Anar a la navegació principalAnar al contingut
La transmissió d'en Puyal - LaTdP

Messi tomba el mur de Buffon. Els gols del Barça - Juventus

Durada: 2 min
12/09/2017
Leo Messi ha començat la temporada a un nivell espectacular. L'argentí ha desesperat a la Juventus i especialment a Gianluigi Buffon, a qui encara no havia marcat un gol fins al partit d'avui. El Barça ha confirmat les bones sensacions de les últimes setmanes a la lliga i ha batut el rival més fort de la fase de grups amb contundència.

Per primera vegada aquesta temporada, Ernesto Valverde ha utilitzat el nou trident d'inici: Suárez, Dembelé i Messi. I el nou futbolista blaugrana, el jugador francès, s'ha entés perfectament amb els seus nous companys de davantera. A la primera meitat, la Juventus ha gaudit de les millors ocasions. Fins i tot Ter Stegen ha hagut de salvar el Barça en un parell d'accions molt perilloses, però abans del descans ha començat el show de Messi. En una jugada iniciada per Dembelé, Suárez i Messi han acabat fent una paret que ha definit l'argentí amb el seu clàssic estil.

A la segona meitat Messi ha seguit comandant l'atac blaugrana i després d'una jugada personal del millor jugador de la història, la pilota ha quedat morta a la frontal per Rakitic, que no ha perdonat i ha marcat el segon gol de la nit.

Messi, que no en tenia prou, ha fet el tercer amb un xut des de la frontal. I encara en volien més els blaugrana, però el quart de Luis Suárez, a passada de Jordi Alba, ha estat anul·lat per fora de joc.

Àudios