Escolta'n la preestrena

Lluís Gavaldà, Guillamino i The New Raemon estrenen programes a iCat.cat

iCat.cat estrena aquestes festes dos nous programes que s'incorporaran a la graella del canal a partir del mes de gener amb tres destacats músics de l'escena catalana com a protagonistes.

Actualitzat

El cantant d'Els Pets, Lluís Gavaldà, presenta 'El Celobert', un programa musical sobre el que expliquen les cançons. Pau Guillamet, conegut musicalment com Guillamino, i Ramon Rodríguez, el cantautor que s'amaga sota el nom de The New Raemon, mantindran cada setmana un diàleg musical amb molt sentit de l'humor al programa 'Bonus Cracks'
 
El celobert
Lluís Gavaldà és el cantant i principal compositor del grup "Els Pets".  Una banda que ja és a prop del 30è aniversari, que continua en plena forma amb un nou àlbum excel·lent, 'L'àrea petita'. Lluís Gavaldà acaba de guanyar el Premi Cerverí a la millor lletra de cançó en català 2014 amb la cançó 'Me'n vaig'.
 
'El celobert' és un programa sobre cançons, sobre el que expliquen i el que amaguen, sobre la seva capacitat màgica per embolcallar-nos quan necessitem companyia. Per això a 'El celobert' volem compartir cançons d'ara i d'abans, de casa nostra i de ben llunyanes, per tal de crear un espai radiofònic ple de melodies i lletres que ens ventilin una mica l'ànima.
 
El programa, preestrenat el dia de Nadal,  s'emetrà els dimarts de 22 a 23h a partir del 13 de gener.
 

Bonus Cracks
Ramon Rodríguez (The New Raemon) destaca com un renovador de la feina de cantautor, mentre que Pau Guillamet (Guillamino) és un dels músics més innovador i arriscats del país amb dues cares, l'electrònica i la soul. 
 
Col·laboradors habituals d'iCat.cat, ara emprenen una nova aventura tots dos junts al capdavant d'un programa imprevisible en el qual aquests dos músics inquiets i poc convencionals ens proposaran cançons del seu propi univers musical sense cap límit. I ho faran de l'única manera que saben, amb un to distès i directe que passa pel seu personal sentit de l'humor.
 
El programa s'estrenarà l'1 de gener a les 9 del vespre.  
'Bonus Cracks' s'emetrà els dimecres de 22 a 23h a partir del 7 de gener.

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut