TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1341 resultats.

 • De la primera cita a la vida en comú (Les etapes de la parella)
  Escolta àudio

  De la primera cita a la vida en comú (Les etapes de la parella)

  La majoria de nosaltres podem estar d'acord que tenir parella és relativament fàcil. El que és més difícil és que sigui bona. En definitiva, construir una relació sana, equilibrada i, si és el cas i volem, que duri. La parella passa per moltes fases, reptes i crisis. Segurament l'arribada del primer fill és la gran prova de foc. Però cada etapa de la relació és com un salt de pantalla. Hi ha parelles que no superen les primeres. D'altres que s'encallen en una pantalla i no deixen de fer voltes. Repassem les etapes vitals de la parella amb els psicòlegs Sònia Cervantes i Antoni Bolinches.

 • Quines són les etapes per aconseguir un amor madur?
  Escolta àudio

  Quines són les etapes per aconseguir un amor madur?

  De la necessitat de passar les 24 hores junts del dia per compartir-ho tot a la capacitat de gaudir de la presència de la parella però sense patir amb la seva absència. Les etapes de cada parella són moltes i variades. La clau és entendre que la parella és dinàmica i que ens hem d'anar readaptant per arribar a la maduresa de l'amor en la parella. En parlem amb els psicòlegs i sexòlegs Sònia Cervantes i Antoni Bolinches.

 • "Cabaret": el sexe i la música com a via d'evasió
  Escolta àudio

  "Cabaret": el sexe i la música com a via d'evasió

  Recorden "Cabaret"? Segur que sí! Ja fa 51 anys que es va estrenar en un teatre de Broadway i 45 que la vam poder veure al cinema. "Cabaret" és un dels grans clàssics del teatre musical. La seva força, però, es basa no només en el ball i els números musicals, sinó en el dramatisme i la crueltat del moment històric. Aquesta nit ens endinsarem en aquesta obra amb dos dels protagonistes del musical que es pot veure fins a l'11 de febrer al teatre Victòria de Barcelona, Ivan Labanda i Elena Gadel. També ens visita la sexòloga Montse Iserte.

 • Els principals tabús del sexe anal
  Escolta àudio

  Els principals tabús del sexe anal

  Què implica a nivell cultural que ens agradi el sexe anal? Hi ha molts tabús al voltant del sexe anal com ara que és dolorós, antinatural i que està associat a l'homosexualitat. Per tot plegat pot haver-hi una resistència especial a practicar-lo, almenys per primera vegada. En parlem amb la periodista i responsable de la botiga Amantis de Gràcia, Imma Sust, i el psicòleg i expert en sexologia alternativa Ignasi Puig Rodas.

 • La poma prohibida (el sexe anal i les seves joguines)
  Escolta àudio

  La poma prohibida (el sexe anal i les seves joguines)

  La humanitat practica el sexe anal des de temps molt antics, però també des de sempre hi té una relació ambigua, d'amor-odi. Hi ha persones que el qualifiquen de depravat, antinatural, propi de l'homosexualitat, o el consideren necessàriament dolorós. Però el sexe anal té molt adeptes. A més, les joguines sexuals s'han convertit en un element imprescindible per a tots i totes les que tinguin curiositat. En parlem amb Ignasi Puig-Rodas i Imma Sust.

 • Que el cos gaudeixi!! (Postures sexuals femenines)
  Escolta àudio

  Que el cos gaudeixi!! (Postures sexuals femenines)

  El sexe és una diversió, és la manera en què el cos gaudeix. Els petons, les mans relliscant per natges o pits, un món de sensacions que sovint porten a una altra dimensió. Sempre hem dit que el sexe és molt més que el coit. Però és veritat que la penetració és la gran estrella de la sexualitat. I hi ha moltes variants en què una dona pot gaudir i trobar sensacions diferents. En parlem amb Núria Jorba, Sílvia Catalan i Anna Ponce.

 • És amor això que sento?
  Escolta àudio

  És amor això que sento?

  L'amor ens marca, ens fa sentir-nos vius tot entenent que hi ha molts tipus d'amor: l'amor als pares, als fills, l'amor als amics i l'amor cap a la nostra parella, aquella persona amb qui compartim un projecte de vida. Avui, ens centrarem en aquest amor. Justament, l'amor cap a la parella és el que més confusions genera. Molta gent es pregunta si el que sent és o no és amor. A "Les 1.001" som uns ambiciosos i avui volem resoldre aquest dilema. En parlem amb les psicòlogues Elena Crespi i Alícia Martín.

