Barcelona

Zuckerberg mostra la seva cara més solidària i defensa els beneficis d'Internet.org

El fundador de Facebook, que ha acudit al MWC per segon any consecutiu, ha intentat calmar les operadores de telecomunicacions, que critiquen que serveis com la seva xarxa social treuen partit de les xarxes que elles construeixen

Actualitzat

En la primera jornada del Congrés Mundial de Mòbils (MWC), l'estrella indiscutible del dia ha estat el creador de Facebook, Mark Zuckerberg. Al congrés, Zuckerberg ha mostrat la seva cara més solidària i ha avançat novetats del seu projecte filantròpic Internet.org, que pretén estendre la xarxa de manera gratuïta a tot el món.

El fundador de Facebook, que ha acudit al MWC per segon any consecutiu, ha intentat calmar les operadores de telecomunicacions, que critiquen que serveis com la seva xarxa social treuen partit de les xarxes que elles construeixen. En aquest sentit, ha defensat que el projecte Internet.org, que pretén aportar connectivitat a 1.000 milions de persones més al món, serà rendible per a les operadores de telefonia mòbil gràcies a la comercialització de les dades.

Gràcies al programa Internet.org, resultat de la col·laboració entre operadores i diferents companyies tecnològiques, els ciutadans de sis països (Índia, Kènia, Tanzània, Colòmbia, Ghana i Indonèsia) tenen accés a serveis bàsics d'internet de manera gratuïta. Preguntat sobre per què Facebook treballar per portar internet a zones sense connexió, ha afirmat que la seva missió és "connectar el món".

La conferència de Zuckerberg, la més esperada d'aquest dilluns, ha provocat cues des de dues hores abans que comencés. Entre els assistents hi havia el futbolista del Barça Gerard Piqué.

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut