TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 43 resultats.

 • ''Isabelle Faust, violí i Andreas Staier, piano''
  Escolta àudio

  ''Isabelle Faust, violí i Andreas Staier, piano''

  SETMANES MUSICALS D'ASCONA 2017 Carl Philipp Emanuel Bach: Fantasia per a violí i teclat en fa sostingut m, Wq 80. Felix Mendelssohn: Fragments de les ''Romances sense paraules'' (arranjament per a violí i piano de Friedrich Hermann). Ludwig van Beethoven: Sonata per a violí i piano n. 10 en Sol, op. 96. Robert Schumann: Fantasia per a violí i orquestra en Do, op. 131 (arranjament per a violí i piano). Johannes Brahms: Sonata per a viola i piano en Mi b, op. 120 n. 2 (arranjament per a violí i piano). Isabelle Faust, violí. Andreas Staier, piano. Enregistrat per la Radiotelevisió Suïssa de parla italiana el dilluns 2 d'octubre del 2017. Església del Collegio Papio. Ascona (Suïssa).

 • ''L'Orquestra Filharmonia de l'Elba sota la direcció de Paavo Järvi i Frank Peter Zimmermann violí"
  Escolta àudio

  ''L'Orquestra Filharmonia de l'Elba sota la direcció de Paavo Järvi i Frank Peter Zimmermann violí"

  TEMPORADA DE L'ORQUESTRA FILHARMONIA DE L'ELBA (NDR), 2017-2018 Ludwig van Beethoven: Concert per a violí i orquestra en Re, op. 61. Dmitri Xostakòvitx: Simfonia n. 7 en Do ''Leningrad'', op. 60. Frank Peter Zimmermann, violí. Orquestra Filharmonia de l'Elba NDR. Dir.: Paavo Järvi. Enregistrat per la Ràdio del Nord d'Alemanya el divendres 10 de novembre del 2017. Filharmonia de l'Elba. Hamburg.

 • ''L'Orquestra de la Tonhalle de Zuric sota la direcció de Lionel Bringuier"
  Escolta àudio

  ''L'Orquestra de la Tonhalle de Zuric sota la direcció de Lionel Bringuier"

  TEMPORADA DE CONCERTS "MIGROS CLASSICS", 2016-2017 Antonín Dvorák: ''La calma del bosc'' per a violoncel i orquestra, op. 68 n. 5. Serguei Prokófiev: Concert per a violí i orquestra n. 2 en sol m, op. 63. Antonín Dvorák: Simfonia n. 9 en mi m ''Del Nou Món'', op. 95. Chiara Enderle, violoncel. Gil Shaham, violí. Orquestra de la Tonhalle de Zuric. Dir.: Lionel Bringuier. Enregistrat per la Ràdio de la Suïssa Francòfona el dimecres 31 de maig del 2017. Victoria Hall. Ginebra.

 • ''El Hagen Quartet interpreta música de Franz Joseph Haydn"
  Escolta àudio

  ''El Hagen Quartet interpreta música de Franz Joseph Haydn"

  FESTIVAL DE LES ARTS I LES LLETRES DE VEVEY 2017 Franz Joseph Haydn: Quartet de corda en Sol, op. 76 n. 1, Hob.III:75, Quartet de corda en re m ''Quartet de quintes'', op. 76 n. 2, Hob.III:76, Quartet de corda en Do ''Emperador'', op. 76 n. 3 Hob.III:77, Quartet de corda en Mi b, op. 76 n. 6, Hob.III:80. Hagen Quartet. Enregistrat per la Ràdio del la Suïssa Francòfona el dimarts 31 de gener del 2017. Sala del Castell. Vevey.

 • ''El Rèquiem de Mozart amb l'Orquestra Nacional d'Hongria, el Cor Madrigal i János Kovács''
  Escolta àudio

  ''El Rèquiem de Mozart amb l'Orquestra Nacional d'Hongria, el Cor Madrigal i János Kovács''

  TEMPORADA IBERCAMERA, 2017-2018 Wolfgang Amadeus Mozart: ''Adagio i fuga'' per a orquestra de corda en do m, KV 546, Simfonia n. 39 en Mi b, KV 543, ''Missa de Rèquiem'' en re m, KV 626 (completada per Franz Xaver Süssmayr). Eszter Zemlényi, soprano. Erika Gál, mezzosoprano. István Horváth, tenor. Istvan Kovács, baix. Cor Madrigal. Orquestra Filharmònica Nacional d'Hongria. Dir.: János Kovács. Enregistrat per Catalunya Música el dilluns 23 d'abril del 2018. Sala Pau Casals. L'Auditori. Barcelona.

 • ''Final de Cambra''
  Escolta àudio

  ''Final de Cambra''

  88è CONCURS PERMANENT DE JOVES INTÈRPRETS Eugène Bozza: Andante, per a quartet de saxos. Robin Hoffmann: ''Der blutige Schaffner'' per a quartet de saxos. Anton García Abril: ''Homenaje a Copérnico'' per a piano a quatre mans. Maurice Ravel: ''La valse'', poema coreogràfic (versió per a dos pianos). Robin Hoffmann: ''Der blutige Schaffner'', per a quartet de saxos. David Maslanka: Fanfarria i variacions sobre ''Durch Adam's Fall'', per a quartet de saxos. Gÿorgy Ligeti: Sis bagatel·les per a quintet de vent. Carl Nielsen: Quintet de vent op. 43. Franz Schubert: Trio de corda en si bemoll major D.471. Krzystof Penderecki: Trio per cordes. Psaiko Quartet. Antón & Maite (duo de pianos). Limba Ensemble. Quinteto Brises. Trío Nacedo. Enregistrat el diumenge 19 de novembre del 2017. Auditori de l'Ateneu. Banyoles.

 • ''Concert Inaugural''
  Escolta àudio

  ''Concert Inaugural''

  DELTA CHAMBER MUSIC FESTIVAL 2017 Giovanni Bottessini: Trio per a clarinet, contrabaix i piano. Antonio Vivaldi: Concert per a flauta, oboè, violí, fagot i continu en sol m, RV 107. Marko Tajcevic: 7 danses balcàniques per a clarinet, violoncel i piano. Ludwig van Beethoven: Septet per a vent i corda en Mib, op. 20. Ander Perrino, contrabaix. Laura Ruiz Ferreres, clarinet. Yukako Morikawa, piano. Diana Tischenko, violí. Arthur Horning, violoncel. Eduardo Belmar, flauta. Martynas Sedbaras, fagot. Maria Martínez, oboè. Jordan Fumadó Jornet, clavecí. Pau Rodríguez, clarinet. Rodrigo Bauzá, violí. Nina Sunyer, viola. Carles Chordà, trompa. Vestíbul del Museu de les Terres de l'Ebre. Amposta.

 • ''Les suites de Bach amb la violoncel·lista Alisa Weilerstein''
  Escolta àudio

  ''Les suites de Bach amb la violoncel·lista Alisa Weilerstein''

  CONCERT AL KAUFMANN CONCERT HALL DE NOVA YORK Johann Sebastian Bach: Suite per a violoncel n. 1 en Sol, BWV 1007, Suite per a violoncel n. 2 en re m, BWV 1008, Suite per a violoncel n. 3 en Do, BWV 1009, Suite per a violoncel n. 4 en Mi b, BWV 1010, Suite per a violoncel n. 5 en do m, BWV 1011, Suite per a violoncel n. 6 en Re, BWV 1012. Alisa Weilerstein, violoncel. Enregistrat per la Ràdio Pública Americana el dissabte 22 de juliol del 2017. Kaufmann Concert Hall. Nova York.

 • ''Trios per a piano de Beethoven (II)''
  Escolta àudio

  ''Trios per a piano de Beethoven (II)''

  PALAU 100 – CAMBRA, 2017-2018 Ludwig van Beethoven: Trio amb piano n. 2 en Sol, op. 1 n. 2, Trio en Re ''Trio fantasma'', op. 70 n. 1, Trio amb piano en Si b ''Arxiduc'', op. 97. Trio Ludwig. Enregistrat per Catalunya Música el dilluns 16 d'abril del 2018. Palau de la Música Catalana. Barcelona

 • ''Estrena del Rèquiem de Guinovart''
  Escolta àudio

  ''Estrena del Rèquiem de Guinovart''

  CICLE CORAL DE L'ORFEÓ CATALÀ , 2017-2018 Johannes Brahms: Simfonia n. 2 en Re, op. 73. Albert Guinovart: Requiem, per a solistes, cor i orquestra. Marta Mathéu, soprano. Josep Ramon Olivé, bariton. Ferran Quiílez, nen soprano. Cor Jove de l'Orfeó Català. Orquestra Simfònica de les Illes Balears "Ciutat de Palma". Dir.: Pablo Mielgo. Enregistrat per Catalunya Música el diumenge 28 de gener del 2018. Palau de la Música Catalana. Barcelona. (102m)

 • ''Signum Saxophone Quartet amb Martynas Levickis a l'acordió"
  Escolta àudio

  ''Signum Saxophone Quartet amb Martynas Levickis a l'acordió"

  FESTIVAL MECKLENBURG-VORPOMMERN 2017 Maurice Ravel: ''Le tombeau de Couperin'', suite. Gorka Hermosa: ''Fragilisimo'' per a acordió. Maurice Ravel: Selecció de la ''Rapsòdia espanyola'', ''Bolero''. Astor Piazzolla: ''Four, for Tango''. Richard Galliano: ''Tango pour Claude''. Astor Piazzolla: ''Cuatro estaciones porteñas'', recull de tangos, ''Michelangelo 70'', tango. Wolfgang Amadeus Mozart: ''Alla turca. Allegretto'', 3r mov. de la Sonata per a piano en La, KV 331. Pedro Iturralde: ''Pequeña Czardas''. Izidor Leitinger: ''Suita quasi balkanika''. Martynas Levickis, acordió. Signum Saxophone Quartet. Enregistrat per la Ràdio del Nord d'Alemanya el divendres 14 de juliol del 2017. Casa de la Cultura. Mestlin (Alemanya).

 • ''Les cançons de Manuel Blancafort''
  Escolta àudio

  ''Les cançons de Manuel Blancafort''

  7è CICLE DE MÚSICA CATALANA JOAN MANÉN Manuel Blancafort: Sis cançons. Francesc Civil I Castellví: 4 cançons. Frederic Mompou: ''Combat del somni'', cicle de cançons. Manuel Blancafort: ''Ja no seràs mai més record'', cançó, Quatre cançons. Anna Alàs, mezzosoprano. Miquel Villalba, piano. Enregistrat per Catalunya Música el diumenge 25 de març del 2018. Sala Oriol Bohigas. Ateneu Barcelonès. Barcelona.

 • ''Richard Egarr i l'Orquestra de Cambra de Saint Paul''
  Escolta àudio

  ''Richard Egarr i l'Orquestra de Cambra de Saint Paul''

  TEMPORADA DE CONCERTS DE L'ORQUESTRA DE CAMBRA SAINT PAUL, 2016-2017 Henry Purcell: Suite del ''Rei Artur'', Z 628. William Lawes: Fantasia n. 1 en Do (Col·lecció per a consort n. 7). Johann Sebastian Bach: Concert per a violí, corda i continu en Mi, BWV 1042. Wolfgang Amadeus Mozart: Concert per a piano i orquestra n. 12 en La, KV 414 (versió per a piano i quintet de corda). Franz Joseph Haydn: Simfonia n. 44 en mi m ''Fúnebre'', Hob.I:44. Eunice Kim, violí. Orquestra de Cambra Saint Paul. Richard Egarr, piano i direcció. Enregistrat per la Ràdio Pública Americana el divendres 3 de març del 2017. Església Wooddale. Minnesota.

 • ''El Messies de Händel amb Jordi Savall''
  Escolta àudio

  ''El Messies de Händel amb Jordi Savall''

  PALAU 100 - BACH Georg Friedrich Händel: ''El Messies'', oratori en tres parts, HWV 56. Rachel Redmon, soprano. Gabriel Diaz i Nicholas Mulroy, tenors. Matthias Winckhler, baríton. La Capella Reial de Catalunya. Le Concert des Nations. Dir.: Jordi Savall. Enregistrat per Catalunya Música el dimecres 20 de desembre del 2017. Palau de la Música Catalana. Barcelona.

 • ''Rèquiem de Mozart amb l'OSV i el Cor Jove de l'Orfeó Català''
  Escolta àudio

  ''Rèquiem de Mozart amb l'OSV i el Cor Jove de l'Orfeó Català''

  CONCERTS SIMFÒNICS AL PALAU - XXII TEMPORADA, 2017-2018 Johann Sebastian Bach: Concert de Brandenburg n. 2 en Fa, BWV 1047. Georg Friedrich Händel: ''Tu del ciel ministro eletto'', ària de l'òratori ''Il triomfo del tempo''. Franz Joseph Haydn: Concert per a trompeta i orquestra en Mi b, Hob.VII:1. Ennio Morricone: ''Cinema Paradiso'', versió per a trompeta solista i orquestra. Wolfgang Amadeus Mozart: Rèquiem en re m, KV 626. Manuel Blanco, trompeta. Ana Puche, soprano. Elisenda Arquimbau, contralt. David Hernández, tenor. Marc Pujol, baix. Cor Jove de l'Orfeó Català. Orquestra Simfònica del Vallès. Dir.: Esteve Nabona. Enregistrat per Catalunya Música el dissabte 10 de febrer del 2018. Palau de la Música Catalana. Barcelona. (79m)