Fem-ho fàcil especial: David Grugués cuina una paella valenciana per a cent persones
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
El matí de Catalunya Ràdio

Fem-ho fàcil especial: David Grugués cuina una paella valenciana per a cent persones

David Grugués, del grup Papitu i Fills, experts en paelles, ens l'ha preparat durant el programa d'homenatge a Ovidi Montllor i l'hem compartit amb els oients que han assistit a l'especial Ovidi al Casinet d'Hostafrancs. Ingredients: 6 conills, 4 pollastres, 3 kg de bajoquetes, 1,50 kg de garrofes, 1,50 kg de carxofes, arròs... dues hores de cocció en total i a assaborir-lo!

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS

VÍDEOS DEL PROGRAMA