Participa!

Últims dies per votar els millors discos del 2014

Els oients d'iCat.cat trien els millors discos del 2014. El canal de música i cultura pop de la CCMA convida els seus oients a votar fins al 17 de desembre per triar els millor discos d'aquí i de fora d'aquest any.

Actualitzat

Al canal musical online iCat.cat està en marxa des de divendres, 28 de novembre, una enquesta oberta perquè els oients de l'emissora decideixin amb els seus vots quins són els millors discos d'aquí i de fora que s'han publicat durant l'any 2014. Aquest és el tercer any que iCat planteja una enquesta per triar la millor música de l'any. El  2012, els més votats van ser Pastora, Joan Dausà, Absynthe Minded i The XX, i el 2013, Miquel Serra i Daft Punk.

Fins al 17 de desembre, cada oient podrà votar un disc al dia de cada categoria, a partir de la selecció que planteja iCat.cat, entrant a la pàgina catradio.cat/icat/vota. El resultat de les votacions es farà públic el dijous 18 de desembre al web d'iCat, i la selecció resultant formarà part de dues iCatTapes, reculls musicals que inclouran les cançons dels discos guanyadors per l'ordre triat pels oients. 

L'enquesta posa a disposició dels oients un total de trenta discos: quinze de l'escena catalana i quinze més de la resta de l'Estat i d'internacionals. Tots han sonat a iCat.cat, ja sigui durant la selecció musical de l'emissora o als programes de la graella del canal. Alguns dels artistes i grups que els firmen són Mishima, Pau Vallvé, Mazoni i Marc Parrot pel que fa als catalans, i Beck, Damon Albarn, St Vincent i Eels, de fora del país.

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut