Pa i croissant de calçot: no sabíem que existia, però ara els necessitem
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Pa i croissant de calçot: no sabíem que existia, però ara els necessitem

A Nulles, hi ha un forn on, a banda d'aigua, llevat i farina, utilitzen els calçots per fer pa, bastonets i croissants. L'oferta és original. Com ho és la història del forner Jordi Gasque. Quan va arribar al poble, era encofrador a l'atur i venia de Valls. Però ara és tota una institució per als estómacs nullencs i els de bona part de la contrada. Ens ha fet el berenar a l'equip d'"Estat de Gràcia" i als nostres convidats tarragonins, Fermí Fernàndez i Oriol Grau.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS

VÍDEOS DEL PROGRAMA