TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 3154 resultats.

 • Eth maitin d'Aran 29/06/18
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 29/06/18

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat deth programa LimnoPirineus, que sage de survelhar es espacis umits entara proteccion dera flòra e era fauna en aguesti abitats. Ac auem hèt damb Marc Ventura, Santiago Urquijo, Nuria Cruzet e Ampar Carrillo. Aué tanben repassam era classificacion finau deth "Mot horaviat", parlam d'espòrts e ua darrèra agenda e musica entà despedir aguesta sason. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat del programa LimnoPirineus, que pretén vigilar els espais humits per la protecció de la flora i la fauna en aquests hàbitats. Ho hem fet amb Marc Ventura, Santiago Urquijo, Nuria Cruzet i Ampar Carrillo. Avui també repassem la classificació final del "Mot horaviat", parlem dels esports i una última agenda i música per acomiadar aquesta temporada.

 • Marc Ventura: "Trabalham ena recuperacion d'espacis umits entà protegir es espécies"
  Escolta àudio

  Marc Ventura: "Trabalham ena recuperacion d'espacis umits entà protegir es espécies"

  Aué en collòqui d'"Eth maitin d'Aran" auem parlat deth programa LimnoPirineus que sage de survelhar es espacis umits entara proteccion dera flòra e era fauna en aguesti abitats. Ac auem hèt tamb Marc Ventura, Santiago Urquijo, Nuria Cruzet e Empar Carrillo. Avui al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran" hem parlat del programa LimnoPirineus, que pretén vigilar els espais humits per la protecció de la flora i la fauna d'aquests hàbitats. Ho hem fet amb Marc Ventura, Santiago Urquijo, Nuria Cruzet i Empar Carrillo.

 • Pep Vega: "Èm a on volíem èster. Era Pedals de Foc Non Stop ei ua meravelhosa lhocaria"
  Escolta àudio

  Pep Vega: "Èm a on volíem èster. Era Pedals de Foc Non Stop ei ua meravelhosa lhocaria"

  Aué en collòqui d'"Eth maitin d'Aran" auem parlat dera BTT e tanben d'ua pròva que damb es ans s'a convertit en referent, ei era Pedals de Foc Non Stop, qu'arribe enguan ara edicion numèro 13 damb recòrd d'inscrits, tamb Pep Vega, director; Norbert Herrera, delegat dera Federacion de Ciclisme en Lhèida; Adrià Puig, responsable dera Roda Non Stop, e Lucas Casas, cicliste aranés. Avui al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran" hem parlat de la BTT i també d'una prova que amb els anys s'ha convertit en referent, la Pedals de Foc Non Stop, que arriba aquest any a l'edició número 13 amb rècord d'inscrits, amb Pep Vega, director; Norbert Herrera, delegat de la Federació de Ciclisme a Lleida; Adrià Puig, responsable de la Roda Non Stop, i Lucas Casas, ciclista aranès.

 • Eth maitin d'Aran 28/06/18
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 28/06/18

  Aué en "Eth maitin d'Aran" auem parlat dera BTT e tanben d'ua pròva que damb es ans s'a convertit en referent, ei era Pedals de Foc Non Stop, qu'arribe enguan ara edicion numèro 13 damb recòrd d'inscrits, tamb Pep Vega, director; Norbert Herrera, delegat dera Federacion de Ciclisme en Lhèida; Adrià Puig, responsable dera Roda Non Stop, e Lucas Casas, cicliste aranés. Coma tostemp, eth "Mot horaviat", es espòrts e era agenda. Avui a "Eth maitin d'Aran" hem parlat de la BTT i també d'una prova que amb els anys s'ha convertit en referent, la Pedals de Foc Non Stop, que arriba aquest any a l'edició número 13 amb rècord d'inscrits, amb Pep Vega, director; Norbert Herrera, delegat de la Federació de Ciclisme a Lleida; Adrià Puig, responsable de la Roda Non Stop, i Lucas Casas, ciclista aranès. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Eth maitin d'Aran 27/06/16
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 27/06/16

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat dera memòria annau corresponenta ar an 2017 de Caritas damb era directora de Càritas Val d'Aran, Susana Argelich. En collòqui tanben auem parlat damb gent que collabòre activament damb aguesta associacion, coma Mayte Onco, Carmen Valencia e Pedro Moreno. Coma tostemp, eth "Mot horaviat", es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat de la memòria anual corresponent a l'any 2017 de Càritas amb la directora de Càritas Val d'Aran, Susana Argelich. Al col·loqui també hem parlat amb gent que col·labora activament amb aquesta associació, com Mayte Onco, Carmen Valencia i Pedro Moreno. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Susana Argelich: "Es volontaris son fonamentaus entà hèr era labor de Caritas"
  Escolta àudio

