Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

MeteoTaula- Pau Cascon i Àlex Molas, propietaris del Restaurant Trumfes de Llívia

Durada: 14 min
22/01/2015
Avui us expliquem la història de dos emprenedors cuiners originaris de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, formats a l'Escola Jovià de Manresa i units per la gastronomia, porten aquest restaurant a Llívia. Fa 6 anys que condueixen aquest establiment i tenen una trajectòria brillant en diferents restaurants de renom d'arreu del país. Ens parlen de les seves vivències professionals i quins plats cuinen a 'Les Trumfes'. Tenen una filosofia d'utilitzar productes de km 0 i de temporada, com el Xai de Meranges. El defineixen com un restaurant jove, fresc i dinàmic.

Pregunta: Al Restaurant Trumfes hi trobem Trumfes de Iuca fregida?
Premi: Selecció de diferents tipus de mel amb pots de 20 i 40 grams, 2 pots de mel de 250 grams (un d'avellana i l'altre de taronja). Més 4 barres de torró (tou granulat, dur imperial, crocant i bombó ametlla) gentilesa de Torrons i Mel Alemany
>> Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

Àudios