Anar a la navegació principalAnar al contingut
La transmissió d'en Puyal - LaTdP

El Barça retroba sensacions. El resum del Barça - Betis

Durada: 5 min
20/08/2017
El Barça ha deixat enrere el mal record de la Supercopa d'Espanya en l'estrena a la lliga contra el Betis. Abans de l'inici, el Camp Nou ha rendit un sentit homenatge a les víctimes de l'atemptat de dijous passat a les ciutats de Barcelona i Cambrils.

Ernesto Valverde segueix sacsejant l'equip fins a trobar el sistema ideal. Aquest diumenge contra el Betis, l'entrenador blaugrana ha disposat un 4-2-3-1, amb Busquets i Rakitic com a organitzadors, i suplint l'absència de Suárez amb Paco Alcácer. Messi ha actuat de fals 9, i ha tornat a oferir una versió excel·lent, desequilibrant el partit un cop més. A la primera meitat, dominada plenament pel conjunt blaugrana, Gerard Deulofeu ha protagonitzat les dues jugades dels gols. El primer l'ha acabat rematant a porteria el defensa del Betis, Tasco, davant la presència de Messi a la zona de rematada. El segon, Deulofeu l'ha servit per a l'arribada de Sergi Roberto, col·locat avui com a migcampista, que amb el peu dret ha batut Adán sense contemplacions.

El Betis ha gaudit d'un parell d'ocasions per retallar distàncies, però Sergio León i companyia no han estat gens encertats. Deulofeu ha deixat pas a Aleix Vidal en els últims vint minuts de partit. A diferència de partits anteriors i de la temporada passada, Vidal ha ocupat un lloc avançat, per davant de Semedo.

El Barça ha disposat també d'ocasions per ampliar l'avantatge, però no ha pogut tornar a trobar la xarxa. Messi ha xutat fins a tres vegades al pal en un matx dominat i ben guanyat pels blaugrana.

Àudios