No som foodies

S'han trobat 4 resultats.

  • Un mal servei et pot arruïnar un bon àpat
    Escolta àudio

    Un mal servei et pot arruïnar un bon àpat

    Pep Nogué i Paula Molés ens descobreixen les claus d'un bon servei. Els cambrers i els maîtres són part importantíssima de l'experiència gastronòmica, per això parlem amb un cambrer amb més de 30 anys d'experiència i amb el maître català que durant 2 anys va servir la reina d'Anglaterra, Isabel II. També saludem Adraham Simón, activista de la cuina tradicional, que ja està davant dels fogons a quarts de set del diumenge, i descobrim què mengen per esmorzar a l'Argentina.

  • "Si et serveixen un mal cafè, torna'l!"
    Escolta àudio

    "Si et serveixen un mal cafè, torna'l!"

    La Paula Molés i el Pep Nogué ens parlen del cafè. Ens donen tres consells bàsics per identificar un bon "expresso" i ens descobreixen els cafès d'especialitat i els cafès de filtre. Saludarem Salvador Maura, un formatger de l'Alt Urgell que treballa els diumenges al matí, i sabrem què esmorzen a l'Iraq amb el filòleg Pius Alibek.

  • El pa, l'aliment en majúscules
    Escolta àudio

    El pa, l'aliment en majúscules

    Amb el Pep Nogué i la Paula Molés hem parlat d'un dels aliments centrals de la nostra dieta: el pa. Hem descobert qui està despert un diumenge a quarts de 7 del matí: en aquest cas, el Lluís Riera, que és pastisser d'Olot. I sabrem què s'esmorza a Hongria.

  • La gastronomia més enllà dels "foodies"
    Escolta àudio

    La gastronomia més enllà dels "foodies"

    Les xarxes socials van plenes de grans fotografies de plats que ens menjaríem amb els ulls Ara bé, què hi ha realment en aquests plats? Paula Molés i Pep Nogué desmunten i analitzen el fenomen dels "foodies".