"Menys quantitat, però més qualitat en els vins de la DO Empordà"
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player

"Menys quantitat, però més qualitat en els vins de la DO Empordà"

La producció de la DO Empordà s'ha reduït aquest any d'un 25% respecte a veremes anteriors, si bé la qualitat del raïm és excel·lent. En una entrevista de Clara Jordan a l'informatiu "Catalunya al dia Girona" el president de la DO Xavier Albertí, ha explicat que tenen la previsió que en surtin 7 milions de litres de vi de qualitat. Albertí ha destacat el reconeixement cada vegada més gran dels experts en la qualitat dels vins de l'Empordà. Ara n'hi ha més de 90 en la "Guía Peñín", la guia de referència del sector, quan fa deu anys només n'hi havia un, però el repte continua sent augmentar la presència de vins empordanesos als restaurants catalans. Una dada que il·lustra bé aquest objectiu, segons Albertí: el consum de vi a Catalunya d'una única denominació d'origen espanyola, la Rioja, és el mateix que el que aconsegueixen, conjuntament, les onzedenominacions d'origen catalanes.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS