TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 4634 resultats.

 • Tarragona 2018: els voluntaris
  Escolta àudio

  Tarragona 2018: els voluntaris

  Els Jocs Mediterranis comptaran amb la col·laboració de 3.500 voluntaris, tot i que van ser més de 8.000 les persones que es van inscriure per col·laborar-hi. Entre ells, un grup de joves procedents de diversos països que han vingut a Tarragona per ajudar, però també per conèixer altres cultures i compartir experiències.

 • Catalunya al dia
  Escolta àudio

  Catalunya al dia

  Setanta refugiats arriben avui a Barcelona. Se sumen als 47 que ho van fer diumenge i a la trentena d'ahir. L'Ajuntament de Barcelona manté el principi de portes obertes, però demana més organització.

 • L'arribada de refugiats a Barcelona els últims dies desborda els equipaments municipals
  Escolta àudio

  L'arribada de refugiats a Barcelona els últims dies desborda els equipaments municipals

  Uns 150 immigrants han arribat des del cap de setmana a Barcelona. Cap d'ells és de l'Aquarius, el vaixell que aquest cap de setmana ha atracat al Port de València, sinó que tots han arribat els últims dies en pastera a la frontera sud espanyola, a Andalusia. L'Ajuntament de Barcelona manté el seu principi de portes obertes, però demana ajuda perquè els equipaments per acollir-los estan saturats.

 • "Et prenem la paraula": Final de curs
  Escolta àudio

  "Et prenem la paraula": Final de curs

  A "Et prenem la paraula", al Catalunya al dia" de Catalunya Informació, portem cada setmana una paraula diferent. Una paraula que, tot i ser ben viva, no sol aparèixer en els registres més formals de la llengua, però que val la pena difondre.

 • Recorren al TSJC l'arxivament de la causa contra els mestres de la Seu acusats d'incitació a l'odi
  Escolta àudio

  Recorren al TSJC l'arxivament de la causa contra els mestres de la Seu acusats d'incitació a l'odi

  La fiscalia recorre al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya l'arxivament de la causa oberta contra dos dels vuit mestres de la Seu acusats d'incitació a l'odi després de l'1 d'octubre. Considera que l'Audiència de Lleida es va precipitar perquè encara no s'havia acabat la fase d'instrucció i faltava analitzar les entrevistes fetes als alumnes.

 • S'aturen les mesures per afavorir la presència de voltors a Catalunya
  Escolta àudio

  S'aturen les mesures per afavorir la presència de voltors a Catalunya

  La Generalitat no farà res més per afavorir la presència del voltor comú a Catalunya: es calcula que ara ja n'hi ha unes 1.300 parelles i, per tant, ha deixat d'estar en perill. La decisió coincideix amb la denúncia dels pagesos pirinencs, que alerten d'un excés de població d'aquests animals: diuen que, fins i tot, han començat a atacar animals vius mentre pasturen a la muntanya.

 • L'ajuntament de Caldes de Malavella aprofitarà la visita del rei per batejar la plaça U d'octubre
  Escolta àudio

  L'ajuntament de Caldes de Malavella aprofitarà la visita del rei per batejar la plaça U d'octubre

  L'Ajuntament de Caldes de Malavella batejarà la plaça de l'ajuntament nou com a plaça U d'octubre. Així vol fer evident el rebuig a la visita del rei Felip VI, en els actes de la Fundació Princesa de Girona. El rei té previst anar a Caldes divendres.

 • "Aitona, gust per la fruita"
  Escolta àudio

  "Aitona, gust per la fruita"

  Collir fruita directament de l'arbre i endur-se-la a casa. És la proposta del petit municipi fruiter d'Aitona, al Segrià, que vol que els 20.000 visitants que van veure els arbres florits, vegin ara el resultat d'aquella floració. L'acció, que es farà durant tot el mes de juliol, s'emmarca en el projecte Fruiturisme, que vol mostrar el procés d'elaboració de la fruita.

 • Tarragona recupera un tram de les grades del circ romà
  Escolta àudio

  Tarragona recupera un tram de les grades del circ romà

  El projecte de recuperació de les grades del circ romà de Tarragona s'ha enllestit amb deu mesos de retard. L'Ajuntament ha sancionat l'empresa que ha executat el projecte per aquest endarreriment.

 • El sector turístic de Lleida exigeix estratègies per potenciar el Pirineu
  Escolta àudio

  El sector turístic de Lleida exigeix estratègies per potenciar el Pirineu

  La falta de carreteres i vies de telecomunicacions perjudiquen el turisme de Lleida, sobretot als Pirineus. Ho denuncia la Federació d'Hostaleria de Lleida, que demanarà un pla estratègic amb les diverses administracions per fer front a l'alta competitivitat del sector.

 • Implicar-se per minimitzar el canvi climàtic
  Escolta àudio

  Implicar-se per minimitzar el canvi climàtic

  Disminuir el risc dels desastres naturals, posar en valor la pagesia o recuperar la qualitat i la quantitat d'aigua són algunes de les conclusions que recull un estudi sobre el canvi climàtic i l'acció de l'home a la conca i el delta de la Tordera. Quatre Ajuntaments, Blanes, Tordera, Malgrat de Mar i Palafolls, han creat una taula per executar totes les accions d'aquest pla d'acció que vol implicar les persones per fer front a un problema col·lectiu.

 • L'Ajuntament de Girona i el Girona tanquen l'acord de concessió per Montilivi
  Escolta àudio

  L'Ajuntament de Girona i el Girona tanquen l'acord de concessió per Montilivi

  L'Ajuntament de Girona i el Girona Futbol Club han tancat definitivament l'acord per la concessió de l'estadi municipal de Montilivi per als pròxims 50 anys. Els detalls d'aquest acord els explicarà aquesta tarda l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas. Divendres es farà un ple extraordinari per aprovar-ho i permetre al Girona Futbol Club que faci les obres que consideri necessàries a l'estadi de Montilivi. La primeres seran l'ampliació de la graderia de gol nord i el canvi de les torres de llum.

 • L'Audiència de Tarragona reobre el cas de l'accident de Freginals
  Escolta àudio

  L'Audiència de Tarragona reobre el cas de l'accident de Freginals

  L'Audiència de Tarragona reobre el cas de l'accident de Freginals. Els magistrats demanen un peritatge del sistema de frens de l'autocar o l'expedient sancionador que va obrir la Inspecció de Treball sobre les condicions de salut i descans del conductor.

 • Tarragona 2018: els equipaments
  Escolta àudio

  Tarragona 2018: els equipaments

  Tarragona ha treballat contra rellotge per tenir enllestides les obres dels Jocs Mediterranis. La falta de finançament ha obligat a destinar més diners a remodelar equipaments existents que a construir-ne de nous. Les administracions ja pensen com s'ho faran per gestionar aquest llegat quan s'acabin els Jocs.

 • Catalunya al dia
  Escolta àudio

  Catalunya al dia

  Crim masclista a Badalona. Un home ha matat la seva parella, segons ha confessat ell mateix. Aquesta matinada, després d'asfixiar-la, l'homicida confés s'ha lliurat a la Guàrdia Urbana de Badalona i els ha explicat que acabava de matar la seva dona, de 40 anys. Víctima i botxí són de nacionalitat guatemalenca.