Barcelona

Zuckerberg defensa la censura per garantir el servei de Facebook en alguns països

El fundador de Facebook ha participat en un acte al Liceu, on ha respost les preguntes d'usuaris de Facebook i del públic assistent

Actualitzat

El fundador de Facebook, Mark Zuckerberg, ha passat per Barcelona per assistir al Mobile World Congress. Després d'un primer acte al congrés, Zuckerberg ha participat en una sessió al Liceu, on ha respost les preguntes dels assistents i dels usuaris, que les han fet arribar a través de la xarxa social.

Zuckerberg ha defensat la política de censura que ha d'aplicar la seva companyia en alguns països perquè aquesta és l'única manera que hi ha perquè el servei continuï activat en països com Turquia o Rússia.

El creador de Facebook també ha destacat el canvi de continguts de Facebook dels últims 11 anys, que ha passat de tenir només text a oferir la possibilitat de penjar fotos i vídeos, i ha obert la porta a la realitat virtual en pocs anys.

Una de les preguntes que se li han fet a Zuckerberg és com és que visita tant Barcelona. I és que ja va venir l'any passat. Ha respost, rient, que, a part del Mobile, també li agrada molt el pernil, i s'ha acomiadat de Barcelona amb un "fins l'any que ve".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut