Temporada 2017-2018 a Catalunya Ràdio. "Estem a punt"
Temporada 2017-2018

A Catalunya Ràdio estem a punt per a una temporada històrica

Gemma Nierga, Andreu Buenafuente, Jaume Roures, Antoni Castells, Jair Domínguez, Gemma Ruiz, en Peyu, Nacho Martín Blanco, Fermí Fernàndez, Carles Porta... Algunes de les veus que sentiràs a Catalunya Ràdio aquesta temporada

Actualitzat

Estem a punt! A Catalunya Ràdio afrontem una temporada que, informativament, no serà una qualsevol. Per això, els millors professionals també tindran enguany el millor estudi. Després de la renovació de continguts de finals d'agost del 2016, ara li arriba el torn a l'espai des d'on us parlem cada dia. La millor tecnologia que es pot tenir, una estètica molt renovada per a un espai funcional, que viu de cara al carrer, i que s'ha adaptat al creixement audiovisual i digital que ha adquirit l'emissora.

 

Gemma Nierga i Andreu Buenafuente, dues de les veus que sentireu a Catalunya Ràdio

La ràdio del cap de setmana tindrà dos periodistes de referència que podreu escoltar a "El suplement" de Ricard Ustrell. Gemma Nierga, que fitxa per Catalunya Ràdio després de 30 anys de lideratge a la SER. I Andreu Buenafuente, que tornarà a fer ràdio en català, per aportar la seva mirada quotidiana de la vida.

Per cinquena temporada consecutiva, Mònica Terribas us continuarà dient el "Bon dia, desperta Catalunya!". El magazín matinal de referència incorpora una nova veu, la de Roger Escapa, que ha conduït amb rigor "El suplement d'estiu" i que aterra a "El matí de Catalunya Ràdio" com a segona veu del programa. Al col·lectiu plural d'opinadors s'hi afegeixen aquesta temporada l'advocat Jordi Pina, el periodista Nacho Martín Blanco i el productor i director de Mediapro, Jaume Roures. Un any més, Xavier Sala i Martín aportarà la seva visió econòmica del món. A la nòmina d'economistes del programa s'incorpora també Antoni Castells. L'humor de l'APM? tancarà el programa un any més.

"El suplement", amplia la seva franja horària

A partir del 2 de setembre, el programa arrencarà a les 6 del matí i s'acabarà a la una del migdia. Per tercera temporada consecutiva, l'Ustrell dirigirà el programa amb una proposta totalment renovada, que inclou també la sintonia que ens marcarà el ritme del cap de setmana. Una temporada més, el "Quatre gats", una de les seccions de referència, ens farà passejar acompanyats de la millor companyia.

Roger de Gràcia presidirà per segona temporada el seu "Estat de Gràcia", però incorpora nous ministres: Carles Porta i Fermí Fernández. Cada migdia, el "Popap", de Mariola Dinarès, continuarà fent vida a la xarxa

Serveis informatius de referència

Informativament ens trobem davant d'una temporada clau que marcarà la història del país. Nosaltres hi serem, des de primera línia. Com sempre, amb rigor i amb la nostra vocació de servei públic. Per això, Catalunya Ràdio aposta novament per la fórmula d'èxit del "Catalunya migdia", amb l'Òscar Fernández i l'Empar Moliner. Al "Catalunya vespre", les dues hores de programa les conduirà Kilian Sebrià, després que Sílvia Cóppulo fa el salt a TV3, amb el seu "Diván". A la ràdio, el sentireu els dissabtes.

50 anys d'ofici del Puyal i el Girona a Primera

Des del 1976 ha narrat tots els partits del Barça, i des del 1985, a Catalunya Ràdio. Una temporada més "LaTdP" és referència a l'antena. Enguany, incorporem també les transmissions de tots els partits del Girona en el seu debut a Primera, amb l'Eduard Solà. Reforcem la fórmula d'"El club de la mitjanit", el "Tot costa" i el "Tot gira".

iCat a l'FM

Tenim moltes ganes que arribi el 6 de setembre! El dia escollit pel retorn, esperat, d'iCat a les ones. Les emissions en proves del mes d'agost ens esperonen encara més. També celebrarem els 25 anys de Catalunya Informació i els 30 d'un altre programa referent, "La nit dels ignorants".

Descarrega't la graella de la nova temporada 2017-2018

Des d'aquí us parlarem cada dia

Portes obertes al nou estudi. El Facebook Live des de l'1 de Catalunya Ràdio

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut