Cada setmana, la Marta Ferrer consumeix cultura per sobre de les seves possibilitats i ens recomana unes quantes propostes que no ens podem perdre.
ESCOLTA-HO ARAAmb la Marina Alaminos viatgem fins al 19 d'abril del 1999, el dia que TV3 va estranar "Plats bruts". Fa 25 anys d'aquell "Tinc pis", però la sèrie no ha passat de moda mai. Ho recordem amb un dels directors, Oriol Grau, i l'actriu Mònica Glaenzel, que interpretava l'Emma.
La cantant Helena Miquel, la periodista Imma Pedemonte i el guionista Patrick Urbano tenen una cosa en comú: quan esperaven un fill, van anar a fer una ecografia i es van emportar una sorpresa... Venien bessons. A Catalunya, un de cada 50 embarassos és múltiple. La probabilitat que siguin bessons, o fins i tot tres, es dispara a partir dels 40 anys. I amb els bessons també es disparen les despeses, la feina¿, i la felicitat?
Amb en Jon Sindreu i en Toni Rodon parlem sobre Daniel Kahneman, mort fa poc als 90 anys. Aquest Premi Nobel d'Economia es va convertir en una icona pop d'aquesta disciplina sense haver-la estudiat mai. La teoria de l'economia del comportament, que ell mateix va desenvolupar, li va valer nombrosos reconeixements.
Avui, un "La Terra és plana" sobre un tema que sembla que va per llarg: la intel·ligència artificial. Un concepte encara nou, sobre el qual tots estem aprenent a poc a poc, perquè sembla que podria canviar les nostres vides. Per a millor o per a pitjor, això encara s'ha de veure. Però arribarà a suplantar-nos a tots, un dia? Hem de patir? Resolem dubtes amb el Joan Anton Català.
El seitó és un dels peixos insígnia del nostre territori. Per la seva abundància i per la seva versatilitat a la cuina. Ara que ens trobem en plena temporada del seitó, el volem reivindicar des del mercat de la Guineueta amb el xef Pep Nogué, la peixatera Sílvia Robles i la cuinera Yolanda Ferrer.