Abel Mariné: "Hi ha més al·lèrgies perquè les detectem abans i perquè tenim un excés d'higiene"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
El matí de Catalunya Ràdio

Abel Mariné: "Hi ha més al·lèrgies perquè les detectem abans i perquè tenim un excés d'higiene"

El nutricionista Abel Mariné ha assegurat a "El Matí de Catalunya Ràdio" que la nova normativa europea que obliga els restaurants a informar de tots els ingredients al·lergènics que poden tenir a la carta respon a un augment de les al·lèrgies. Però a què es deu aquest augment? Per a Mariné, hi ha dos factors: el primer és que "ara les al·lèrgies i intoleràncies es detecten molt més que abans", alhora que "un dels inconvenients del progrés és que tenim un excés d'higiene". El nutricionista ha explicat que hi ha estudis que demostren que "les criatures que viuen en el medi rural i que, per tant, estan en contacte amb molts més bacteris, microbis i components de tota mena, tenen menys al·lèrgies que les criatures que viuen en el medi urbà".

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS

VÍDEOS DEL PROGRAMA