Com ha de ser un bon gelat? Podem fer gelats a casa? N'hem parlat amb en Pep Nogué i l'Òscar Albiñana.
Com han de ser les postres dels restaurants? Quines receptes no poden faltar mai en una carta? En parlem amb Pep Nogué i Xano Saguer.
Amb el Pep Nogué i en Pablo Ortega, cap de cuina del restaurant Totora de Barcelona, ens hem endinsat en la cuina d'aquest país andí.
Amb el Pep Nogué i els oients hem recopilat les millors receptes de cuina índia.
Amb el Pep Nogué, el Xavier Fernández i el Xavi Nolla hem parlat dels ranxos mariners, dels arrossos i de les fideuàs.
Amb en Pep Nogué i en Carles Gaig hem repassat algunes cremes i sopes fredes ideals per consumir a l'estiu.
Amb el Pep Nogué i el pescador Miquel Mir hem recopilat les millors receptes amb gambes dels nostres oients.
S'ha de menjar l'escorça del formatge? Quin ordre hem de seguir? Avui el Pep Nogué ens ha parlat de formatges acompanyat de la Marta Medrán, assessora formatgera de la seva marca "Quesommelier Marta Medrán".
Estem acostumats a anar a buscar bolets amb el cistell, sobretot a la tardor, però avui hem volgut reivindicar els bolets que es cultiven. A més del Pep Nogué, ens ha acompanyat en Carles Díaz, gerent i fundador de l'empresa Bolet Ben Fet.
En Pep Nogué ha volgut reinvidicar que no només existeix el vinagre de Mòdena. Ens ha visitat l'Albert Roca, director comercial del Celler Augustus Forum, que ens ha explicat alguns dels secrets del vinagre.
Avui hem descobert quins beneficis té menjar cru i com es modifiquen els aliments amb la cocció amb la Mireia Anglada, ecoxef, xef d'alta gastronomia i experta en nutrició.
En Pep Nogué i la Fina Sala ens han parlat de l'oli d'oliva i de les seves possibilitats a la cuina.
Des de Menorca, parlem de la cuina menorquina i balear amb Pep Nogué i els cuiners Joan Bagur i Sílvia Anglada.
Avui, que és dia de mones, hem volgut parlar de les propietats de la xocolata i descobrir per què ens sedueix tant. Ho hem fet acompanyats del Pep Nogué i del Jordi Farrés, mestre xocolater de la Chocolat Factory.
Hem parlat de la cultura de les tapes amb el xef Jordi Cruz, que acaba de publicar el llibre "Tapas con rock 'n' roll", i amb el Pep Nogué, el nostre gastrònom de capçalera.
Amb Pere Tapias, Pep Nogué i Víctor Quintillà descobrim els millors secrets de la cuina d'un dels productes de temporada: els espàrrecs.
Amb la xef amb més estrelles Michelin del país hem recopilat receptes d'aquest producte de temporada.
Ens acompanya David Gil, cap de creativitat de pastisseria del grup elBarri, d'Albert Adrià, per parlar de com és el procés de crear unes postres als restaurants.