 • Tot el que l'osteopatia pot fer per la ginecologia
  Escolta àudio

  Tot el que l'osteopatia pot fer per la ginecologia

  Quan parlem de la dona i de la medicina que se n'ocupa ens referim a la ginecologia, l'especialitat que tracta l'aparell reproductor de la dona. Avui, però, descobrirem com l'osteopatia pot ser d'ajuda en molts dels mals que afecten les dones, com els dolors durant les relacions sexuals, la incontinència urinària o la infertilitat. Segurament molts us pregunteu: l'osteopatia? Què té a veure això amb l'úter, la vagina i els ovaris? Doncs avui ho descobrireu! En parlem amb l'osteòpata Karl Doric i amb Oriol Porta, ginecòleg i cap clínic de Ginecologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

 • És que tu sempre... (La toxicitat dels retrets)
  Escolta àudio

  És que tu sempre... (La toxicitat dels retrets)

  Sempre hi ha un moment en què, ho vulguem o no, la parella ens treu de polleguera... I tots fem crítiques. Però, moltes vegades, pensem poc en la manera en què expressem aquestes queixes. Així, hi ha parelles que viuen immerses en el retret constant i converteixen la relació en una partida de ping-pong plena de crítiques. En parlem amb Pere Font i Eva Moreno.

 • Les expectatives i els retrets en una relació de parella
  Escolta àudio

  Les expectatives i els retrets en una relació de parella

  Les expectatives sobre l'altre en una relació de parella generen, moltes vegades, frustració i decepció, i també victimisme. Eva Moreno i Pere Font debaten sobre els retrets a la parella i sobre com de perillosos poden ser. Moltes parelles viuen sempre en el retret, que es pot convertir, de vegades, en la primera etapa d'una crisi de parella.

 • Deu ficades de pota al llit que potser recordes
  Escolta àudio

  Deu ficades de pota al llit que potser recordes

  No us ha passat mai que alguna vegada, estant al llit amb algú, heu dit "em voldria fondre"? Tranquils, no sou els únics! A tots ens ha passat alguna vegada, que l'hem cagada al llit. Situacions que en aquell moment ens fan passar una molt mala estona, però que val més que ens prenguem amb sentit de l'humor. Com en podem sortir airosos? Actuem amb normalitat? Dissimulem? En fem un drama? En parlem amb Eva Moreno i Raül Escalona.

 • El sexe després de ser mare
  Escolta àudio

  El sexe després de ser mare

  Tenir un fill és un dels moments més feliços de la vida, i no està exempt d'incerteses. Molts senten com, de cop i volta, l'espai que tenien com a parella ha desaparegut. I amb tanta novetat, a vegades el sexe queda relegat. La falta de son, l'estrès, el cansament... incideixen negativament en la vida sexual. Avui a "Les mil i una nits" parlem de com podem recuperar el sexe després de tenir un fill. En parlem amb Helena Angel, Sara Tornel i el testimoni d'un pare.

 • "Fa 15 anys que estem junts!" (Les claus d'una parella duradora)
  Escolta àudio

  "Fa 15 anys que estem junts!" (Les claus d'una parella duradora)

  Ara que vivim en un món on tot va tan de pressa, on regna la immediatesa i on les novetats caduquen al cap de poc temps, tenir una parella estable i duradora és tota una fita. De què depèn? Quines són les claus per a una parella duradora? Quines són les bases imprescindibles per construir una relació que duri més de 4 dies? En parlem amb els psicòlegs i sexòlegs Sònia Cervantes i Esteve Planadecursach.

 • Montserrat Cornet: "Fins als 83 anys he tingut sexe cada dia"
  Escolta àudio

  Montserrat Cornet: "Fins als 83 anys he tingut sexe cada dia"

  L'escriptora Montserrat Cornet ens explica el seu secret per tenir una parella duradora. Amb 83 anys, Cornet ha tingut dues grans relacions, una de 22 anys i la darrera de 27. Descobrim en aquesta conversa quines han estat les principals diferències entre una i l'altra.

 • La cara oculta de Hollywood
  Escolta àudio

  La cara oculta de Hollywood

  La indústria cinematogràfica ha estat un referent per a molts: actors i actrius de somni que es converteixen en ídols. Però darrere d'aquesta imatge idíl·lica, s'amaga un món fosc on el sexe, per alguns, s'ha convertit en una moneda de canvi. A "Les mil i una nits" parlem de l'escàndol que ha sacsejat Hollywood i el món... Però, sobretot, volem parlar de les dones que han patit la majoria de vegades en silenci aquestes vexacions. En parlem amb Júlia Vega, Alba Alfageme i Ignasi Puig-Rodas.