TOTS ELS VÍDEOS

S'han trobat 20 resultats.

 • Joan Colomo estrena "El diner"
  Veure vídeo

  Joan Colomo estrena "El diner"

  Uns anys després del seu hit "La mort", en què cantava representant la segadora d'ànimes, ara, el cantautor de Sant Celoni es posa en la pell del metall més poderós: els diners.

 • Estrenem cançó inèdita de Joan Dausà: "No pots tancar-nos a tots"
  Veure vídeo

  Estrenem cançó inèdita de Joan Dausà: "No pots tancar-nos a tots"

  Encara preparant el seu futur disc, Joan Dausà ens presenta en directe un tema inèdit en acústic. Escolteu la lletra, que és ideal per a aquests dies que vivim!

 • Koko-Jean Davis en directe a "Els experts" - "I love Paris"
  Veure vídeo

  Koko-Jean Davis en directe a "Els experts" - "I love Paris"

  La cantants dels The Excitements es posa a la pell d'Ella Fitzgerald i acompanyada del pianista Alex Badia intrepreta "I love Paris", un original que Cole Porter va escriure el 1953.

 • "Summertime" amb Koko-Jean Davis de The Excitments a "Els experts"!
  Veure vídeo

  "Summertime" amb Koko-Jean Davis de The Excitments a "Els experts"!

  Tot just acabem d'encetar la primavera, però sempre és un plaer poder escoltar aquest "Summertime" que George Gershwin va compondre el 1935 com una ària per l'òpera "Porgy & Bess". Aquesta és la versió que ens ha fet la Koko-Jean Davis amb el pianista Alex Badia.

 • Maruja Garrido. D'"Es mi hombre" a "Yo no soy tu bitch"
  Veure vídeo

  Maruja Garrido. D'"Es mi hombre" a "Yo no soy tu bitch"

  Víctor Fernández s'endú la cantant de rumba flamenca i musa de Dalí a un concert de Las Vvitch, un grup de trap irònic amb un clar missatge feminista.

 • Vols entrar a "Matrix"?
  Veure vídeo

  Vols entrar a "Matrix"?

  Aquest matí "Els experts" han rebut la visita dels responsables d'hiPolygon, una startup de Barcelona que es dedica al desenvolupament dels videojocs. Provem, en directe, el seu "Iconic Worlds", una demostració de realitat virtual basada en escenaris icònics del món del cinema i els videojocs ("Matrix", "Zelda", "Jurassic Park"). Hi entrem i ens hi passegem en directe gràcies a les ulleres Oculus Rift.

 • Com es grava "Com ser un expert"?
  Veure vídeo

  Com es grava "Com ser un expert"?

  Sense focus, attrezzo ni extres. Només amb un guió a la mà que canvia contínuament! Comproveu amb aquest "making of" que va gravar aquesta secció del programa "Els experts" d'iCat.cat com és encara més divertit que el resultat final. I sí, Cristina Bordas fa tots els papers femenins.

 • Sr. Chinarro, de l'escenari del Primavera Sound als estudis d'iCat.cat
  Veure vídeo

  Sr. Chinarro, de l'escenari del Primavera Sound als estudis d'iCat.cat

  Sr. Chinarro, l'"alter ego" del músic Antonio Luque, ens ha visitat als estudis d'iCat.cat instal·lats al Parc del Fòrum després d'actuar a l'escenari Ray-Ban. Albert Miralles i Roger Seró d'"Els Experts" l'han entrevistat per conèixer l'experiència del festival de primera mà.

 • Liniers dibuixa Fellini i recomana Manara
  Veure vídeo

  Liniers dibuixa Fellini i recomana Manara

  El dibuixant argentí Ricardo Siri "Liniers" -amb la companyia del seu compatriota Kevin Johansen- ens dibuixa un dels personatges més antics de la seva tira còmica "Macanudo". No se n'està de recordar la seva trobada amb el tòtem del còmic italià Milo Manara

 • Guillamino presenta el soulman Eduard Gener en una pizzeria
  Veure vídeo

  Guillamino presenta el soulman Eduard Gener en una pizzeria

  Una nova sessió del cicle "Dóna'm un euro" de concerts improvisats. Pau Guillamet, "Guillamino", ens presenta el soulman solsonenc Eduard Gener, que ens parla el seu primer treball, "Les avingudes". Escolteu la seva presentació i un tema en directe.

 • Mira com s'ha imprès el logo d'iCat.cat en 3D
  Veure vídeo

  Mira com s'ha imprès el logo d'iCat.cat en 3D

  "Els experts" han imprès diversos objectes aquest matí amb una impresora 3D mentre entrevistaven Marc Torras, director de l'empresa EntresD. Aquesta tecnologia ja no és nova i està tenint èxit en camps com la medicina o els viatges a l'espai.

 • Així es grava el "Com ser un expert"
  Veure vídeo

  Així es grava el "Com ser un expert"

  Amb zero glamur però amb moltíssima improvisació. Què us sembla el "Com ser un expert" sense efectes de so ni masterització d'àudio? Però amb les rialles i els moviments corporals dels actors? "Els experts" amb l'art del moviment.

 • Quantes cançons canta Joan Colomo en 5 minuts?
  Veure vídeo

  Quantes cançons canta Joan Colomo en 5 minuts?

  Des de "Tell me why"' dels Backstreet Boys fins al seu hit "'L'ocell", en Joan Colomo improvisa una radiofórmula al nostre estudi. Mai abans en la història d'iCat havien sonat tantes cançons amb tan poc temps i, a sobre, improvisant! No hi han faltat peticions improvisades del públic -i també dels presentadors-, que en Joan Colomo ha sabut respondre amb la seva destresa i posada en escena habituals. Demà dijous comença la nova gira de Joan Colomo. El concert d'avui amb "Els experts" ha estat una veritable prova de foc.

 • Joan Colomo comença la seva nova gira amb un concert a "Els experts"
  Veure vídeo

  Joan Colomo comença la seva nova gira amb un concert a "Els experts"

  Després de publicar el nou EP "El tenis del futur", en Joan Colomo arrenca una minigira catalana en solitari. Per presentar-la, ha comparegut durant tot el programa d'avui d'"Els experts" (amb presència notòria de públic) en una entrevista que s'ha acabat convertint en un concert improvisat, amb cançons del nou EP i hits de la seva carrera. No hi han faltat peticions improvisades del públic i dels presentadors que en Joan Colomo ha sabut respondre amb la seva destresa i posada en escena habitual. Demà dijous, 12 de març, comença la gira "seriosa" al Born Centre Cultural de Barcelona.

 • Fundación Tony Manero actuen per sorpresa en un bar
  Veure vídeo

  Fundación Tony Manero actuen per sorpresa en un bar

  'Dóna'm un euro' és la sèrie de concerts inesperats en llocs públics que organitza el nostre company d'Els Experts, Pau Guillamet, 'Guillamino'. En aquesta nova edició s'emporta el cantant i el guitarrista de la Fundación Tony Manero a un bar de Vallvidrera per parlar de tapes i cantar una cançó per a vosaltres. La noble cambrera no pot evitar quedar-se atònita.