Cercador

S'han trobat 36 resultats per fundación juan march.

 • Via Jazz Concerts tanca el cicle Duke Ellington a la Fundación Juan March amb Ben Sidran
  Escolta àudio
  Àudios Via Jazz

  Via Jazz Concerts tanca el cicle Duke Ellington a la Fundación Juan March amb Ben Sidran

  Sentirem aquí el Ben Sidran Quartet (saxo, piano, baix i bateria) tancant el cicle de quatre concerts que la Fundació Juan March va dedicar al novembre a la figura del gran Duke Ellington. Un programa amb els grans "hits" del seu catàleg i uns quants temes que se li atribueixen sovint, però que van sortir de la ploma d'altres autors (Billy Strayhorn, Juan Tizol, Johnny Hodges, etc.).

 • Via Jazz Concerts proposa Javier Colina i Albert Sanz fent d'Ellington-Brown
  Escolta àudio
  Àudios Via Jazz

  Via Jazz Concerts proposa Javier Colina i Albert Sanz fent d'Ellington-Brown

  El tercer concert del cicle Duke Ellington de la Fundación Juan March està dedicat a recuperar el contingut del disc "This one's for Blanton" que Duke Ellington (piano) i Ray Brown (contrabaix) van enregistrar el 1972 en homenatge a un dels contrabaixistes més innovadors de la història del jazz: Jimmy Blanton, col·laborador d'Ellington i ídol de Brown. els encarregats de fer-nosho arribar seran Albert Sanz (piano) i Javier Colina (contrabaix)

 • Via Jazz Cocerts: Bob Sands dirigeix la seva Big Band amb un programa Duke Ellington
  Escolta àudio
  Àudios Via Jazz

  Via Jazz Cocerts: Bob Sands dirigeix la seva Big Band amb un programa Duke Ellington

  En la programació "Duke Ellington" feta a la Fundación Juan March no hi podia faltar la presència d'una Big Band. Aquesta formació va ser terra de cultiu principal de l'obra del gran Duke Ellington i malgrat era un excel·lent pianista i compositor, Ellington ha passat a la història com a dinamitzador, director i "intèrpret" de Gran Orquestra o Big Band. La de Bob Sands perfila excel·lents interpretacions de temes seus i d'altres col·laboradors habituals del Duke en un programa de grans estàndards molt il·lustratiu per aquells que vulguin acostar-se a l'univers Ellington.

 • Via Jazz Concerts: Albert Bover obra el cicle Ellington a la fundación Juan March
  Escolta àudio
  Àudios Via Jazz

  Via Jazz Concerts: Albert Bover obra el cicle Ellington a la fundación Juan March

  El pianista català Albert Bover és l'encarregat de iniciar el cicle "Duke Ellington" de la temporada 2017/1018 de la Fundación Juan March a Madrid. Per a l'ocasió i sense oblidar els grans títols de l'opus del Duke, Bover es va decantar per a fer conviure temes relativament desconeguts d'Ellington amb temes del seu "alter ego" que va ser el també compositor i arranjador Billy Strayhorn. Un concert amb colors impressionistes que ens mostra Ellington a través de la mirada d'Albert Bover.

 • Cicle de Concerts a la Fundación Juan March
  Escolta àudio
  Àudios Cicle de Concerts a la Fundación Juan March

  Cicle de Concerts a la Fundación Juan March

 • "Parodias y homenajes: Tombeau"
  Escolta àudio
  Àudios Cicle de Concerts a la Fundación Juan March

  "Parodias y homenajes: Tombeau"

  CICLE DE CONCERTS A LA FUNDACIÓN JUAN MARCH, 2017-2018 Obres d'Antoine Forqueray, Jacques Duphly, Johann Jakob Froberger, Louis Couperin, Jan Pieterszoon Sweelinck, Erich Eder de Lastra, Johann Sebastian Bach, Jean-Philippe Rameau i Domenico Scarlatti. Fabio Bonizzoni, clavecí. Enregistrat el dissabte 7 d'octubre del 2017. Auditori Fundación Juan March. Madrid.

 • "Parodias y homenajes: Wagner parodiado"
  Escolta àudio
  Àudios Cicle de Concerts a la Fundación Juan March

  "Parodias y homenajes: Wagner parodiado"

  Luis Arnedo: "Lorencín o el camarero del cine", sarsuela parodia de "Lohengrin" de Richard Wagner. Emilio Sánchez (Lorencín), Irene Palazón (Celsa), Gerardo Bullón (Tío Pavero), Jorge Merino (Telemondo), Beatriz de Urbina (La Oruga) i Ángel Piñero (Pregonero/Heraldo) Cor de l'Òpera Còmica de Madrid. Dir.: Laurence Verna. Enregistrat el dissabte 30 de setembre del 2017. Auditori Fundación Juan March. Madrid.

 • Programa 217: Aquesta tarda, descobrim la nova temporada de la Fundación Juan March
  Escolta àudio
  Àudios Assaig general

  Programa 217: Aquesta tarda, descobrim la nova temporada de la Fundación Juan March

  A més, la Victòria Palma ens presenta una nova secció, "La lletra menuda". I Xavier Chavarria entrevista Albert Deprius.

 • "Proposem una oferta musical en què s'hi troben noves maneres d'apropar-se a les obres"
  Escolta àudio
  Àudios Assaig general

  "Proposem una oferta musical en què s'hi troben noves maneres d'apropar-se a les obres"

  Descobrim la nova temporada musical de la Fundación Juan March amb el seu director, Miguel Ángel Marín.

 • "Habaneras"
  Escolta àudio
  Àudios Cicle de Concerts a la Fundación Juan March

  "Habaneras"

  CICLE DE CONCERTS A LA FUNDACIÓN JUAN MARCH, 2016-2017 Obres d'Ernesto Halffter, Leonora Milà, Isaac Albéniz, Joaquín Turina, Claude Debussy, Manuel de Falla, Ángeles López Artiga, Xavier Montsalvatge i Ignacio Cervantes. Judith Jáuregui, piano. Enregistrat el dissabte 27 de maig del 2017. Auditori Fundación Juan March. Madrid.

 • "Habaneras"
  Escolta àudio
  Àudios Cicle de Concerts a la Fundación Juan March

  "Habaneras"

  CICLE DE CONCERTS A LA FUNDACIÓN JUAN MARCH, 2016-2017 Obres de Joaquín Turina, Agustín Barrios, Leo Brower, Harold Gramatges, Vasilis Tenidis, Tomás Marco, Manuel de Falla, Claude Debussy, Eduardo Sáinz de la Maza, Ernesto Halffter, Isaac Albéniz, Francesc Tàrrega, Emmanuel Chabrier i Flores Chaviano. Ricardo Gallén, guitarra. Enregistrat el dissabte 20 de maig del 2017. Auditori Fundación Juan March. Madrid. Enregistrat el dissabte 20 de maig del 2017. Auditori Fundación Juan March. Madrid.

 • "Habaneras"
  Escolta àudio
  Àudios Cicle de Concerts a la Fundación Juan March

  "Habaneras"

  CICLE DE CONCERTS A LA FUNDACIÓN JUAN MARCH, 2016-2017 Obres de Maurice Ravel, Jean Cras, Carl Kämmerer, Pablo Sarasate, Xavier Montsalvatge, Manuel Quiroga, Ernesto Halffter, Ernest Redla, Isaac Albéniz, Camille Saint-Saëns, Miguel Bustamante Guerrero i Zulema de la Cruz. Mariana Todorova, violí. Mariana Gurkova, piano. Enregistrat el dissabte 13 de maig del 2017. Auditori Fundación Juan March. Madrid.

 • "Habaneras"
  Escolta àudio
  Àudios Cicle de Concerts a la Fundación Juan March

  "Habaneras"

  Cicle de Concerts a la Fundación Juan March Obres de Teresa Catalán, Jordi Sansa, Edward Ivory, Francisco García Álvarez, Ignasi Adiego, Dolores Serrano Cueto, Carlos Cruz de Castro, Carme Fernández Vidal i Gloria Rodríguez Gil. Diego Fernández Magdaleno, piano. Enregistrat el dissabte 6 de maig del 2017. Auditori Fundación Juan March. Madrid.

 • "Chopin en España: Hoy"
  Escolta àudio
  Àudios Cicle de Concerts a la Fundación Juan March

  "Chopin en España: Hoy"

  CICLE DE CONCERTS A LA FUNDACIÓN JUAN MARCH, 2016-2017 Obres de Josep Soler, Fredéric Chopin, Felip Pedrell, Manuel de Falla, Ernesto Halffter, Enric Granados, Salvador Bacarisse, Carme Fernández Vidal, Polo Vallejo, José Luis Turina i Narcís Bonet. Juan Carlos Garvayo, piano. Enregistrat el dimecres 5 d'abril del 2017. Auditori Fundación Juan March. Madrid.

 • "Teatro Musical de Cámara: Mozart y Salieri"
  Escolta àudio
  Àudios Cicle de Concerts a la Fundación Juan March

  "Teatro Musical de Cámara: Mozart y Salieri"

  CICLE DE CONCERTS A LA FUNDACIÓN JUAN MARCH, 2016-2017 Nikolai Rimski-Kórsakov: "Mozart i Salieri", op. 48 (escenes dramàtiques basades en l'obra teatral d'Aleksandr Pushkin). Ivo Stanchev, baríton (Salieri). Pablo García López, tenor (Mozart). Borja Mariño, piano. Enregistrat el dissabte 22 d'abril del 2017. Auditori Fundación Juan March. Madrid.