La transmissió d'en Puyal - LaTdP

Messi torna a decidir. El resum de l'Alabès - Barça

Durada: 5 min
26/08/2017
Messi decideix. Un dia més. Primer ha fallat un penal, però després ja no ha perdonat. L'astre argentí ha estat el gran protagonista de la victòria blaugrana al camp de l'Alabès (0-2).

Ernesto Valverde ha utilitzat Aleix Vidal a l'onze inicial en detriment de Nelson Semedo, que havia estat titular al lateral dret en els últims partits. Vidal però ha començat d'extrem dret, deixant el lateral per Sergi Roberto. Abans de l'inici, s'ha guardat un minut de silenci a Mendizorroza per les víctimes dels atemptats a Barcelona i a Cambrils.

El partit ha començat amb domini blaugrana, però l'Alabès ha estat a punt de fer el primer en un contracop letal, quan una centrada de Pedraza ha sortit fregant el pal, però l'acció ha estat anul·lada per fora de joc.

Deulofeu era un dels més actius, però els seus xuts han anat a les mans de Pacheco. La més clara de l'Alabès l'ha tingut Sobrino al minut 30 i Ter Stegen ha realitzat una aturada de mèrit. Abans de la mitja part, el Barça ha gaudit d'un penal a favor, però Messi ha errat el llançament, aturat un cop més per Pacheco, el millor dels locals a la primera meitat, que ha acabat sense gols.

Finalment, el gol ha arribat a l'inici de la segona, després d'una passada profunda Iniesta que ha recollit Jordi Alba per cedir el gol a Messi. I no ha hagut d'esperar massa més l'argentí per recollir una assistència de Paco Alcácer, que havia entrat per Aleix Vidal, i fer el segon. De fet, al minut 74', Messi ha acariciat el hat-trick amb un xut al travesser.

Als últims cinc minuts, ha debutat amb la samarreta blaugrana Paulinho, que ha ocupat el lloc d'Iniesta.