Anar a la navegació principalAnar al contingut
El suplement

El Suplement, de 13 a 14 h - 30/04/2017

Durada: 1 h
30/04/2017
Diumenge, a “El suplement”, a les 8.45, Roger Escapa entrevista Juan Martín Guevara, germà de Che Guevara, que després de 50 anys, trenca un silenci amb la publicació del llibre: “Mi hermano, el Che”. A les 9.15, combat retòric dels sofistes, uns tertulians que no diuen el que pensen, però que pensen el que diuen. Aquest diumenge és el torn de l’historiador Arnau González Vilalta i la lingüista Carme Junyent, que debaten sobre el sentit dels sindicats actualment.   A les 9.30 arrenca el programa especial des del recinte firal de Menorca, amb motiu de la primera edició de la Fira Arrels, dedicada als productes i a la gastronomia de l’illa.  Un programa especial que comença amb una tertúlia sobre la cuina menorquina amb el gastrònom Pep Nogué i dos cuiners de l’illa:  Joan Begur, xef del restaurant Rels, i Sílvia Anglada, xef del restaurant Es Tast de na Sílvia.  A les 10, a “Bla, bla, bla”, Joan Ollé i David Guzman ens proposaran un nou joc literari i poètic amb la paraula “illa”. A les 10.30, a “Tema suplement” parlem de l’impacte del turisme a l’illa de Menorca, i analitzarem de quines maneres es pot aconseguir un equilibri sostenible. Ho debatem amb Javier Ares, conseller de Medi Ambient i Reserva de la Biosfera, Cristòfol Mascaró, coordinador general de la secció insular de la plataforma GOB Menorca, i el restaurador Bep Caules, propietari del cafè Balear de Ciutadella. A més, ens acompanya Cris Juanico i Annabel Villalonga, que interpreten la cançó “Així, no” en contra de l’ampliació de la carretera general de Maó i Ciutadella. Per acabar l’hora, parlem dels formatges i el pa menorquí amb Alexandra Büttikofer, responsable dels formatges Es Tudons i Antoni Moll, de la Fleca La Marcona.   A les 11.00 descobrim un dels productes estrella de l’illa: el gin. I ho fem amb l’historiador Al

Àudios

Vídeos