  Susana Argelich: "Es volontaris son fonamentaus entà hèr era labor de Caritas"

  Aué en collòqui d'"Eth maitin d'Aran" auem parlat dera memòria annau corresponenta ar an 2017 de Caritas damb era directora de Caritas Val d'Aran, Susana Argelich e tanben damb gent que collabòre activament damb aguesta associacion, coma Mayte Onco, Carmen Valencia e Pedro Moreno. Avui al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran" hem parlat de la memòria anual corresponent a l'any 2017 de Caritas amb la directora de Caritas Val d'Aran, Susana Argelich, i també amb gent que collabòre activament amb aguesta associació, com Mayte Onco, Carmen Valencia i Pedro Moreno.

 • Ambrós Barberà: "Demoram qu'aguest ostiu sigue fòrça bon a nivèu toristic"
  Escolta àudio

  Ambrós Barberà: "Demoram qu'aguest ostiu sigue fòrça bon a nivèu toristic"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem coneishut coma se presente era sason d'ostieu en territòri. Entad açò auem parlat damb diuèrsi sectors, a nivèu d'otèls e restaurants, càmpings, o empreses que realizen activitats de montanha, damb Maria Monge, Ambrós Barberà e César Suela. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem volgut saber com es presenta la temporada d'estiu al territori. Per això hem parlat amb diversos sectors, des dels hotels, restaurants i càmpings fins a empreses que realitzen activitats de muntanya, amb Maria Monge, Ambrós Barberà i César Suela.

 • Eth maitin d'Aran 26/06/18
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 26/06/18

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem coneishut coma se presente era sason d'ostieu en territòri. Entad açò auem parlat damb diuèrsi sectors: a nivèu d'otèls e restaurants, càmpings o empreses que realizen activitats de montanha damb Maria Monge, Ambrós Barberà e César Suela. Coma tostemp, eth "Mot horaviat", es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat de com es presenta la temporada d'estiu al territori. Per això hem parlat amb diversos sectors, des dels hotels, restaurants i càmpings fins a empreses que realitzen activitats de muntanya, amb Maria Monge, Ambrós Barberà i César Suela. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Eth maitin d'Aran 25/06/18
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 25/06/18

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat d'ua naua ediccion des colònies d'ostiu contra eth cancer, que se hèn deth 15 ath 22 de junhsèga ena Val d'Aran, damb es psicològs Jòrdi Arjó e Laura Maranges, es infermièrs Joan Antón Moreno e Sisco Maranges. Coma toti es deluns en programa un nau "Mot horaviat", es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat d'una nova edició de les colònies d'estiu contra el càncer, que es fan del 15 al 22 de juliol a la Vall d'Aran, amb els psicòlegs Jòrdi Arjó i Laura Maranges i els infermers Joan Antón Moreno i Sisco Maranges. Com cada dilluns al programa un nou "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Sisco Maranges: "Ei un aunor poder organizar aguestes colònies contra eth cancer infantiu"
  Escolta àudio

  Sisco Maranges: "Ei un aunor poder organizar aguestes colònies contra eth cancer infantiu"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem parlat d'ua naua ediccion des colònies d'ostiu contra eth cancer que se hèn deth 15 ath 22 de junhsèga ena Val d'Aran, damb es psicològs Jordi Arjó e Laura Maranges, e damb es infermièrs Joan Anton Moreno e Sisco Maranges. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem parlat d'una nova edició de les colònies d'estiu contra el càncer que es fan del 15 al 22 de juliol a la Vall d'Aran, amb els psicòlegs Jordi Arjó i Laura Maranges, i amb els infermers Joan Anton Moreno i Sisco Maranges.

 • Jèp de Montòya: "Es hèstes deth huec de Les, Arties e Betren se celebren deman"
  Escolta àudio

  Jèp de Montòya: "Es hèstes deth huec de Les, Arties e Betren se celebren deman"

  Aué en collòqui d'"Eth maitin d'Aran" auem parlat sus es hèstes deth huec que i a en territòri. Ara per ara era Val d'Aran compde damb tres tradicions vinculades ad aguest hèt: eth haro d'Arties e eth de Les, e un que pòrte sonque tres ans des de que se recuperèc: Eth de Betren. Es dus prumèrs an estat reconeishuts coma Patrimòni Inmateriau dera Umanitat, pera UNESCO. N'auem parlat damb Javier Sanmartí, Ester Sirat, Paco Faure e Jèp de Montòya. Avui al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran" hem parlat sobre les festes del foc que hi ha al territori. Ara per ara la Vall d'Aran es mantenen tres tradicions vinculades a aquests fet: els haros d'Arties i de Les, i un que es va recuperar fa tres anys: el de Betren. Els dos primers han estat reconeguts com a Patrimoni Inmaterial de la Humanitat, per la UNESCO. N'hem parlat amb Javier Sanmartí, Ester Sirat, Paco Faure i Jèp de Montòya.

 • Eth maitin d'Aran 22/06/18
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 22/06/18

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat sus es hèstes deth huec que i a en territòri. Ara per ara, era Val d'Aran compde damb tres tradicions vinculades ad aguest hèt: eth haro d'Arties e eth de Les, e un que pòrte sonque tres ans des de que se recuperèc: eth de Betren. Es dus prumèrs an estat reconeishuts coma patrimòni Inmateriau dera umanitat pera UNESCO. N'auem parlat damb Javier Sanmartí, Ester Sirat, Paco Faure e Jèp de Montòya. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat sobre les festes del foc que hi ha al territori. Ara per ara, la Vall d'Aran compta amb tres tradicions vinculades a aquest fet: l'haro d'Arties i el de Les, i un que fa tres anys que es va recuperar: el de Betren. Els dos primers han estat reconeguts com a patrimoni Immaterial de la humanitat per la UNESCO. N'hem parlat amb Javier Sanmartí, Ester Sirat, Paco Faure i Jèp de Montòya.

 • Ruben Caseny: "Damb eth Campionat d'Espanha començam eth dusau blòc de corses dera sason"
  Escolta àudio

  Ruben Caseny: "Damb eth Campionat d'Espanha començam eth dusau blòc de corses dera sason"

  Aué, en collòqui d'"Eth maitin d'Aran", auem parlat damb eth cicliste professionau dera equipa Massi Kuwait Ruben Caseny, que cor aguesta setmana eth Campionat d'Espanha de ciclsme en ruta en Castellon damb era sua equipa. Ath delà, en collòqui an participat Miguel Ángel Peremiquel, "Kankel", Esther Vidal e Joan Riu. Avui, al col·loqui d'"Eth maitin d'Aran", hem parlat amb el ciclista professional de l'equip Massi Kuwait Ruben Caseny, que disputa aquesta setmana el Campionat d'Espanya de ciclsme en ruta a Castelló amb el seu equip. A part, al col·loqui han participat Miguel Ángel Peremiquel "Kankel", Esther Vidal i Joan Riu.

 • Eth maitin d'Aran 21/06/18
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 21/06/18

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat damb eth cicliste professionau dera equipa Massi Kuwait Ruben Caseny, que cor aguesta setmana eth Campionat d'Espanha de ciclsme en ruta en Castellon damb eth sòn equip. Ath delà, en collòqui an participat Miguel Ángel Peremiquel, "Kankel", Esther Vidal e Joan Riu. Coma tostemp, eth "Mot horaviat", es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran", hem parlat amb el ciclista professional de l'equip Massi Kuwait Ruben Caseny, que disputa aquesta setmana el Campionat d'Espanya de ciclisme en ruta a Castelló amb el seu equip. A part, al col·loqui han participat Miguel Ángel Peremiquel, "Kankel", Esther Vidal i Joan Riu. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports i l'agenda.

 • Eth maitin d'Aran 20/06/18
  Escolta àudio

  Eth maitin d'Aran 20/06/18

  Aué, en "Eth maitin d'Aran", auem parlat deth prumèr hestau qu'amasse gastronomia, senderisme e visites ath nòste patrimòni culturau, eth Val d'Aran Walking Festival, que s'hè deth 2 ath 8 de junhsèga damb era responsable de Camins, Patricia Sala, eth guida de montanha Iván Díaz de Heredia e era tecnica de Foment Torisme Val d'Aran, Marisol Ariño. Coma tostemp, eth "Mot horaviat", es espòrts e era agenda. Avui, a "Eth maitin d'Aran" hem parlat del primer festival que agrupa gastronomia, senderisme i visites al nostre patrimoni cultural, el Val d'Aran Walking Festival, que es fa del 2 al 8 de juliol, amb la responsable de Camins, Patricia Sala, el guia de muntanya Iván Díaz de Heredia i la tècnica de Foment Torisme Val d'Aran, Marisol Ariño. Com sempre, el "Mot horaviat", els esports i l'agenda.