La revolució de la cuina ebrenca
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player

La revolució de la cuina ebrenca

Les estrelles Michelin van confirmar que la creativitat i els productes ebrencs s'estan fent un lloc a la cuina inetrnacional. Ulldecona, a les Terres de l'Ebre, i Cambrils, al Camp de Tarragona, concentren els restaurants estrellats de les nostres comarques. L'Antic Molí se suma a Les Moles, també a la mateixa localitat del Montsià, i al Torreó de l'Indià, que és a Xerta, al Baix Ebre. A Cambrils, Can Bosch i el Rincón de Diego mantenen el guardó. El restaurant Xerta, a l'Eixample de Barcelona, també rep una estrella Michelin, amb una cuina centrada en productes de les Terres de l'Ebre

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS