La tertúlia a la Boqueria: Fruiters, cuiners, verdulers... Com veuen el món els seus protagonistes?
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
El matí de Catalunya Ràdio

La tertúlia a la Boqueria: Fruiters, cuiners, verdulers... Com veuen el món els seus protagonistes?

Si "El matí de Catalunya Radio" ha celebrat el Dia de la Ràdio des de la Boqueria, no podia deixar de conèixer la vida i miracles dels seus protagonistes, alguns amb famílies que porten fins a cinc generacions treballant-hi. Què amoïna més la gent? Què diuen els clients? Han cicatritzat les ferides de l'atemptat? Com es ven millor el producte? Ho compartim amb la Rosa, fruitera "canyera i perica"; en Pere Miquel, verduler de família de pagès; la Francisca, de la botiga de menuts, que no va néixer al mercat "de miracle"; en Jaume, fruiter que ha adaptat el producte "al que la gent demana a cada època", i en Jordi, cuiner del bar Pinotxo. Per cert, durant la tertúlia la Mònica té el repte de cruspir-se uns quants insectes.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS

VÍDEOS DEL PROGRAMA