Anar a la navegació principalAnar al contingut
El suplement

El Suplement, de 13 a 14 h - 16/07/2017

Durada: 1 h
16/07/2017
Diumenge, a “El suplement”, a les 08.45, conversem amb una de les periodistes catalanes amb una trajectòria més destacada: Gemma Nierga. Parlem de la nova etapa professional que comença després de 30 anys a la cadena SER, del periodisme, de l’ofici i de l’actualitat.  A les 09.15, presentem part de la nova temporada d’aquest estiu. Ens acompanyen Santi Carreras, presentador d’“El Cobi s’ha fet gran”, Empar Moliner, que lidera “Tast vertical”, Mercè Folch, que debuta amb “Fons d’armari”, i Xavier Salvà, que torna amb el “Fora de catàleg”. A les 09.30, a “Tapias variades”, parlarem de les postres per excel·lència a l’estiu: els gelats. I ho fem amb un autèntic crac de la matèria: Óscar Albiña, cuiner de l’empresa Oilmotion de Carles Tejedor.   A les 10.00, Roger Escapa ens avança els espais, col·laboradors i les novetats més destacades que formaran part d’“El suplement d’estiu”. A les 10.05, a “Bla, bla, bla”, Joan Ollé i David Guzman ens proposaran l’últim joc literari i poètic de la temporada; amb la paraula “adéu”. A les 10.30, a “Tema suplement”, parlem d’un dels espais més transitats a l’estiu són els aeroports. Un escenari de comiats i benvingudes que podem conèixer més a fons amb persones que hi treballen: un controlador aeri, una hostessa, i un auxiliar tècnic. A més, també conversem amb Pol Izquierdo, director del nou programa de TV3 “Aeroports”. En parlem amb els seus directors: Acabarem l’hora amb la música festiva del grup Pepet i Marieta.  A les 11.00, resum dels dos programes especials dedicats als refugiats; la seva arribada a Europa i la gestió per part  de les institucions i governs europeus. Dues hores de reportatges i entrevistes des del Parlament Europeu, a Brussel·les, i des

Àudios

Vídeos