TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1024 resultats.

  • Clicka't a la ràdio: l'experiència de la ràdio i una mica de rumba.
    Escolta àudio

    Clicka't a la ràdio: l'experiència de la ràdio i una mica de rumba.

    Els nostres tertulians més menuts ens expliquen la seva experiència de participar en la ràdio i la seva relació amb el mitjà. També escoltem el grup Dantuvi, que versiona peces de rumba per nens.

  • Peluts, plomats i pelats: gats i gossos
    Escolta àudio

    Peluts, plomats i pelats: gats i gossos

    L'última secció de la temporada serveix per recapitular tot el que hem après fins aquí i veure com ens relacionem amb els gats i els gossos.

  • Concerts privats: Cèlia Pallí versiona "Como un Burro Amarrado en la Puerta del Baile"
    Escolta àudio

    Concerts privats: Cèlia Pallí versiona "Como un Burro Amarrado en la Puerta del Baile"

    Cèlia Pallí, acompanyada del guitarrista Toni Mena, versiona al català "Como un Burro Amarrado en la Puerta del Baile" d'El último de la fila.

  • Ginebres catalanes
    Escolta àudio

    Ginebres catalanes

    Ja fa temps que el gintònic està de moda, i per tant, la ginebra. I el que més ha proliferat darrerament són les anomenades marques Premium. Però no només són marques estrangeres les que estan tenint més èxit. Les destil·leries catalanes no han volgut perdre aquesta oportunitat i des de fa un temps, també s'han posat les piles per elaborar ginebres de molta qualitat que ja s'han guanyat un lloc al prestatge de les més ben valorades. En parlem amb elaboradors i experts coctelers: Montse Mascaró, gerent de la destil·leria Mascaró; Jordi Boada, brand manager de Destil·leries del Maresme, i Mike Cruickshank, propietari de la botiga "Gin Corner" i de dues cocteleries.

  • Cuina Catalana busca el reconeixement de la Unesco
    Escolta àudio

    Cuina Catalana busca el reconeixement de la Unesco

    Des de fa 2 anys, la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica treballa per aconseguir que la Unesco declari la cuina catalana patrimoni immaterial de la humanitat. Un reconeixement que beneficiari tot el sector alimentari del país. N'hem parlat amb Pepa Aymamí, directora de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la cultura gastronòmica. Xavier Medina, director de la càtedra Unesco d'alimentació, cultura i desenvolupament a la UOC i Sergi de Meià, xef i ambaixador de la Marca Cuina Catalana

  • MicroCatalunya: Vilamacolum, Alt Empordà
    Escolta àudio

    MicroCatalunya: Vilamacolum, Alt Empordà

    Vilamacolum és un poble que està a 2 km de Sant Pere Pescador, que és una zona on hi ha molt turisme de càmpings. En canvi, Vilamacolum no té gaires turistes a l'estiu però al poble hi ha un centre que es dedica a cuidar les caravanes de turistes de tot el món durant els mesos d'hivern, quan no la fan servir. L'Edu Bayer ens presenta l'escriptora Maria Àngels Anglada, que va néixer a Vic però va treballar de mestra a Figueres. Els estius se'ls passava a la casa pairal que el seu marit tenia a Vilamacolum. Aquesta casa es deia Les Closes, i aquest també és el nom de la primera novel·la que va publicar i que va rebre el premi Josep Pla del 1978. A més, parlem amb el Jaume Pagès, conseller delegat d'Universia i vinculat al municipi.

  • 35 cops de falç: de gustos refinats
    Escolta àudio

    35 cops de falç: de gustos refinats

    A començaments del segle XVIII, Barcelona era una ciutat pròspera i oberta al món. Això va fer que els ciutadans volguessin gaudir de diferents productes de consum, com ara una gran varietat de sucre, tabac o xocolata. La Susana Tubella, coordinadora del servei educatiu del Born Centre Cultural, ens explica els gustos refinats dels barcelonins de l'època.

  • Ferran Mascarell: "La nova política ha de començar pel consens"
    Escolta àudio

    Ferran Mascarell: "La nova política ha de començar pel consens"

    El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, considera que les paraules d'ahir d'Oriol Junqueras, en què condicionava qualsevol acord amb Convergència a la celebració de la consulta, no s'han de prendre com una amenaça. En aquest sentit, ha fet una crida al consens. Per Mascarell, el que la societat catalana necessita és claredat d'idees i veure que els polítics no es barallen. En declaraciona al Matí de Catalunya Ràdio, Mascarell s'ha mostrat convençut també que el cas Pujol no desmobilitzarà els catalans de cara a l'Onze de setembre ni afectarà el procés sobiranista.

  • Les carpetes del dia
    Escolta àudio
  • Els millors cinc solos de guitarra de la història de la música
    Escolta àudio

    Els millors cinc solos de guitarra de la història de la música

    Jimi Hendrix, Brian May, Mark Knopffler, Eddie Van Halen, Jimmy Page... Què tenen en comú? Que fan meravelles amb una guitarra a les mans. Meravelles de veritat. Passin i escoltin!

  • Discursos per a la història: Yitzhak Rabin
    Escolta àudio

    Discursos per a la història: Yitzhak Rabin

    Yitzhak Rabin, Jordània, 26 d'octubre de 1994. Després de firmar l'acord de pau amb els palestins, representats per Yasser Arafat, el primer ministre israelià fa el seu discurs dient "el temps per la pau ja ha arribat. Ja n'hi ha prou de sang i llàgrimes. Ja n'hi ha prou".

  • Paisatges sonors amb Albert Murillo
    Escolta àudio

    Paisatges sonors amb Albert Murillo

    El so d'un futbolí.

  • Sèries il·limitades: Emmys 2014
    Escolta àudio

    Sèries il·limitades: Emmys 2014

    Cristina Bordas i Sílvia Comet ens submergeixen al més destacat dels Oscars de la televisió, els premis Emmy, que han alçat 'Breaking Bad' com la gran triomfadora de l'any. Al cameo rebem les recomanacions de la nostra companya Mònica Terribas.

  • L'estabulari il·lustrat
    Escolta àudio
  • Cuina
    Escolta àudio

    Cuina