Aquest cap de setmana se celebra, a tot Catalunya, la segona edició del Benvinguts a Pagès, un cap de setmana en què explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els camps, els ramats, les barques i els obradors. A "El suplement" ens hi hem volgut sumar des del Morell, al Tarragonès. Ho hem fet acompanyats del Pep Nogué i el Roger Catà, responsable del Mas Montseny, una explotació agrària que ha passat de generació en generació.
En Guillem Cabra i el Pep Nogué han anat fins a la Mostra de Formatges Catalans Lactium de Vic per descobrir el món dels formatges artesans. Ens han acompanyat l'Isaac Gelabert, director de la fira Lactium i apassionat dels formatges, i Lluís Mauri, gerent de formatges Mas El Garet, de Tona i membre de l'agrupació de ramaders catalans de cabres de llet.
La furgoteca del Pep Nogué ha anat fins a Sant Cugat per fer parada al Cocktail Lab, un espai de creació i d'experiències per al paladar. Allà hem parlat amb el seu propietari, Carles Bonnin, que també és bàrman i, a més, professor de cocteleria.