TOTS ELS VÍDEOS

S'han trobat 393 resultats.

 • "El tastavespre": Urgències relatives
  Veure vídeo

  "El tastavespre": Urgències relatives

  El president espanyol Pedro Sánchez es reunirà primer amb el lehendakari Urkullu que amb el president Quim Torra, que ja ha dit que no han entès res.

 • "El tastavespre": La primera taca
  Veure vídeo

  "El tastavespre": La primera taca

  El Ministre de Cultura, Màxim Huerta, dimiteix per la polèmica del seu frau a Hisenda i després de reunir-se aquesta tarda a la Moncloa amb el president espanyol, Pedro Sánchez. Huerta ha durat menys d'una setmana en el càrrec.

 • "El tastavespre": Cortines fumades
  Veure vídeo

  "El tastavespre": Cortines fumades

  El Tribunal Suprem condemna a cinc anys i deu mesos de presó Iñaki Urdangarín pel cas Noos. Mentre la Policia espanyola deté el cap de gabinet tècnic de Vicepresidència i el director de l'Idescat en un escorcoll per buscar proves sobre com es va fer el cens de l'1 d'octubre.

 • "El tastavespre": Fulles caigudes
  Veure vídeo

  "El tastavespre": Fulles caigudes

  El govern de la Generalitat i els partits independentistes carreguen contra el ministre d'Exteriors, Josep Borrell, per haver dit que Catalunya està a punt d'un enfrontament civil. Ho troben una mentida i una irresponsabilitat.

 • "El tastavespre": Cartera a ma canviada
  Veure vídeo

  "El tastavespre": Cartera a ma canviada

  El govern de Pedro Sánchez fa efectiu l'aixecament del control financer de la Generalitat vinculat al 155 però advertint que vigilaran de prop que aquests diners no es destinin al procés.

 • "El tastavespre": DesenfoCAT
  Veure vídeo

  "El tastavespre": DesenfoCAT

  Institucions Penitenciàries obre una investigació per saber com s'han gravat les imatges de Junqueras, Romeva i Forn a Estremera mentre n'apareixen de noves. El govern apressa Pedro Sánchez a reunir-se amb el president Torra i el nou govern espanyol afirma voler començar el diàleg abans de l'estiu.

 • "El tastavespre": Autobús al paradís
  Veure vídeo

  "El tastavespre": Autobús al paradís

  Mariano Rajoy dimiteix de president del PP i anuncia un congrés extraordinari del partit per triar nou líder. I aquest estiu ja no es podrà arribar amb vehicle particular a dues de les platges més populars a Menorca, la Macarella i la Macarelleta. Només s'hi podrà accedir en autobús.

 • "El tastavespre": El peix i la cua...
  Veure vídeo

  "El tastavespre": El peix i la cua...

  El vicepresident i conseller d'Economia, Pere Aragonès, demana que s'aixequi el control financer de la Generalitat. El govern espanyol ja ha dit que ho mantindrà fins que torni la normalitat.

 • "El tastavespre": I 8 mesos després... Rajoy se'n va
  Veure vídeo

  "El tastavespre": I 8 mesos després... Rajoy se'n va

  Pedro Sánchez nou president del govern espanyol. El DOGC publica el nou govern Torra, demà presa de possessió i s'acaba el 155. I mentrestant, sempre un somriure. Carles Capdevila, un any.

 • "El tastavespre": Moció sí, DOGC també
  Veure vídeo

  "El tastavespre": Moció sí, DOGC també

  El PNB farà caure Mariano Rajoy. Votarà "sí" a la moció de censura de Pedro Sánchez. El PDeCAT i ERC també han confirmat que hi votaran a favor. El govern espanyol ja ha donat l'ordre per publicar al DOGC el nou executiu de Quim Torra, serà demà a la tarda o dissabte al matí. Un cop publicat, els nous consellers ja podran prendre possessió del càrrec i s'aixecarà el 155.

 • "El tastavespre": Nens amb barba que s'han de cuidar
  Veure vídeo

  "El tastavespre": Nens amb barba que s'han de cuidar

  Pendents de la moció de censura a Rajoy, la dona de Bárcenas ingressa a Soto del Real pel cas Gürtel mentre no pugui pagar la fiança. Rosalía Iglesias va demanar als jutges no anar a presó perquè el seu fill, que té 30 anys, no es quedés sense cap dels seus pares.

 • "El tastavespre": "No perquè ho digui un jutge ha de ser veritat"
  Veure vídeo

  "El tastavespre": "No perquè ho digui un jutge ha de ser veritat"

  María Dolores de Cospedal carrega contra la sentència de Gürtel. La número 2 del PP diu que els arguments d'un jutge no són irrefutables, ni infal·libles, ni "paraula de llei". I Podem anuncia que si fracassa la moció de censura del PSOE contra Rajoy, en presentaran ells una de nova.

 • "El tastavespre": Bufar i fer mocions
  Veure vídeo

  "El tastavespre": Bufar i fer mocions

  La Comissió Europea preveu prohibir canyes per beure, bastonets per a les orelles o plats i gots de plàstic d'un sol ús, i substituir-los per objectes fets amb materials sostenibles. Mentre Pedro Sánchez assegura que plantegen una moció de censura a Rajoy constructiva.

 • "El tastavespre": Partida en joc
  Veure vídeo

  "El tastavespre": Partida en joc

  Mariano Rajoy descarta anticipar les eleccions i considera irresponsable i dolenta per a Espanya la moció de censura que li ha presentat el PSOE. I el president de la Generalitat envia una nova carta a Rajoy on li demana que autoritzi immediatament la publicació del decret de nomenament del seu govern per tal que pugui prendre possessió.

 • "El tastavespre": Caixa i casualitat
  Veure vídeo

  "El tastavespre": Caixa i casualitat

  El PP i el seu extresorer Bárcenas, condemnats pel cas Gürtel. La sentència considera provada l'existència d'una caixa B. Macrooperació policial pel suposat desviament i malversació de subvencions de la Diputació de Barcelona.