Alimentació i càncer
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Alimentació i càncer

Tal com ens deia el doctor Josep Tabernero, cap del Departament d'Oncologia Clínica de l'Hospital Vall Hebron, l'alimentació, com el tabac, pot ser causa de càncer. A finals d'octubre, un informe de l'OMS sobre la carcinogenitat de les carns processades i les carns vermelles va aixecar una forta polèmica a tots els mitjans. L'informe deia que un consum de 100 grams diaris d'aquestes carns feia augmentar un 17% la possibilitat de desenvolupar un càncer de còlon. Quins aliments poden contenir algun factor modulador d'un procés cancerigen i, per tant, cal consumir-los amb moderació o evitar menjar-ne? Quins són els aliments que contenen principis anticancerígens? El doctor Antoni Agudo, cap de la unitat de nutrició, ambient i càncer de l'ICO, i Elena Roura, metge nutricionista, responsable del Departament de Salut i Hàbits Alimentaris de la Fundació Alicia, ens ho expliquen.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS

VÍDEOS DEL PROGRAMA