La transmissió d'en Puyal - LaTdP

Messi desequilibra el derbi. Els 5 gols del Barça contra l'Espanyol

Durada: 3 min
09/09/2017
El Barça s'ha endut el derbi aquest dissabte i ja es distancia 4 punts per sobre del Reial Madrid. Amb un hat-trick de Leo Messi, els blaugrana han passat per sobre dels blanc-i-blaus, confirmant el gran inici de curs amb tres victòries als tres primers partits.

Ernesto Valverde no ha donat l'alternativa a Ousmane Dembélé a l'onze inicial. De fet no ha fet rotacions pensant en la Juventus i ha format amb el teòric equip titular, amb Deulofeu, Messi i Suárez en punta. L'uruguaià, tot i els pocs entrenaments després dels seus compromisos internacionals, ha sortit d'inici.

Messi ha desequilibrat el partit abans de la mitja hora, quan ha rebut una pilota a l'interior de l'àrea, s'ha desfet de dos defensors i ha xutat amb l'esquerra a l'escaire. La jugada hauria d'haver estat anul·lada per fora de joc, però el gol ha pujat al marcador. A la segona, Messi ha tornat a encertar. Aquesta vegada després de rebre una assistència de Jordi Alba i allargar el peu dret per culminar la jugada.

L'Espanyol ha reaccionat amb un xut al pal de Piatti, però els blaugrana seguien dominant la pilota. Luis Suárez ha comptat amb tres ocasions clares per fer el tercer, però l'uruguaià no ha estat gens encertat en la rematada.

Abans del debut d'Ousmane Dembélé, Messi ha fet el tercer per sentenciar el matx i el nou fitxatge blaugrana ha entrat al terreny de joc per Gerard Deulofeu, que ha completat uns molt bons 60 minuts.

A manca de vint minuts pel final, Paulinho ha entrat per primera vegada a la gespa del Camp Nou substituint Sergio Busquets i André Gomes ha donat descans a Iniesta.

Piqué ha posat la cirereta del pastís a la festa blaugrana amb el 4 a 0 al minut 86', rematant un còrner servit per Rakitic, i Luis Suárez finalment ha trobat porteria després d'una assistència de Dembélé.