Gastronomia

S'han trobat 4 resultats.

  • El secret d'un bon cafè comença per l'aigua
    Escolta àudio

    El secret d'un bon cafè comença per l'aigua

    Parlem amb Salvador Sans, mebre d'una saga de tres generacions de torradors de cafè. Han aprofitat les antigues instal·lacions del magatzem i venda de cafè de la família per obrir Mag by el Magnífico, un local de degustació dels millors cafès del món. Salvador ens explica els quatre secrets per fer un gran cafè: aigua mineral, la cafetera correcta pel nostre gust, un cafè de qualitat i que sigui acabat de moldre. També parlem amb ell de la moda dels baristes i ens explica per què hi ha restaurants que espatllen l'experiència d'un bon menjar amb un mal cafè.

  • Mònica Escudero: "Els tàpers et tornen tot el que hi poses a dins"
    Escolta àudio

    Mònica Escudero: "Els tàpers et tornen tot el que hi poses a dins"

    Ni més ni menys! La Mònica Escudero ens explica com ens hem d'organitzar per menjar bé a la feina amb 4 plats fàcils de fer que ens poden salvar la vida "carmanyolesca". També ens dona les claus del que cal tenir de fons d'armari (de cuina) per poder menjar dignament encara que tinguem la nevera més buida que el desert del Sàhara.

  • La línia vermella del preu del cafè
    Escolta àudio

    La línia vermella del preu del cafè

    Realment el cafè val el que en demanen les grans cadenes de cafè, que posen noms impossibles a les seves begudes? Ens ho explica el periodista Ricard Martín.

  • Fermenteu aliments! (Com fer tabasco i kimchi casolans)
    Escolta àudio

    Fermenteu aliments! (Com fer tabasco i kimchi casolans)

    La Mònica Escudero ens explica que fermentar aliments és fàcil i ens pot allargar la vida. Per exemple, ens diu com podem fer xucrut a casa només amb un quilo de col blanca i quinze grams de sal, com podem fer kimchi o preparar la nostra salsa tabasco.