Miquel Aldana: "El primer que has de fer quan et donen una estrella Michelin és contractar personal"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player

Miquel Aldana: "El primer que has de fer quan et donen una estrella Michelin és contractar personal"

Avui se sabran les noves estrelles Michelin i, com sempre, el sector de la restauració està molt pendent de quins restaurants d'Espanya i Portugal s'enduen el premi per al pròxim any... i també de si algú en perd. El secretisme envolta la cerimònia d'aquest vespre a l'espai Mas Marroch de Vilablareix, dels germans Roca, però a l'"Estat de Gràcia" en parlem amb Paula Molés (realitzadora del "Tips"), Josep Sucarrats (director de la revista "Cuina") i Miquel Aldana, dels Tres Macarrons, guanyador de l'any passat. Com li ha canviat la vida? Què signifiquen, segons Michelin, les estrelles Michelin?

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS