TOTS ELS VÍDEOS

S'han trobat 258 resultats.

 • "El somni de la nostra vida" des del Liceu [vídeo sencer]
  Veure vídeo

  "El somni de la nostra vida" des del Liceu [vídeo sencer]

  Dues hores de programa a dalt de l'escenari del Liceu, ple de gom a gom, amb més de 1.500 persones. Actuacions estelars, com la d'Els Amics de les Arts; Pemi Fortuny, que per un dia ha tornat amb els Lax'n'Busto per corejar "Les nits del Liceu" amb tots els assistents; els Quartet Mèlt i el grup Pepet i Marieta versionant una gran òpera a ritme de rumba; o els Tres Terrors, integrats per Pau Riba, Jaume Sisa i Joan Miquel Oliver; i el final de festa amb Los Manolos i l'"Amics per sempre". Hem descobert la vida del Gran Teatre i de tot el que l'envolta, hem recordat merescudament Pere Tapias, amb l'Àngel Llàcer i la Mar Ulldemolins, hem tingut les reflexions satíriques i provocadores de Leo Bassi i hem rigut molt amb Reugenio. Quin gran programa!

 • "El somni de la nostra vida", a punt de complir-se al Liceu amb "El suplement"!
  Veure vídeo

  "El somni de la nostra vida", a punt de complir-se al Liceu amb "El suplement"!

  Ja comptem les hores per viure la festa d'"El suplement" al Gran Teatre del Liceu! Dues hores de ràdio apassionant amb música en directe i convidats de luxe

 • José Bono, sense eufemismes, al "Quatre gats"
  Veure vídeo

  José Bono, sense eufemismes, al "Quatre gats"

  Dissabte, l'expresident del Congrés dels Diputats, José Bono, passeja amb Ricard Ustrell en un nou capítol del "Quatre gats".

 • El debat de l'eutanàsia al "Quatre gats"
  Veure vídeo

  El debat de l'eutanàsia al "Quatre gats"

  A Espanya l'eutanàsia no és legal. Al "Quatre gats" parlarem amb la Raquel, malalta de Parkinson: "Pensar que tindré una mort digna m'ajuda a portar millor la malaltia. M'agradaria poder exercir aquesta llibertat fins al final." I també amb altres testimonis com el del Carles: el seu pare es va llençar pel balcó després d'una llarga malaltia degenerativa. Dissabte 20 de maig, a les 11 h.

 • Nicolas Garcia, exalcalde d'Elna: "L'única possibilitat que els feixistes no guanyin és votar la dreta"
  Veure vídeo

  Nicolas Garcia, exalcalde d'Elna: "L'única possibilitat que els feixistes no guanyin és votar la dreta"

  França escull, aquest diumenge, nou president o presidenta. Marine Le Pen, del Front Nacional, i el liberal Emmanuel Macron competeixen per entrar al palau de l'Elisi. El "Quatre Gats", d'"El suplement", s'ha desplaçat a França, al feu de Le Pen! Dissabte, a les onze, sentirem diferents testimonis que ens donaran la seva versió. El segon, Nicolas Garcia, exalcalde d'Elna i comunista, afirma que ara cal donar suport als partits de l'àmbit democràtic, malgrat sigui de dretes: "Per mi, Le Pen és la cap d'un partit feixista"

 • Al feu de Le Pen!
  Veure vídeo

  Al feu de Le Pen!

  França escollirà aquest diumenge presidenta o president. Marine Le Pen, del Front Nacional, o el liberal Emmanuel Macron són els únics candidats a entrar al Palau de l'Elisi. El "Quatre Gats" d'"El suplement" s'ha desplaçat a França, al feu de Le Pen!... Dissabte, a les onze, diferents testimonis en parlaran. El primer, Robert Ménard. L'alcalde de Béziers, d'extrema dreta, no té pèls a la llengua quan se li pregunta pels refugiats: "Més fronteres és la solució".

 • Sant Jordi a ritme de swing! Ballem?
  Veure vídeo

  Sant Jordi a ritme de swing! Ballem?

  Ja teníem la rosa i el llibre i, per tant, vam cedir el torn al grup Hora de Joglar i ens vam marcar un swing en tota regla! Tot plegat gràcies a la col·laboració de les escoles "Ball a la carta", de Granollers; i "SwingCat" del barri de Gràcia, a Barcelona.

 • Zafón i el referèndum: "No podem estar en uns llimbs d'indefinició que només convenen a qui hi comercia"
  Veure vídeo

  Zafón i el referèndum: "No podem estar en uns llimbs d'indefinició que només convenen a qui hi comercia"

  Què en pensa, Carlos Ruiz Zafón, del referèndum? A l'escriptor només l'amoïna una cosa: "El que es faci, que es faci bé." Zafón entén que "en algun moment, la gent haurà de poder dir el que vol", i reclama que hi hagi una sortida pactada que desencalli la situació. Ho ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio que emetrà aquest dissabte "El suplement", de Ricard Ustrell. El dia abans de Sant Jordi parlarem amb ell del desenllaç de la saga "L'ombra del vent", amb la publicació d'"El laberint dels esperits", el passat novembre.

 • L'altra cara de Carlos Ruiz Zafón, al "Quatre gats"
  Veure vídeo

  L'altra cara de Carlos Ruiz Zafón, al "Quatre gats"

  Carlos Ruiz Zafón ens explica com la música juga un paper clau en el seu procés d'escriptura: "La música em permet refredar el cap, o m'ajuda a pensar per trobar una manera, una porta lateral amb les històries, per resoldre un problema d'atmosfera". Ho ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio que emetrà aquest dissabte "El suplement", de Ricard Ustrell. Parlarem del desenllaç de la saga "L'ombra del vent", amb la publicació d'"El laberint dels esperits", el passat novembre.

 • Maria del Mar Bonet: "Vaig tenir dues propostes d'Eurovisió". "Quatre gats" a Palma
  Veure vídeo

  Maria del Mar Bonet: "Vaig tenir dues propostes d'Eurovisió". "Quatre gats" a Palma

  Dissabte 2 d'abril, a les 11.00, Ricard Ustrell passeja pels carrers de Palma amb Maria del Mar Bonet. Amb "El suplement" entrarem a la catedral i acabarem dinant davant del mar, des d'on sentirem més d'una confessió de la cantant mallorquina.

 • Mercedes Milá ens obre les portes de la seva llibreria al "Quatre gats"
  Veure vídeo

  Mercedes Milá ens obre les portes de la seva llibreria al "Quatre gats"

  Entrem a la llibreria de Mercedes Milá a Barcelona, +Bernat​. La periodista es declara fanàtica dels llibres i creu que a les graelles de televisió s'hi programa el que la gent demana. Parlarem de tele, literatura i periodisme amb ella. Aquest dissabte 25 de març, a les 11h, al "Quatre gats".

 • "Quatre gats" amb Jordi Cruyff des de Tel Aviv, quan fa un any de la mort del seu pare
  Veure vídeo

  "Quatre gats" amb Jordi Cruyff des de Tel Aviv, quan fa un any de la mort del seu pare

  Des de l'altra banda del Mediterrani recordem Johan Cruyff, el jugador i entrenador que va canviar la història del Barça. Aquest dissabte, a les 11.00, a "El suplement".

 • Esperanza Aguirre: "L'estat de les autonomies va ser un error; s'hauria d'haver diferenciat Catalunya"
  Veure vídeo

  Esperanza Aguirre: "L'estat de les autonomies va ser un error; s'hauria d'haver diferenciat Catalunya"

  Declaracions de l'expresidenta de la Comunitat de Madrid durant el "Quatre gats", d'"El suplement", que s'emetrà aquest dissabte a partir de les 11 del matí. Entre altres coses, Aguirre parla de l'encaix Catalunya-Espanya i de la corrupció al PP.

 • Esperanza Aguirre: "El dret de secessió no existeix a cap estat occidental"
  Veure vídeo

  Esperanza Aguirre: "El dret de secessió no existeix a cap estat occidental"

  L'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre és la protagonista del nou "Quatre gats" d'"El suplement". Ricard Ustrell passeja pel centre de la capital de l'estat espanyol amb Aguirre, que parla sense pèls a la llengua de la relació Catalunya-Espanya i de l'actualitat política en general. Dissabte, 25, de les 11 a les 12 h.

 • "Quatre gats" al "4 Gats" amb el Gran Wyoming!
  Veure vídeo

  "Quatre gats" al "4 Gats" amb el Gran Wyoming!

  Es va inaugurar l'any 1897 i ràpidament es va convertir en un lloc emblemàtic, punt de trobada d'intel·lectuals de l'època, escriptors, bohemis, refugi d'inspiració de pintors com Picasso. 120 anys després, "El suplement" tancarà la quadratura del cercle i fa un "Quatre gats" des del restaurant "Quatre gats" i ho farà acompanyat del Gran Wyoming, gran defensor d'indrets com aquest. No t'ho perdis, dissabte 4 de febrer del 2017!