Anar a la navegació principalAnar al contingut
Els homes clàssics

Programa 27: Els homes clàssics

Durada: 57 min
09/07/2017
Les vacances cada cop són més a prop, i "Els homes clàssics" de Catalunya Música ens volen ajudar a omplir l'agenda de propostes d'oci relacionades amb la música clàssica. Per això, aquesta setmana repassen concerts curiosos, ja sigui per la música en sí, l'entorn o l'obra.
Ens parlen de la proposta "Music 4 cancer tribute", que el divendres 21 de juliol es farà a l'antiga fàbrica d'Estrella Damm de Barcelona. Hi actuaran diversos músics de jazz -com la Sant Andreu Jazz Band de Joan Chamorro-, però també clàssics, com: el baríton Carlos Daza, la soprano Mercedes Gancedo, el tenor Marc Sala o la mezzosoprano Laura Vila, entre d'altres. L'objectiu principal és reunir diners pel desenvolupament de Xemio, una aplicació d'acompanyament, assessorament i ajuda a les dones malaltes de càncer de mama.
Per acabar, com si d'una schubertíada es tractés, ens conviden a escoltar el 3r i 4t moviments de la Simfonia n. 5 en Si bemoll, D.485, de Franz Schubert, interpretada per l'Orquestra Acadèmia 1750, dirigida per Massimo Spadano.

Àudios