amb la periodista i escriptora Sandra Bravo.

 • Els cinc passos per arribar a l'orgasme
  Escolta àudio

  Els cinc passos per arribar a l'orgasme

  L'orgasme és un regal del nostre cos: és arribar al plaer màxim, una descàrrega d'energia que allibera. Però, tot i els efectes beneficiosos, l'orgasme per a algunes persones és esquiu. Hi ha persones que no n'han tingut mai. Altres tenen un problema, psicològic o físic, que els impedeix gaudir-ne. Avui, a "Les 1001", tot sobre l'orgasme. Ens posem pràctics i establim els cinc passos que faciliten arribar-hi. En parlem amb Elena Crespi, Eva Moreno i Pere Estupinyà.

 • Perquè jo ho valc (autoestima personal i sexual)
  Escolta àudio

  Perquè jo ho valc (autoestima personal i sexual)

  Avui a "Les mil i una nits" parlem de la importància de tenir una bona autoestima per poder gaudir plenament de la sexualitat. Moltes vegades ens mirem al mirall i la percepció que tenim no és exactament la correcta. Com deia el poema, tot és segons el color del vidre amb què es mira. I aquest vidre pot deformar la realitat amb frases com "no sóc bo al llit", "no li demano això a la meva parella perquè què pensarà" o "no m'agrada com fa això però no l'hi vull dir, pobre". En parlem amb les psicòlogues Isabel Moreno i Núria Jorba.

 • Els cinc errors de la masturbació femenina
  Escolta àudio

  Els cinc errors de la masturbació femenina

  Està la masturbació femenina tan normalitzada com la masculina? Moltes dones veuen la masturbació encara com un tabú? No sabem del cert si la majoria de dones és masturben, però el que sí que ens atreviríem a dir és que la majoria ho fan en silenci. Aquesta nit a les "1001" volem trencar una llança a favor de la masturbació femenina. Per això, explicarem els errors més comuns que cometem, no pas per recriminar-nos res; tot el contrari, per donar les claus per gaudir-ne com cal! En parlem amb Mireia Manjón, José Toirán i Lara Castro.

 • Com podem sobreviure a una baralla de parella?
  Escolta àudio

  Com podem sobreviure a una baralla de parella?

  La veritat és que moltes parelles presumeixen de no barallar-se mai. Però, no sabem si hi ha més ficció que realitat en aquestes afirmacions. Una cosa és barallar-se i una altra discutir. Segurament de les discussions, ningú se'n deslliura, fins i tot els més pacífics. Una fricció, un comentari fora de lloc, aquell tema sensible... i ja hi tornem a ser! Discutir, però, és saludable. Ajuda a consensuar, a escoltar l'altre i a gestionar les diferències. Avui a "Les 1001" us ensenyarem com es pot sobreviure a una baralla i quines eines podem fer servir per millorar la comunicació. En parlem amb els psicòlegs Pere Font, Alícia Romero i Rosa Sabaté.