La llet: de vaca, o vegetal? Arguments a favor i en contra
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
El matí de Catalunya Ràdio

La llet: de vaca, o vegetal? Arguments a favor i en contra

Carmen Vidal, catedràtica de Nutrició i Bromatologia de la UB, i Diego de Castro, dietista i coach nutricional, parlen de les virtuts i els inconvenients de beure llet de vaca. I quines diferències hi ha amb les anomenades "llets vegetals", begudes fetes a base d'extracte d'arròs, de civada, de soja, d'ametlla o de coco, per posar-ne alguns exemples. El Departament d'Agricultura dedicarà 2,5 milions d'euros el curs que ve a repartir llet gratis als alumnes de les escoles que ho demanin, en el marc d'una campanya europea per fomentar hàbits de consum saludables. La llet de vaca es beu des del neolític, i sempre s'ha vist com un superaliment, encara que els últims anys n'hagi baixat el consum.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS

VÍDEOS DEL PROGRAMA